Luxaflex PowerView®

Intelligente gardiner der gør dit liv nemmere.TILBUD: SPAR 20%

Køb dit PowerView®-gardin i dag og spar mange penge! Vi giver 20% rabat på PowerView® i hele februar.


Vil du leve lidt smartere, skal du vælge den innovative betjeningsløsning PowerView®. Med PowerView® kan du styre dine gardiner via din smartphone, ipad eller en fjernbetjening. Du kan indstille gardinerne til selv at rulle op og ned på bestemte tidspunker - også når du ikke er hjemme. Så bliver det ikke nemmere. Se præsentationsfilmen herunder og oplev de mange fordele ved PowerView®.


Vil du direkte til produkterne så klik her.


gardiner der kender dig

Med PowerView® får du et hav af muligheder. Du kan styre dit gardin direkte fra din smartphone, ipad eller med den smarte fjernbetjening, mens du bliver siddende i sofaen. 


Du kan også indstille gardinerne til at rulle ned og op på bestemte tidspunkter på døgnet - også når du ikke er hjemme. Gardinerne kan endda sættes til at følge døgnets rytme, således at de ruller op ved solopgang og ned ved solnedgang.


Det innovative, trådløse system styrer automatisk dine gardiner. Du kan selv vælge, om du vil betjene hvert gardin individuelt eller alle på én gang. Alt foregår efter dine instrukser.

Powerview gardiner i soveværelse


powerview app gør det nemt

Når du vil betjene dine gardiner via din smartphone eller ipad, skal du bruge den innovative PowerView® app. Med den kan du styre, hvornår dine gardiner skal være trukket fra og trukket for.


Med PowerView® app kan du indstille gardinerne til at rulle ned og op på forudbestemte tidspunker. Du kan blandt andet lave forskellige scenarier, som du kan vælge alt efter, hvilken rytme du ønsker de forskellige dage - fx kan du lave en for hverdage og en for weekender. Via RemoteConnect kan du endda sætte dine gardiner til at rulle op og ned, når du er ude at rejse. 


For at benytte disse funktioner skal du bruge en PowerView® hub. PowerView® App er gratis at downloade og kan anvendes både til IOS enheder (ipad, iphone) og Android.

Powerview app


MODERNE FJERNBETJENING LETTER HVERDAGEN

Fjernbetjening med seks kanaler, håndbetjent eller monteret på væggen, der med blot et enkelt tryk kan styre ét eller flere gardiner. Vælg mellem syv forskellige farver. Vægsender har samme funktioner som PowerView® Pebble Fjernbetjening.


Den smukt designede Pebble fjernbetjening er ideel til betjening i ét rum og fås i syv forskellige farver. 


Fjernbetjeningen har seks kanaler, der gør det både muligt at styre hvert enkelt gardin for sig samt alle gardinerne samlet. Du kan også indstille en favorit-position for hvert gardin tilknyttet en kanal. Derudover kan du via fjernbetjeningen hæve og sænke gardinerne samt åbne, lukke og vinkle lamellerne.

Pebble fjernbetjening


Velkommen til fremtiden

Med PowerView® siger du velkommen til fremtidens gardinløsning. Produktet er stilrent, brugervenligt og gennemtænkt. Dine PowerView®-gardiner indstilles let, så de altid opfylder dine behov for lysregulering. 


Det bliver ikke mere sikkert end med PowerView®: Med betjening via din telefon, ipad eller fjernbetjening er gardinerne fri for snore og 100 % børnesikrede. Gardinerne kører automatisk op og ned, som du bestemmer, så hjemmet altid ser beboet ud.


Med PowerView® i hjemmet får du en smartere hverdag og en følelse af luksus døgnet rundt.

Powerview-gardiner i stue med legende børn


Køb luxaflex PowerView®

Luxaflex PowerView® kan bruges til flere af vores gardiner. Se udvalget herunder.


Du kan finde mere information om PowerView® på Luxaflexs hjemmeside.


Vil du have PowerView®, skal du vælge det undervejs i dit køb: Når du har indtastet mål og valgt stoffarve, kommer du videre til valg af betjeningsløsning. Her har du mulighed for at vælge PowerView®.


Har du spørgsmål til Luxaflex PowerView®, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller få et besøg af vores gardinbus

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrene hub er central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest fleksible gardinløsning på markedet. Hubben gør det nemlig muligt for dig at betjene dine gardiner direkte via din telefon - også når du ikke er hjemme. Du kan endda indstille dine gardiner til at køre op og ned på forudbestemte tidspunkter.
Priser fra 1.599 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0
-20%

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarte repeater forstærkes signalet mellem din PowerView® hub, fjernbetjening og dine gardiner. Den nye repeater 2.0 model fungerer samtidig som natlampe, hvor lyset tænder og slukker, som du ønsker det.
Priser fra 423 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0
-20%

