lamelgardiner

Køb lamelgardiner efter mål

Lamelgardiner er både funktionelle og flotte. Med et lamelgardin får du gode muligheder for at regulere lysindfaldet og begrænse indkig udefra. Gardintypen klæder især store vinduespartier og er derfor perfekte til panoramavinduer, skydedøre og store gulv til loft-vinduer. Du kan vælge mellem mange flotte farver og strukturer samt med mørklægning. Med sine lange, lodrette lameller har gardinet et elegant udtryk, og de er det oplagte valg, når det bare gerne må være lidt eksklusivt.Base+ Lamelgardin Mørklægning 127mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardiner kan bruges i forskellige rum og er også egnede som mørklægningsgardiner ved større vinduer. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 11 flotte stoffarver med mørklægningseffekt.
Priser fra 642 kr.
Base+ Lamelgardin Mørklægning 127mm

Base+ Lamelgardin Mørklægning 89mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardiner giver mulighed for en effektiv lysregulering. Du kan indstille lysindfaldet efter behov, alt efter om du ønsker meget, lidt eller slet intet lys udefra. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 22 flotte farver.
Priser fra 696 kr.
Base+ Lamelgardin Mørklægning 89mm

Base+ Lamelgardin 89mm

19 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardiner er eksklusive, men de behøver ikke at koste en formue. Når du vælger et Base+-produkt får du nemlig god kvalitet til en fornuftig pris. Modellen med lameller på 89 mm passer bedst til små og mellemstore vinduespartier.
Priser fra 467 kr.
Base+ Lamelgardin 89mm

Base+ Lamelgardin 127mm

19 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardiner udstråler luksuriøsitet, og med Base+ lamelgardin får du meget for pengene. Denne model med lameller på 127 mm passer perfekt til store vinduespartier. Vælg mellem 22 flotte farver.
Priser fra 430 kr.
Base+ Lamelgardin 127mm

Faber Lamelgardin 63mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 63 mm lameller egner sig bedst til mindre vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 1.619 kr.
Faber Lamelgardin 63mm

Faber Lamelgardin 89mm

54 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 89 mm lameller er en populær størrelse, der er velegnet til alle slags vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 935 kr.
Faber Lamelgardin 89mm

Faber Lamelgardin 127mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 127 mm lameller er velegnet til store vinduespartier. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 759 kr.
Faber Lamelgardin 127mm

Luxaflex Lamelgardin 63 mm

71 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex leverer kvalitetsgardiner, og med et lamelgardin får du en flot og moderne solafskærmningsløsning. Modellen med lameller på 63 mm passer især godt til små og mellemstore vinduer.
Priser fra 1.422 kr.
Luxaflex Lamelgardin 63 mm

Luxaflex Lamelgardin 89 mm

201 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardinet fra Luxaflex emmer af kvalitet og er et sikkert valg. Denne model med en lamelbredde på 89 mm er den mest populære, da den passer godt til de fleste vinduesstørrelser.
Priser fra 1.094 kr.
Luxaflex Lamelgardin 89 mm

Luxaflex Lamelgardin 127 mm

122 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du en smuk solafskærmning til et stort vinduesparti, er dette Luxaflex lamelgardin et oplagt valg. Gardinet fås i mange populære farver og med smarte betjeningsmodeller, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.
Priser fra 875 kr.
Luxaflex Lamelgardin 127 mm


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye lamelgardiner.lamelgardiner efter mål

Hos Nye Gardiner kan du bestille lamelgardiner, der produceres efter dine præcis mål  - og du får dem stadigvæk til standardpriser. Det betyder, at du slipper for selv at skulle afkorte, tilpasse, eller klippe i lamellerne efterfølgende. Brands

Vi forhandler flere forskellige lamelgardinmærker. Få et overblik her.


BASE er vores mest populære lamelgardiner. Deres lamelgardiner fås i mange farve- og justeringskombinationer og altid til en pris, hvor alle kan være med. Lister, tilbehør, og kassetter er typisk produceret i hård plast. BASE leverer også plisségardiner, persienner og rullegardiner.


Luxaflex er kendt for innovative gardinløsninger i meget høj kvalitet og lækkert design. Udvalget er stort, så du får mange farve- og justeringsmuligheder. Luxaflex gardiner leveres med fem års garanti.


Faber har produceret gardiner i over 70 år, og er et kendt mærke i de danske hjem. Faber har et bredt sortiment af farver og mønstre, der passer perfekt til den nordiske stil og en moderne indretning.mørklægningsstof

Lamelgardinet kan leveres med mørklægningsstof, hvis du ønsker det. Når du har valgt et gardin og skal vælge gardinstof (farve), kan du ved hvert stof klikke på "info" og få mere viden om det specifikke stof - fx om det er mørklæggende.parkeringsmuligheder

Parkering er betegnelsen for hvor gardinet placeres, når det er trukket fra. Lamelgardiner kan leveres med fire forskellige parkeringsmuligheder: højreparkering, venstreparkering, parkering i midten eller parkering fordelt på begge sider (højre og venstre).Betjening af lamelgardinet

Vælger du manuel betjening af dit nye gardin, leveres lamelgardinet med betjening i højre eller venstre side af vinduet. Du vælger selv, hvilken side du ønsker. Afhængig af hvilket brand du vælger, har du også mulighed for at vælge motoriseret betjening. Ved motoriseret betjening kan du styre dit gardin via en fjernbetjening, en kontakt på væggen eller din telefon. Med en motoriseret betjeningsløsning får du både et børnesikkert gardin og en mere komfortabel hverdag. Se mere om vores elektriske gardiner her.hvordan måler jeg op til mit nye lamelgardin?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til dit nye lamelgardin. Klik her og se vores opmålingsvejledning for lamelgardiner.Hvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 60 59 72. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.hvad koster lamelgardiner?

Vi har lamelgardiner i forskellige prisklasser. Når du er inde på et specifikt produkt og har indtastet de ønskede mål for gardinet, kan du se prisen ved at klikke på "beregn pris". Herefter har du mulighed for at tilvælge forskellige features til gardinet, hvor enkelte koster ekstra.hvor kan jeg købe lamelgardiner?

De gamle dage med gardinbutikkerne er forbi. Nu bestiller alle deres gardiner på nettet eller ved et besøg af gardinbussen. Hos Nye Gardiner har vi siden 2010 specialiseret os i online salg af gardiner. Du kan derfor være sikker på at finde de bedste priser og det bedste udvalg lige her i vores webshop på www.nyegardiner.dkhvordan monteres lamelgardiner?

Der medfølger som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine nye gardiner. Har du mistet den, eller ligger den ikke i pakken, kan du altid downloade en ny monteringsvejledning i PDF-format fra vores hjemmeside.rengøring af lamelgardiner

Når du rengør dine lamelgardiner, er det vigtigt, at de ikke bukkes, foldes eller krølles. Skader på lamellerne kan desværre ikke udbedres, og derfor anbefaler vi, at du sørger for regelmæssig afstøvning og eventuel aftørring med en let fugtet klud.


Visse lameltyper kan vaskes således: Rul lamellerne forsigtigt sammen. Læg dem i blød i varmt vand (maks. 30 grader). Tilsæt en passende mængde flydende vaskemiddel. Rør forsigtigt rundt med hænderne, så det opløste snavs frigøres fra lamellerne. Skyl herefter lamellerne i rent koldt vand og hæng dem til tørre. Benyt et dampstrygejern på mellemvarme, hvis du ønsker at stryge lamellerne.