;

Spar 25% på alle køb over 2.500,- (fratrækkes ved kassen)

Erhverv

Nye Gardiner tilbyder levering af professionelle gardinløsninger til virksomhed og kontor.

Hos Nye Gardiner har vi solid erfaring med levering af solafskærmningsløsninger til erhvervskunder. Vi har erhvervskunder, der handler direkte her i vores online shop, og andre der gør brug af vores gardinbusser. Uanset hvilken model du vælger, er vi klar til at give dig professionel rådgivning.

FÅ PROFESSIONEL VEJLEDNING

Bliv ringet op af en konsulent og få personlig vejledning. På den måde får du den bedste løsning for netop din arbejdsplads. Udfyld formularen - så kontakter vi dig hurtigt herefter.

Du er også velkommen til selv at kontakte vores kundeservice og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kundeservice kan kontaktes på telefon 70 60 59 72 og e-mail: info@nyegardiner.dk.

DIN GUIDE TIL GARDINER PÅ ARBEJDSPLADSEN

Vi ved, hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er. Derfor tilbyder vi hjælp gennem hele købsprocessen fra rådgivning og opmåling til montering af dine nye gardiner på kontoret. Og så håndterer vi naturligvis hele processen professionelt og med vægt på god service.

Vi har samlet en række gode råd om, hvad der er vigtigt at overveje, når du skal indrette kontorpladsen med gardiner. Klik her og få tips og inspiration til gardiner på arbejdspladsen.

VI HAR BLANDT ANDET LEVERET SOLAFSKÆRMNING TIL

  • Nordea
  • Den amerikanske ambassade
  • Statens Seruminstitut
  • Landbohøjskolen
  • Post Danmark
  • Cramo
  • Teknologisk Institut
  • Herlev Sygehus

BESØG AF GARDINBUSSEN - ENDNU MERE LIGETIL

Når du bestiller en gardinbus, kommer vi ud til jer. Her præsenterer vi vores sortiment og tager mål til jeres nye gardiner. Bagefter sender vi et uforpligtende tilbud til jer.

Vores medarbejdere har stor erfaring i at vejlede erhvervskunder, så I sammen finder den rette løsning for jeres virksomhed. Når I handler med os, har I også mulighed for at få sat gardinerne op af vores professionelle montører.

Bestil gardinbus