mørklægningsgardiner

Køb mørklægningsgardiner efter mål

Mørklæggende gardiner er den bedste løsning til alle rum, hvor lyset skal holdes helt ude. I soveværelset og børneværelset resulterer et mørklægningsgardin typisk i bedre nattesøvn. På kontoret og i stuen er det rart at kunne skærme af for solskin mod fjernsyn og computerskærme. Du kan vælge mellem flere forskellige gardintyper og betjeningsmuligheder samt et væld af farver. Se alle vores mørklægningsgardiner nedenfor.

Base+ Plissegardin Mørklægning

11 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ plisségardin med mørklægningseffekt er et fint og solidt gardin produceret efter dine mål. Vælg mellem enkeltvæv eller dobbeltvæv samt flere smarte betjeningstyper, tre listefarver og 14 flotte stoffarver. Gardinet fås også med den moderne up/down-funktion.
Priser fra 469 kr.
Base+ Plissegardin Mørklægning

BestPrice Rullegardin Mørklægning

5 populære farver      
7 standard størrelser

Er du på jagt efter et kvalitetsgardin til en god pris, så er BestPrice svaret. Dette stilrene rullegardin fra BestPrice har mørklægningseffekt og er helt oplagt i soveværelset, børneværelset og på kontoret.
Priser fra 137 kr.
BestPrice Rullegardin Mørklægning

Base+ Lamelgardin Mørklægning 89mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardiner giver mulighed for en effektiv lysregulering. Du kan indstille lysindfaldet efter behov, alt efter om du ønsker meget, lidt eller slet intet lys udefra. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 22 flotte farver.
Priser fra 696 kr.
Base+ Lamelgardin Mørklægning 89mm

Base+ Rullegardin Mørklægning

9 populære farver      
Produceres efter dine mål

Alle fortjener en god nattesøvn. Med vores Base+ rullegardin med mørklægningseffekt sikrer du dig både en god nat samt god kvalitet til prisen. Gardinet er vores bedst sælgende mørklægningsgardin.
Priser fra 345 kr.
Base+ Rullegardin Mørklægning

Base+ Lamelgardin Mørklægning 127mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardiner kan bruges i forskellige rum og er også egnede som mørklægningsgardiner ved større vinduer. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 11 flotte stoffarver med mørklægningseffekt.
Priser fra 642 kr.
Base+ Lamelgardin Mørklægning 127mm

Faber Rullegardin Mørklægning

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

For mange er et mørklægningsgardin i soveværelset uundværligt og med god grund, da en god nattesøvn er vigtig. Fabers rullegardin med mørklægningseffekt er et kvalitetssikkert valg. Gardinet fås i 13 flotte farver og med mulighed for automatisk betjening.
Priser fra 766 kr.
Faber Rullegardin Mørklægning

VELUX Mørklægningsgardin

16 populære farver      

Velux mørklægningsgardin er et kendt kvalitetsgardin, der passer ind i ethvert hjem. Gardinet fås i mange flotte designs og mørklægningstoffer for både børn og voksne.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 570 kr.
VELUX Mørklægningsgardin

Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardiner er flotte at se på og samtidig meget funktionelle. Dette gardin med mørklægningsstof har en særlig isoleringseffekt, der gør rummets temperatur behagelig. Du kan også vælge den moderne up/down funktion, så du får en yderst fleksibel lysregulering.
Priser fra 1.458 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

Faber Rullegardin Børnekollektion

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Her er det perfekte rullegardin til børneværelset. Vælg mellem mange flotte og finurlige farver, mønstre og motiver. Gardinet fås også med personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Du kan vælge automatisk betjening, så I undgår snore på børneværelset.
Priser fra 513 kr.
Faber Rullegardin Børnekollektion

Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning

13 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du et plissegardin med mørklægningseffekt, er Fabers gardin et godt valg. Det er et smukt og praktisk kvalitetsprodukt. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 13 flotte farver.
Priser fra 1.334 kr.
Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning

