Luxaflex PowerView®

Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere.Vil du leve lidt smartere, skal du vælge den innovative betjeningsløsning PowerView®. Med PowerView® kan du styre dine gardiner via din smartphone, ipad eller en fjernbetjening. Du kan indstille gardinerne til selv at rulle op og ned på bestemte tidspunker - også når du ikke er hjemme. Så bliver det ikke nemmere. Se præsentationsfilmen herunder og oplev de mange fordele ved PowerView®.


Vil du direkte til produkterne så klik her.


gardiner der kender dig

Med PowerView® får du et hav af muligheder. Du kan styre dit gardin direkte fra din smartphone, ipad eller med den smarte fjernbetjening, mens du bliver siddende i sofaen. 


Du kan også indstille gardinerne til at rulle ned og op på bestemte tidspunkter på døgnet - også når du ikke er hjemme. Gardinerne kan endda sættes til at følge døgnets rytme, således at de ruller op ved solopgang og ned ved solnedgang.


Det innovative, trådløse system styrer automatisk dine gardiner. Du kan selv vælge, om du vil betjene hvert gardin individuelt eller alle på én gang. Alt foregår efter dine instrukser.

Powerview gardiner i soveværelse

powerview app gør det nemt

Når du vil betjene dine gardiner via din smartphone eller ipad, skal du bruge den innovative PowerView® app. Med den kan du styre, hvornår dine gardiner skal være trukket fra og trukket for.


Med PowerView® app kan du indstille gardinerne til at rulle ned og op på forudbestemte tidspunker. Du kan blandt andet lave forskellige scenarier, som du kan vælge alt efter, hvilken rytme du ønsker de forskellige dage - fx kan du lave en for hverdage og en for weekender. Via RemoteConnect kan du endda sætte dine gardiner til at rulle op og ned, når du er ude at rejse. 


For at benytte disse funktioner skal du bruge en PowerView® hub. PowerView® App er gratis at downloade og kan anvendes både til IOS enheder (ipad, iphone) og Android. Du kan desuden koble din Powerview hub® til Google Home, Apple Homekit og Amazon Alexa.

Powerview app

MODERNE FJERNBETJENING LETTER HVERDAGEN

Fjernbetjening med seks kanaler, håndbetjent eller monteret på væggen, der med blot et enkelt tryk kan styre ét eller flere gardiner. Vælg mellem syv forskellige farver. Vægsender har samme funktioner som PowerView® Pebble Fjernbetjening.


Den smukt designede Pebble fjernbetjening er ideel til betjening i ét rum og fås i syv forskellige farver. 


Fjernbetjeningen har seks kanaler, der gør det både muligt at styre hvert enkelt gardin for sig samt alle gardinerne samlet. Du kan også indstille en favorit-position for hvert gardin tilknyttet en kanal. Derudover kan du via fjernbetjeningen hæve og sænke gardinerne samt åbne, lukke og vinkle lamellerne.

Pebble fjernbetjening

Velkommen til fremtiden

Med PowerView® siger du velkommen til fremtidens gardinløsning. Produktet er stilrent, brugervenligt og gennemtænkt. Dine PowerView®-gardiner indstilles let, så de altid opfylder dine behov for lysregulering. 


Det bliver ikke mere sikkert end med PowerView®: Med betjening via din telefon, ipad eller fjernbetjening er gardinerne fri for snore og 100 % børnesikrede. Gardinerne kører automatisk op og ned, som du bestemmer, så hjemmet altid ser beboet ud.


Med PowerView® i hjemmet får du en smartere hverdag og en følelse af luksus døgnet rundt.

Powerview-gardiner i stue med legende børn

Køb luxaflex PowerView®

Luxaflex PowerView® kan bruges til flere af vores gardiner. Se udvalget herunder.


Du kan finde mere information om PowerView® på Luxaflexs hjemmeside.


Vil du have PowerView®, skal du vælge det undervejs i dit køb: Når du har indtastet mål og valgt stoffarve, kommer du videre til valg af betjeningsløsning. Her har du mulighed for at vælge PowerView®.


