Luxaflex PowerView®

Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere.Vil du leve lidt smartere, skal du vælge den innovative betjeningsløsning PowerView®. Med PowerView® kan du styre dine gardiner via din smartphone, ipad eller en fjernbetjening. Du kan indstille gardinerne til selv at rulle op og ned på bestemte tidspunker - også når du ikke er hjemme. Så bliver det ikke nemmere. Se præsentationsfilmen herunder og oplev de mange fordele ved PowerView®.


Vil du direkte til produkterne så klik her.


gardiner der kender dig

Med PowerView® får du et hav af muligheder. Du kan styre dit gardin direkte fra din smartphone, ipad eller med den smarte fjernbetjening, mens du bliver siddende i sofaen. 


Du kan også indstille gardinerne til at rulle ned og op på bestemte tidspunkter på døgnet - også når du ikke er hjemme. Gardinerne kan endda sættes til at følge døgnets rytme, således at de ruller op ved solopgang og ned ved solnedgang.


Det innovative, trådløse system styrer automatisk dine gardiner. Du kan selv vælge, om du vil betjene hvert gardin individuelt eller alle på én gang. Alt foregår efter dine instrukser.

Powerview gardiner i soveværelse


powerview app gør det nemt

Når du vil betjene dine gardiner via din smartphone eller ipad, skal du bruge den innovative PowerView® app. Med den kan du styre, hvornår dine gardiner skal være trukket fra og trukket for.


Med PowerView® app kan du indstille gardinerne til at rulle ned og op på forudbestemte tidspunker. Du kan blandt andet lave forskellige scenarier, som du kan vælge alt efter, hvilken rytme du ønsker de forskellige dage - fx kan du lave en for hverdage og en for weekender. Via RemoteConnect kan du endda sætte dine gardiner til at rulle op og ned, når du er ude at rejse. 


For at benytte disse funktioner skal du bruge en PowerView® hub. PowerView® App er gratis at downloade og kan anvendes både til IOS enheder (ipad, iphone) og Android.

Powerview app


MODERNE FJERNBETJENING LETTER HVERDAGEN

Fjernbetjening med seks kanaler, håndbetjent eller monteret på væggen, der med blot et enkelt tryk kan styre ét eller flere gardiner. Vælg mellem syv forskellige farver. Vægsender har samme funktioner som PowerView® Pebble Fjernbetjening.


Den smukt designede Pebble fjernbetjening er ideel til betjening i ét rum og fås i syv forskellige farver. 


Fjernbetjeningen har seks kanaler, der gør det både muligt at styre hvert enkelt gardin for sig samt alle gardinerne samlet. Du kan også indstille en favorit-position for hvert gardin tilknyttet en kanal. Derudover kan du via fjernbetjeningen hæve og sænke gardinerne samt åbne, lukke og vinkle lamellerne.

Pebble fjernbetjening


Velkommen til fremtiden

Med PowerView® siger du velkommen til fremtidens gardinløsning. Produktet er stilrent, brugervenligt og gennemtænkt. Dine PowerView®-gardiner indstilles let, så de altid opfylder dine behov for lysregulering. 


Det bliver ikke mere sikkert end med PowerView®: Med betjening via din telefon, ipad eller fjernbetjening er gardinerne fri for snore og 100 % børnesikrede. Gardinerne kører automatisk op og ned, som du bestemmer, så hjemmet altid ser beboet ud.


Med PowerView® i hjemmet får du en smartere hverdag og en følelse af luksus døgnet rundt.

Powerview-gardiner i stue med legende børn


Køb luxaflex PowerView®

Luxaflex PowerView® kan bruges til flere af vores gardiner. Se udvalget herunder.


Du kan finde mere information om PowerView® på Luxaflexs hjemmeside.


Vil du have PowerView®, skal du vælge det undervejs i dit køb: Når du har indtastet mål og valgt stoffarve, kommer du videre til valg af betjeningsløsning. Her har du mulighed for at vælge PowerView®.


