persienner

Køb persienner efter mål
Med persienner får du en fleksibel og tidløs gardinløsning, når du ønsker at skærme af for solens stråler eller indkig udefra. Persiennen er et ikonisk og langtidsholdbart valg til dine vinduer, der tilbyder fantastiske muligheder for lysstyring, privatliv og flotte design. Persienner tåler høj luftfugtighed og er rengøringsvenlige, hvilket gør dem aldeles velegnet i badeværelset og køkkenet. Med en persienne kan du desuden både dæmpe, målrette og lukke af for lyset, hvilket også gør den egnet i hjemmekontorer og hobbyrum, hvor der kan være brug for et retningsbestemt lys. Når du køber persienner i vores webshop, er du sikret den absolut bedste netpris med vores prismatch.

Base+ Persienne

16 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ persiennen er vores mest populære persienne. Den er især velegnet til baderum og køkkenområder, da persiennen tåler fugt og er meget nem at rengøre. Persiennen produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 203 kr.
Base+ Persienne

Base+ Mellemglas Persienne

16 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ mellemglas persienne er designet til dobbeltruder således, at gardinet placeres mellem de to ruder. Persiennerne produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 254 kr.
Base+ Mellemglas Persienne

Luxaflex Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med en Luxaflex persienne får du en enkel solafskærmningsløsning, der fungerer godt i hverdagen. Denne model med en lamelbredde på blot 16 mm er et oplagt valg til små vinduer. Du kan vælge mellem flere flotte farver.
Priser fra 921 kr.
Luxaflex Persienne 16 mm

Luxaflex Persienne 25 mm

34 populære farver      
Produceres efter dine mål

Denne fleksible persienneløsning passer godt ind i alle slags rum. Persiennen fås i flere populære farver og med mange fine detaljer. Her får du et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 767 kr.
Luxaflex Persienne 25 mm

Luxaflex Persienne 35 mm

11 populære farver      
Produceres efter dine mål

Den populære persienne fra Luxaflex gør det let at justere lysindfaldet i rummet. Persiennen er stilren i udtrykket og gennemtænkt i designet. Med en Luxaflex-løsning, kan du være sikker på høj kvalitet.
Priser fra 1.488 kr.
Luxaflex Persienne 35 mm

VELUX Persienne

6 populære farver      

Velux persiennen er en klassisk solafskærmningsløsning med nem lysregulering. Den passer godt til dig, der ønsker et solidt produkt med et pænt og diskret design.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 741 kr.
VELUX Persienne

Luxaflex Persienne 50 mm

26 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennens afrundede lameller giver et blødt og eksklusivt udtryk, som let kan kombineres med brede dekorative stigebånd. Med sin lamelbredde på 50 mm er persiennen ideel til store vinduespartier, men passer fint til alle størrelser.
Priser fra 1.032 kr.
Luxaflex Persienne 50 mm

Luxaflex Persienne 70 mm

4 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennen med en lamelbredde på 70 mm er perfekt til de store vinduespartier. Persiennen er flot at se på og samtidig super praktisk. Vælg denne løsning, hvis du vil have en smart solafskærmning i høj kvalitet til dine store vinduer.
Priser fra 1.136 kr.
Luxaflex Persienne 70 mm


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye persienner.hvad er persienner?

Persienner er en populær solafskærmningsløsning, da de er fleksible, praktiske og nemme at rengøre. Persienner består typisk af vandrette lister af aluminium, eller plastik. Du regulerer nemt lysindfaldet ved at vinkle persiennens lameller.hvad betyder lamelbredden?

Vores persienner fås med forskellige lamelbredder. De forskellige bredder passer til forskellige vinduesstørrelser.


25 mm: Den mest populære lamelbredde, da den er velegnet til alle slags vinduer, små som store.

35 mm: Denne lamelbredde er bedst til mellemstore vinduer.

50 mm: Denne lamelbredde egner sig godt til de store vinduespartier.

70 mm: Dette er den største lamelbredde, vi forhandler. Den er oplagt til de helt store vinduespartier, hvor du gerne vil have fleksibel solafskærmning.persienner efter mål

Hos Nye Gardiner kan du bestille persienner, der produceres efter dine præcis mål. Det betyder, at du slipper for selv at skulle afkorte, tilpasse, eller klippe i lamellerne. Brands

Vi forhandler flere forskellige persiennemærker. Få et overblik her.


BASE er vores mest populære persienneløsning. Base producerer gardiner til en pris, hvor alle kan være med. Når du køber persienner fra Base, produceres de i dine mål, og du kan vælge mellem mange farve- og justeringsmuligheder. BASE laver almindelige aluminiumspersienner. Base producerer også rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner i god kvalitet.


Luxaflex er kendt for at producere innovative gardiner i meget høj kvalitet og lækkert design med mange farve- og justeringsmuligheder. Du får fem års garanti på gardinerne fra Luxaflex. Luxaflex producerer også plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner og mørklægningsgardiner.


VELUX er bedst kendt for deres ovenlysvinduer, men de producerer også persienner designet til netop VELUX vinduerne. Når du bestiller VELUX rullegardiner, skal du ikke måle op til dit gardin men i stedet bruge dit vindues model- og typenummer. Undervejs i bestillingen guides du i, hvordan du finder numrene. VELUX producerer også lækre plisségardiner, mørklægningsgardiner og rullegardiner.materiale

Aluminium: De fleste persienner produceres i aluminium. Det gør persiennerne ekstremt nemme at rengøre samtidig med, at de er velegnede gardinløsninger til vådrum, fx køkken og badeværelse.Betjening af persienner

Vores persienner kan leveres med betjening i højre eller venstre side af gardinet. Vi har også enkelte modeller, hvor du betjener gardinet ved at hive let i det forneden - derved undgår du helt snore ved gardinet, hvilket gør det ekstra børnesikkert. 


Ønsker du elektrisk betjening til dine persienner, skal du vælge en persienne fra Luxaflex. Du kan desuden få motorstyrede gardiner, hvis du vælger et plisségardin, lamelgardin eller rullegardin.hvordan måler jeg op til mine nye persienner?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til din nye persienne. Klik her og se vores opmålingsvejledning for persienner.hvordan monteres persienner?

Der medfølger som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine nye gardiner. Har du mistet den, kan du altid finde en ny monteringsvejledning på vores hjemmeside.hvad koster persienner?

Vi har persienner i alle prisklasser. Når du er inde på et specifikt produkt og har indtastet de ønskede mål for gardinet, kan du se prisen ved at klikke på "beregn pris". Herefter har du mulighed for at tilvælge forskellige features til gardinet, hvor enkelte koster ekstra.hvor kan jeg købe persienner?

De gamle dage med gardinbutikkerne er forbi. Nu bestiller alle deres gardiner på nettet eller ved et besøg af gardinbussen. Hos Nye Gardiner har vi siden 2010 specialiseret os i online salg af gardiner. Du kan derfor være sikker på at finde de bedste priser og det bedste udvalg lige her i vores webshop på www.nyegardiner.dk.Hvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.rengøring af persienner

Aluminiumspersienner: Persiennen kan støves af med en fjerkost eller en blød børste. Du kan også støvsuge den forsigtigt med støvsugerens lille mundstykke med blød børste eller bruge en såkaldt persiennebørste, der er designet til det. Se også vores vedligeholdelsesvejledning for persienner.