PowerView® Strømforsyning LuxaflexDenne diskrete og stilrene strømforsyning er kompatibel med alle PowerView®-motorer. Det er en kraftfuld strømforsyning, der generer lav varme på grund af den høje effektivitet.
Priser fra 168 kr.
PowerView® Strømforsyning Luxaflex
-20%

PowerView® Lamelgardin 127 mm

29 populære farver      
Produceres efter dine mål

Dette lamelgardin på 127 mm egner sig særdeles godt til store vinduespartier. Vi har et stort farvesortiment, så du kan finde det design, der passer ind i dit hjem. Med PowerView® får du markedets mest innnovative og smarteste betjening af dit gardin.
Priser fra 2.300 kr.
PowerView® Lamelgardin 127 mm
-20%

PowerView® Lamelgardin 63 mm

22 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Luxaflex er du altid sikret en solafskærmningsløsning af høj kvalitet. Samtidig er lamelgardinet et moderne og stilrent valg. Når du vælger PowerView®, får du også en topmoderne betjeningsløsning. Denne model er især velegnet til små og mellemstore vinduer på grund af sin lamelstørrelse på 63 mm.
Priser fra 2.723 kr.
PowerView® Lamelgardin 63 mm
-20%

PowerView® Lamelgardin 89 mm

32 populære farver      
Produceres efter dine mål

Vores mest populære model der egner sig godt til næsten alle vinduesstørrelser. Luxaflex er et kvalitetsikkert valg, og selvfølgelig kan du vælge mellem flere moderne og flotte designs. Med PowerView® får du markedets smarteste betjeningsløsning, hvor du kan styre gardinet via din telefon eller en fjernbetjening.
Priser fra 2.469 kr.
PowerView® Lamelgardin 89 mm
-20%

PowerView® Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex-persiennen er et oplagt valg for dig, der ønsker en simpel solafskærmningsløsning. Du kan vælge mellem mange flotte designs, og med PowerView® får du en praktisk og moderne betjeningsløsning, der gør dagligdagen lettere. Med lamelbredden på 16 mm egner denne model sig godt til små vinduer.
Priser fra 1.751 kr.
PowerView® Persienne 16 mm
-20%

PowerView® Persienne 25 mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Dennne all-round persienne passer ind i alle typer rum. Du kan vælge mellem mange flotte farver og designs. Med PowerView® får du en nem og moderne betjeningsløning, som gør hverdagen lettere. Dette er et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 1.668 kr.
PowerView® Persienne 25 mm
-20%

PowerView® Persienne 35 mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med denne gardinløsning får du et gennemtænkt design, der både er flot og praktisk i hverdagen. Persiennen fra Luxaflex er populær, og med produktet kan du nemt indstille lysindfaldet i stuen. Med det elektroniske betjeningssystem PowerView® kan du programmere gardinet til at køre op og ned, når du ønsker det.
Priser fra 1.936 kr.
PowerView® Persienne 35 mm
-20%

PowerView® Persienne 50 mm

27 populære farver      
Produceres efter dine mål

Denne persienne fra Luxaflex skaber et blødt og eksklusivt udtryk i stuen. Samtidig får du det smarte PowerView®-betjeningssystem med i købet. Med lamelbredden på 50 mm passer persiennen fint til de fleste vinduesstørrelser, men den er ideel til store vinduespartier.
Priser fra 1.741 kr.
PowerView® Persienne 50 mm
-20%

PowerView® Persienne 70 mm

4 populære farver      
Produceres efter dine mål

Denne persienne egner sig især godt til de store vinduespartier, da den har en lamelbredde på 70 mm. Du får en solafskærmningsløsning i høj kvalitet, der er flot at se på og samtidig praktisk i hverdagen med det innovative betjeningssystem PowerView®
Priser fra 1.803 kr.
PowerView® Persienne 70 mm
-20%

PowerView® Plissegardin

18 populære farver      
Produceres efter dine mål

Hvis du ønsker en yderst fleksibel lysregulering, så er plisségardiner med den smarte top/down-funktion et godt valg. Kollektionen fra Luxaflex rummer mange flotte designs, og med det innovative PowerView®-system kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 1.443 kr.
PowerView® Plissegardin
-20%

PowerView® Plissegardin Duette

22 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det særlige ved Duette plisségardinet er dets unikke isoleringseffekt. Med det særlige isoleringslag holder gardinet varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Vælg mellem mange flotte farver og få up/down-funktionen og den innovative PowerView® betjeningsløsning med i købet.
Priser fra 1.693 kr.
PowerView® Plissegardin Duette
-20%

PowerView® Rullegardin

57 populære farver      
Produceres efter dine mål

Rullegardinet fra Luxaflex er en rigtig klassiker. Det er et stilrent kvalitetsprodukt, der trods sin popularitet igennem mange år følger med tiden, hvad angår både funktionalitet og design. Vælg mellem mange flotte farver, få den smarte up/down funktion og det innovative PowerView®-betjeningssystem.
Priser fra 1.350 kr.
PowerView® Rullegardin
-20%