Gardiner til virksomheder

Nye Gardiner tilbyder levering af professionelle gardinløsninger til virksomhed og kontor.

Kontorplads

Hos Nye Gardiner har vi solid erfaring med levering af solafskærmningsløsninger til erhvervskunder. Vi har erhvervskunder, der handler direkte her i vores online shop, og andre der gør brug af vores gardinbusser. Uanset hvilken model du vælger, er vi klar til at give dig professionel rådgivning. 

FÅ PROFESSIONEL VEJLEDNING

Bliv ringet op af en konsulent og få personlig vejledning. På den måde får du den bedste løsning for netop din arbejdsplads. Udfyld formularen - så kontakter vi dig hurtigt herefter.


Du er også velkommen til selv at kontakte vores kundeservice og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 


Kundeservice kan kontaktes på telefon 70 60 59 72 (mandag til torsdag kl. 10-15, fredag kl. 10-12) og e-mail: info@nyegardiner.dk .


Din guide til gardiner på arbejdspladsen

Vi ved, hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er. Derfor tilbyder vi hjælp gennem hele købsprocessen fra rådgivning og opmåling til montering af dine nye gardiner på kontoret. Og så håndterer vi naturligvis hele processen professionelt og med vægt på god service. 


Vi har samlet en række gode råd om, hvad der er vigtigt at overveje, når du skal indrette kontorpladsen med gardiner. Klik på knappen her og få tips og inspiration til gardiner på arbejdspladsen.


NYE GARDINER HAR Blandt andeT LEVERET GARDINER OG MARKISER TIL

✓ NORDEA

✓ DEN AMERIKANSKE AMBASSSADE

✓ BILSBY

✓ STATENS SERUMINSTITUT

✓ LANDBOHØJSKOLEN

✓ NOMECO

✓ POST DANMARK

✓ CRAMO

✓ TEKNOLOGISK INSTITUT

✓ VIRUM SKOLE

✓ ISHØJ SKOLE

✓ HERLEV SYGEHUS