Luxaflex Rullegardin Mørklægning

14 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med dette mørklægningsgardin får du et gardin, hvor kvaliteten er i topklasse. Du designer selv dit gardin ved at vælge mellem mange flotte farver og smarte betjeningsløsninger. Du kan fx vælge PowerView®, hvor du styrer gardinet med din telefon.
Priser fra 847 kr.
Luxaflex Rullegardin Mørklægning


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye mørklægningsgardiner.mørklægningsgardiner efter mål

Nye Gardiner lever alle typer gardiner efter mål, herunder selvfølgelig mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardinet er populært til soveværelser og børneværelser. Vi sørger for, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer, så du ikke skal bøvle med at tilpasse gardinet selv.Brands

Vi forhandler flere forskellige mørklægningsgardinmærker. Få et overblik her.


BASE leverer gode standardgardiner til en pris for alle. Du kan vælge mellem mange farve- og justeringskombinationer, så du kan få et gardin designet til dig. Lister, tilbehør, og kassetter er typisk produceret i hård plast. BASE leverer både plisségardiner, persienner og rullegardiner.


Luxaflex er kendt for innovative gardinløsninger i meget høj kvalitet og lækkert design. Udvalget er stort, så du får mange farve- og justeringsmuligheder. Luxaflex gardiner leveres med fem års garanti.


Faber har produceret gardiner i over 70 år, og er et kendt mærke i de danske hjem. Faber har et bredt sortiment af farver og mønstre, der passer perfekt til den nordiske stil og en moderne indretning.


VELUX er bedst kendt for at designe vinduer, men de laver også gardiner, der er produceret specifikt til deres vinduer. Har du et VELUX vindue, er det en oplagt løsning at vælge et VELUX gardin.mørklægningsstof

Når du har valgt et gardin og skal vælge gardinstof (farve), kan du ved hvert stof klikke på "info" og få mere viden om det specifikke stof - fx om det er mørklæggende.parkeringsmuligheder

Parkering er betegnelsen for hvor gardinet placeres, når det er trukket fra. Der er mange parkeringsmuligheder for vores mørklægningsgardiner. Du kan frit vælge mellem alt lige fra den traditionelle snorebetjening i højre eller venstre side, til den snorløse version, hvor du kan parkere gardinet helt, som du vil.Betjening af mørklægningsgardinet

Hvordan du kan betjene dit mørklægningsgardin afhænger af, hvilken gardintype du vælger. Nogle af vores mørklægningsgardiner har klassisk snorebetjening i højre eller venstre side af vinduet. Du kan også vælge gardintyper med den innovative up & down løsning, hvor du kan placere gardinet frit i vinduet. Ønsker du en motoriseret løsning, har vi også flere spændende muligheder. Et elektrisk gardin er både børnesikkert og giver god komfort til daglig. Se mere om vores elektriske gardiner her.hvordan måler jeg op til og monterer mit nye mørklægningsgardin?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide og monteringsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til dit nye mørklægningsgardin og sætte det korrekt op. Du finder alle vores vejledninger her på hjemmesiden under menupunktet information.Hvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 60 59 72. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.hvad koster mørklægningsgardiner?

Vi har mørklægningsgardiner i forskellige prisklasser. Når du er inde på et specifikt produkt og har indtastet de ønskede mål for gardinet, kan du se prisen ved at klikke på "beregn pris". Herefter har du mulighed for at tilvælge forskellige features til gardinet, hvor enkelte koster ekstra.hvor kan jeg købe mørklægningsgardiner?

De gamle dage med gardinbutikkerne er forbi. Nu bestiller alle deres gardiner på nettet eller ved et besøg af gardinbussen. Hos Nye Gardiner har vi siden 2010 specialiseret os i online salg af gardiner. Du kan derfor være sikker på at finde de bedste priser og det bedste udvalg lige her i vores webshop på www.nyegardiner.dk