persienner

Køb persienner efter mål
Med persienner får du en fleksibel og tidløs gardinløsning, når du ønsker at skærme af for solens stråler eller indkig udefra.  Når du køber persienner i vores webshop, er du sikret den absolut bedste netpris med vores prismatch.

Base+ Persienne

19 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ persiennen er vores mest populære persienne. Den er især velegnet til baderum og køkkenområder, da persiennen tåler fugt og er meget nem at rengøre. Persiennen produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 148 kr.
Base+ Persienne

Base+ Mellemglas Persienne

19 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ mellemglas persienne er designet til dobbeltruder således, at gardinet placeres mellem de to ruder. Persiennerne produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 148 kr.
Base+ Mellemglas Persienne

Luxaflex Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med en Luxaflex persienne får du en enkel solafskærmningsløsning, der fungerer godt i hverdagen. Denne model med en lamelbredde på blot 16 mm er et oplagt valg til små vinduer. Du kan vælge mellem flere flotte farver.
Priser fra 966 kr.
Luxaflex Persienne 16 mm

Luxaflex Persienne 25 mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Denne fleksible persienneløsning passer godt ind i alle slags rum. Persiennen fås i flere populære farver og med mange fine detaljer. Her får du et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 840 kr.
Luxaflex Persienne 25 mm

Luxaflex Persienne 35 mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Den populære persienne fra Luxaflex gør det let at justere lysindfaldet i rummet. Persiennen er stilren i udtrykket og gennemtænkt i designet. Med en Luxaflex-løsning, kan du være sikker på høj kvalitet.
Priser fra 1.244 kr.
Luxaflex Persienne 35 mm

Luxaflex Persienne 50 mm

27 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennens afrundede lameller giver et blødt og eksklusivt udtryk, som let kan kombineres med brede dekorative stigebånd. Med sin lamelbredde på 50 mm er persiennen ideel til store vinduespartier, men passer fint til alle størrelser.
Priser fra 950 kr.
Luxaflex Persienne 50 mm

Luxaflex Persienne 70 mm

4 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennen med en lamelbredde på 70 mm er perfekt til de store vinduespartier. Persiennen er flot at se på og samtidig super praktisk. Vælg denne løsning, hvis du vil have en smart solafskærmning i høj kvalitet til dine store vinduer.
Priser fra 1.045 kr.
Luxaflex Persienne 70 mm

Luxaflex Persienne Basic 25 mm

14 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Luxaflex persiennen får du design og funktionalitet i et. Persiennen er både pæn at se på og yderst holdbar. Den høje kvalitet betyder nemlig, at lamellerne kan bøjes, uden at det efterlader mærker.
Priser fra 674 kr.
Luxaflex Persienne Basic 25 mm

Sunwood Træpersienne 25mm

9 populære farver      
Produceres efter dine mål

Træpersienner fra Sunwood er det oplagte valg, hvis du ønsker et smukt gardin med et naturligt udtryk. Modellen på 25 mm giver et lille lysindfald. Persiennerne fås i 13 flotte træsorter og produceres efter dine mål. Som et plus er de nemme at rengøre.
Priser fra 287 kr.
Sunwood Træpersienne 25mm

Sunwood Træpersienne 25 mm med bånd

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Du kan vælge Sunwood træpersienner med og uden stigebånd, som er de brede bånd, du ser på billedet. Med stigebåndene får persiennerne et eksklusivt look. Vælg mellem 13 flotte farver og få gardinerne produceret efter dine mål.
Priser fra 345 kr.
Sunwood Træpersienne 25 mm med bånd

Sunwood Træpersienne 35mm

9 populære farver      
Produceres efter dine mål

Sunwood træpersienner er både smukke og praktiske. Lysindfaldet er let at justere, og persiennerne er nemme at rengøre. Modellen på 35 mm giver et medium lysindfald. Du kan vælge mellem 13 flotte farver.
Priser fra 319 kr.
Sunwood Træpersienne 35mm

Sunwood Træpersienne 35 mm med bånd

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Sunwood træpersienner med stigebånd giver et stilrent look. Stigebånd er de brede bånd, du ser på billedet. Modellen på 35 mm giver et medium lysindfald. Du kan vælge mellem 13 flotte farver.
Priser fra 383 kr.
Sunwood Træpersienne 35 mm med bånd

Sunwood Træpersienne 50mm

16 populære farver      
Produceres efter dine mål

Sunwood træpersienner skaber en varm atmosfære i dit hjem og er samtidig en praktisk solafskærmningsløsning. Modellen på 50 mm giver et stort lysindfald. Persiennerne laves i dine mål, er af god kvalitet og til en fair pris. Vælg mellem 13 flotte farver.
Priser fra 319 kr.
Sunwood Træpersienne 50mm

Sunwood Træpersienne 50 mm med bånd

17 populære farver      
Produceres efter dine mål

Går du efter et naturligt udtryk, er Sunwood træpersienner et godt valg. Modellen på 50 mm giver et stort lysindfald. Persiennerne fås i 13 flotte farver og laves efter dine mål.
Priser fra 383 kr.
Sunwood Træpersienne 50 mm med bånd

VELUX Persienne

9 populære farver      

Velux persiennen er en klassisk solafskærmningsløsning med nem lysregulering. Den passer godt til dig, der ønsker et solidt produkt med et pænt og diskret design.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 534 kr.
VELUX Persienne


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye persienner.hvad er persienner?