Har du spørgsmål til Luxaflex PowerView®, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller få et besøg af vores gardinbus

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrene hub er central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest fleksible gardinløsning på markedet. Hubben gør det nemlig muligt for dig at betjene dine gardiner direkte via din telefon - også når du ikke er hjemme. Du kan endda indstille dine gardiner til at køre op og ned på forudbestemte tidspunkter.
Priser fra 1.999 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarte repeater forstærkes signalet mellem din PowerView® hub, fjernbetjening og dine gardiner. Den nye repeater 2.0 model fungerer samtidig som natlampe, hvor lyset tænder og slukker, som du ønsker det.
Priser fra 565 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

PowerView® Strømforsyning LuxaflexDenne diskrete og stilrene strømforsyning er kompatibel med alle PowerView®-motorer. Det er en kraftfuld strømforsyning, der generer lav varme på grund af den høje effektivitet.
Priser fra 180 kr.
PowerView® Strømforsyning Luxaflex

Luxaflex Lamelgardin 127 mm

28 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du en smuk solafskærmning til et stort vinduesparti, er dette Luxaflex lamelgardin et oplagt valg. Gardinet fås i mange populære farver og med smarte betjeningsmodeller, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.
Priser fra 846 kr.
Luxaflex Lamelgardin 127 mm

Luxaflex Lamelgardin 89 mm

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardinet fra Luxaflex emmer af kvalitet og er et sikkert valg. Denne model med en lamelbredde på 89 mm er den mest populære, da den passer godt til de fleste vinduesstørrelser.
Priser fra 1.057 kr.
Luxaflex Lamelgardin 89 mm

Luxaflex Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med en Luxaflex persienne får du en enkel solafskærmningsløsning, der fungerer godt i hverdagen. Denne model med en lamelbredde på blot 16 mm er et oplagt valg til små vinduer. Du kan vælge mellem flere flotte farver.
Priser fra 1.005 kr.
Luxaflex Persienne 16 mm

Luxaflex Persienne 25 mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Denne fleksible persienneløsning passer godt ind i alle slags rum. Persiennen fås i flere populære farver og med mange fine detaljer. Her får du et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 874 kr.
Luxaflex Persienne 25 mm

Luxaflex Plissegardin

18 populære farver      
Produceres efter dine mål

Kollektionen fra Luxaflex byder på et hav af smukke designs, så du let kan finde et gardin, der passer dig. Plisségardiet fås med den smarte top/down-funktion, der gør lysreguleringen yderst fleksibel. Med den moderne PowerView®-løsning kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 722 kr.
Luxaflex Plissegardin

Luxaflex Plissegardin Duette

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det smukke Dutte plissegardin har en unik isoleringseffekt, som holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Gardinet fås i utallige smukke designs og med den smarte up/down-funktion samt PowerView®-betjening.
Priser fra 1.113 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette

Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardiner er flotte at se på og samtidig meget funktionelle. Dette gardin med mørklægningsstof har en særlig isoleringseffekt, der gør rummets temperatur behagelig. Du kan også vælge den moderne up/down funktion, så du får en yderst fleksibel lysregulering.
Priser fra 1.392 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

Luxaflex Rullegardin

57 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex rullegardin er et gennemført kvalitetsprodukt. Med over 45 farvemuligheder og flere betjeningsløsninger kan du designe gardinet, så det passer ind i netop dit hjem. Vælg fx den smarte PowerView®-betjening, hvor du styrer gardinet via din telefon.
Priser fra 577 kr.
Luxaflex Rullegardin

Luxaflex Rullegardin Mørklægning

24 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med dette mørklægningsgardin får du et gardin, hvor kvaliteten er i topklasse. Du designer selv dit gardin ved at vælge mellem mange flotte farver og smarte betjeningsløsninger. Du kan fx vælge PowerView®, hvor du styrer gardinet med din telefon.
Priser fra 807 kr.
Luxaflex Rullegardin Mørklægning