Foldegardiner: hjemmets ultimative hyggespreder


Foldegardinet emmer af hygge og skaber en hjemlig atmosfære i ethvert rum.


Her på siden får du brugbar viden om foldegardinet og inspiration til at indrette dit hjem med foldegardiner.

Smukke foldegardiner af hør

SMUKT OG STILRENT DESIGN

Foldegardinet er en smuk gardinløsning. Med stoffets bølgende former fremstår foldegardinet meget harmonisk. Det er med til at skabe en behagelig atmosfære i rummet.


Foldegardiner er oplagte i rum, hvor du ønsker en hjemlig og hyggelig stemning. De egner sig derfor også godt som solafskærmning i sommerhuset.


Vores kvalitetsfoldegardiner fås i mange moderne og smukke farver, så du let kan vælge det design, der matcher netop din stil. Vælg fx det skønneste hørstof eller stof med lysdæmpende effekt.

Hyggelige foldegardiner ved sofaen

DET SKAL DU VIDE OM DIT FOLDEGARDIN

Kært barn har mange navne. Måske derfor kaldes foldegardiner også for hejsegardiner og liftgardiner.


Betjening: Du betjener foldegardinet med klassisk kæde- eller snoretræk. Det er en nem og funktionel betjeningsløsning. Du vælger selv, om betjeningssnoren skal sidde i venstre eller højre side af gardinet.


Vedligeholdelse: Med et foldegardin skal du ikke bekymre dig om rengøringen. Se vores vedligeholdelsestips for foldegardiner her.

Sorte foldegardiner

Se dine muligheder

Vi har få udvalgte foldegardiner i webshoppen. Til gengæld fås de i mange forskellige smukke og moderne design. Når du vælger et gardin og indtaster målene, kan du se dine designmuligheder.