Har du spørgsmål til Luxaflex PowerView®, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller få et besøg af vores gardinbus

PowerView® Lamelgardin 127 mm

58 populære farver      
Produceres efter dine mål

Dette lamelgardin på 127 mm egner sig særdeles godt til store vinduespartier. Vi har et stort farvesortiment, så du kan finde det design, der passer ind i dit hjem. Med PowerView® får du markedets mest innnovative og smarteste betjening af dit gardin.
Priser fra 2.893 kr.
PowerView® Lamelgardin 127 mm

PowerView® Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex-persiennen er et oplagt valg for dig, der ønsker en simpel solafskærmningsløsning. Du kan vælge mellem mange flotte designs, og med PowerView® får du en praktisk og moderne betjeningsløsning, der gør dagligdagen lettere. Med lamelbredden på 16 mm egner denne model sig godt til små vinduer.
Priser fra 2.729 kr.
PowerView® Persienne 16 mm

PowerView® Persienne 25 mm

34 populære farver      
Produceres efter dine mål

Dennne all-round persienne passer ind i alle typer rum. Du kan vælge mellem mange flotte farver og designs. Med PowerView® får du en nem og moderne betjeningsløning, som gør hverdagen lettere. Dette er et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 2.575 kr.
PowerView® Persienne 25 mm

PowerView® Plissegardin

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Hvis du ønsker en yderst fleksibel lysregulering, så er plisségardiner med den smarte top/down-funktion et godt valg. Kollektionen fra Luxaflex rummer mange flotte designs, og med det innovative PowerView®-system kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 3.523 kr.
PowerView® Plissegardin

PowerView® Plissegardin Duette

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det særlige ved Duette plisségardinet er dets unikke isoleringseffekt. Med det særlige isoleringslag holder gardinet varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Vælg mellem mange flotte farver og få up/down-funktionen og den innovative PowerView® betjeningsløsning med i købet.
Priser fra 3.912 kr.
PowerView® Plissegardin Duette

PowerView® Lamelgardin 89 mm

121 populære farver      
Produceres efter dine mål

Vores mest populære model der egner sig godt til næsten alle vinduesstørrelser. Luxaflex er et kvalitetsikkert valg, og selvfølgelig kan du vælge mellem flere moderne og flotte designs. Med PowerView® får du markedets smarteste betjeningsløsning, hvor du kan styre gardinet via din telefon eller en fjernbetjening.
Priser fra 3.112 kr.
PowerView® Lamelgardin 89 mm

PowerView® Rullegardin

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Rullegardinet fra Luxaflex er en rigtig klassiker. Det er et stilrent kvalitetsprodukt, der trods sin popularitet igennem mange år følger med tiden, hvad angår både funktionalitet og design. Vælg mellem mange flotte farver, få den smarte up/down funktion og det innovative PowerView®-betjeningssystem.
Priser fra 2.467 kr.
PowerView® Rullegardin

Luxaflex Powerview BatteripakkeGør hverdagen nemmere med den genopladelige batteripakke fra Luxaflex Powerview®. Du får her en diskret og elegant løsning. Du vælger selv farve på batteripakken, så den passer ind i dit hjem.
Priser fra 567 kr.
Luxaflex Powerview Batteripakke

PowerView® Strømforsyning LuxaflexDenne diskrete og stilrene strømforsyning er kompatibel med alle PowerView®-motorer. Det er en kraftfuld strømforsyning, der generer lav varme på grund af den høje effektivitet.
Priser fra 184 kr.
PowerView® Strømforsyning Luxaflex

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrene hub er central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest fleksible gardinløsning på markedet. Hubben gør det nemlig muligt for dig at betjene dine gardiner direkte via din telefon - også når du ikke er hjemme. Du kan endda indstille dine gardiner til at køre op og ned på forudbestemte tidspunkter.
Priser fra 2.043 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarte repeater forstærkes signalet mellem din PowerView® hub, fjernbetjening og dine gardiner. Den nye repeater 2.0 model fungerer samtidig som natlampe, hvor lyset tænder og slukker, som du ønsker det.
Priser fra 577 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

Luxaflex PowerView® Vægbetjening

3 populære farver      

Gør det let for dig selv: Vælg den vægmonterede fjernbetjening - så ved du altid, hvor den er. Du får de samme fordele som ved pebble fjernbetjeningen og et lige så lækkert design.
Priser fra 746 kr.
Luxaflex PowerView® Vægbetjening

Luxaflex PowerView® Pebble

10 populære farver      

Med den smarte Pebble fjernbetjening kan du let betjene dine elektriske gardiner, uanset hvor i rummet du befinder dig. Du får med fjernbetjeningen desuden mulighed for at indstille favorit-positioner for dine forskellige gardiner.
Priser fra 689 kr.
Luxaflex PowerView® Pebble

Luxaflex Powerview BatteriopladerBrug denne praktiske batterioplader sammen med din genopladelige batteripakke og få en smartere hverdag. Med opladeren er det let at genoplade batteripakken.
Priser fra 287 kr.
Luxaflex Powerview Batterioplader