Lamelgardiner: Et strejf af luksus i din hverdag


Lamelgardinet er til dig, der forstår at sætte pris på et elegant gardin med fleksibel lysregulering.


3 FORDELE VED LAMELGARDINER

Hvide lamelgardiner

1. MODERNE OG MODIGT DESIGN

Med sine lange, lodrette linjer fremstår lamelgardinet yderst elegant. Det minimalistiske design med de skarpe linjer skaber fornemmelsen af luksus. Og det er netop dét, lamelgardinet er: Et strejf af luksus i din hverdag.

Lamelgardiner ved kontorplads

2.  FLEKSIBEL REGULERING AF LYSET

Med lamelgardiner kan du justere lysindslippet meget præcist. Ved at vinkle de lodrette lameller så de er mere eller mindre åbne, bestemmer du selv, hvor meget lys du vil lukke ind i rummet. Det er både praktisk og behageligt.

Lamelgardiner i soveværelset

3. PERFEKT TIL STORE VINDUER

Lamelgardiner egner sig ikke til små vinduer men kan udmærket bruges i mellemstore vinduer. Smukkest er gardinet dog i større vinduespartier, hvor det stilrene design virkelig foldes ud. Det gælder fx for gulv-til-loft vinduer.


Vi har et stort udvalg af lamelgardiner, så du kan finde det rette match til din bolig.

Elegante lamelgardiner til stuen


Hvordan vil du betjene dit gardin?

Du kan let styre dit lamelgardin med klassisk snore- eller kædetræk i siden. Når du bestiller gardinet, vælger du selv, om du ønsker betjening i gardinets højre eller venstre side. 


Nogle af vores brands giver dig også mulighed for at vælge motoriseret betjening. Så kan du styre gardinet direkte fra din telefon, en fjernbetjening eller en vægkontakt. Det gør hverdagen mere komfortabel og børnesikker. 


Med det innovative betjeningssystem Powerview kan du endda programmere gardinerne til automatisk at trækkes for på bestemte tidspunkter - også når du ikke er hjemme! Mulighederne er mange med motoriserede gardiner. Se dem alle her.


vedligeholdelse

Som med alle andre gardiner har også lamelgardinet godt af, at du af og til plejer det lidt. Det er heldigvis meget nemt at vedligeholde lamelgardiner og kræver ikke den store indsats. Se vores vedligeholdelsesguide her.

opmåling og montering

På vores hjemmeside kan du se, hvordan du nemt måler op til dine nye lamelgardiner. Du kan også booke en gratis gardinbus og overlade opmålingen til vores professionelle fagfolk. Vi kommer også gerne ud og monterer dine nye gardiner for dig.
Du er nu godt klædt på til at vælge dine nye lamelgardiner.


inspirationsgalleri

Stilrene lamelgardiner
Blå lamelgardiner
Lamelgardiner til store vinduer


Lamelgardiner på kontoret
Lamelgardiner på badeværelset


Praktiske lamelgardiner