Persienner er en populær solafskærmningsløsning, da de er fleksible, praktiske og nemme at rengøre. Persienner består typisk af vandrette lister af træ, aluminium, eller plastik. Du regulerer nemt lysindfaldet via en snor og en stang. hvad betyder lamelbredden?

Vores persienner fås med forskellige lamelbredder. De forskellige bredder passer til forskellige vinduesstørrelser.


25 mm: Den mest populære lamelbredde, da den er velegnet til alle slags vinduer, små som store.

35 mm: Denne lamelbredde er bedst til mellemstore vinduer.

50 mm: Denne lamelbredde egner sig godt til de store vinduespartier. Markant bredere persiennelameller giver en flot kontrast til indretningen.

70 mm: Dette er den største lamelbredde, vi forhandler. Den er oplagt til de helt store vinduespartier, hvor du gerne vil have fleksibel solafskærmning.persienner efter mål

Hos Nye Gardiner kan du bestille persienner, der produceres efter dine præcis mål. Det betyder, at du slipper for selv at skulle afkorte, tilpasse, eller klippe i lamellerne. Brands

Vi forhandler flere forskellige persiennemærker. Få et overblik her.


BASE er vores mest populære persienneløsning. Base producerer gardiner til en pris, hvor alle kan være med. Når du køber persienner fra Base, produceres de i dine mål, og du kan vælge mellem mange farve- og justeringsmuligheder. BASE laver almindelige aluminiumspersienner. Base producerer også rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner i god kvalitet.


Sunwood har specialiseret sig i at producere træpersienner. Deres produkter er flotte, stilrene og i rigtig god kvalitet. Du kan vælge mellem flere træsorter og mange flotte farver. Med en træpersienne fra Sunwood får du et smukt og funktionelt indretningselement i rummet.


Luxaflex er kendt for at producere innovative gardiner i meget høj kvalitet og lækkert design med mange farve- og justeringsmuligheder. Du får fem års garanti på gardinerne fra Luxaflex. Luxaflex producerer også plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner og mørklægningsgardiner.


VELUX er bedst kendt for deres ovenlysvinduer, men de producerer også persienner designet til netop VELUX-vinduerne. Når du bestiller VELUX rullegardiner, skal du ikke måle op til dit gardin men i stedet bruge dit vindues model- og typenummer. Undervejs i bestillingen får du en guide med, hvordan du finder numrene. VELUX producerer også lækre plisségardiner, mørklægningsgardiner og rullegardiner.materiale

Aluminium: De fleste persienner produceres i aluminium. Det gør persienner ekstremt nemme at rengøre samtidig med, at de er velegnede gardinløsninger til vådrum, fx køkken og badeværelse.


Træ: Du kan også få persienner i træ. Træmodellen har gjort et comeback, især de mørkere træsorter, der har et eksklusivt look, er blevet populære. Træpersiennen er et robust og holdbart produkt med en varm glød.Betjening af persienner

Vores persienner kan leveres med betjening i højre eller venstre side af gardinet. Vi har også enkelte modeller, hvor du betjener gardinet ved at hive let i det forneden - derved undgår du helt snore ved gardinet, hvilket gør det ekstra børnesikkert. 


Vores persienner kan desværre ikke leveres med motor. Ønsker du et motorstyret gardinet, vil vi anbefale dig at kigge på vores udvalg af plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner.hvordan måler jeg op til mine nye persienner?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til din nye persienne. Klik her og se vores opmålingsvejledning for persienner.hvordan monteres persienner?

Der medfølger som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine nye gardiner. Har du mistet den, eller ligger den ikke i pakken, kan du altid downloade en ny monteringsvejledning i PDF-format fra vores hjemmeside.hvad koster persienner?

Vi har persienner i alle prisklasser. Når du er inde på et specifikt produkt og har indtastet de ønskede mål for gardinet, kan du se prisen ved at klikke på "beregn pris". Herefter har du mulighed for at tilvælge forskellige features til gardinet, hvor enkelte koster ekstra.hvor kan jeg købe persienner?

De gamle dage med gardinbutikkerne er forbi. Nu bestiller alle deres gardiner på nettet eller ved et besøg af gardinbussen. Hos Nye Gardiner har vi siden 2010 specialiseret os i online salg af gardiner. Du kan derfor være sikker på at finde de bedste priser og det bedste udvalg lige her i vores webshop på www.nyegardiner.dkHvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 60 59 72. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.rengøring af persienner

Aluminiumspersienner: De fleste persienner er produceret i aluminium. Når du skal rengøre dine aluminiumspersienner, skal du først tage dem ned fra vinduet. Hæng dem op udendørs eller på badeværelset. Alternativt kan du lægge dem i et badekar. Lav en blanding af lunkent vand og universalrengøring. Vask først lamellerne på den ene side, drej og vask så den anden side. Du kan med fordel bruge en blød børste. Når du skyller sæben af lamellerne, så brug lidt afspændingsmiddel i vandet, en spiseskefuld er rigeligt. Det forhindrer løse dråber i at lave mærker. 


Træpersienner: Træpersienner kan rengøres med en fugtig klud.