få smukke gardiner til små vinduer


De fleste gardintyper passer godt til små vinduer og vinduer i almindelig størrelse. Du kan for eksempel bruge foldegardiner, persienner, plisségardiner og rullegardiner. Skal gardinerne fylde så lidt som muligt, så er plisségardiner et oplagt valgt. Her på siden guider vi dig i dit valg af gardiner til små vinduer.

Plisségardiner til små vinduer

vælg gardiner, der passer til rummet

Mangler du gardiner i stuen, har du frit valg på alle hylder og kan vælge gardin efter, hvilket udtryk du ønsker i dit hjem. Hvis du er på jagt efter gardiner til soveværelset, kan du med fordel vælge rulle- eller plisségardiner, da de kan designes med mørklægningsstof. Skal dine gardiner bruges til vinduer på badeværelset eller køkkenet, er persienner en god idé, da de kan tåle fugt og desuden er lette at rengøre.


Forskellige gardintyper passer til forskellige rum. Inden du beslutter dig for dine nye gardiner, er det derfor en god idé at se vores tips til gardiner i de forskellige rum.


størrelsen betyder noget

Når det handler om lige netop gardiner, så betyder størrelsen uden tvivl en hel del. Herunder har vi lavet en oversigt, så du kan se, hvor små de forskellige gardintyper kan designes. 
MINIMUMSTØRRELSE PÅ DE FORSKELLIGE GARDINTYPER:


RullegardinerMin. bredde: 30 cm. Min. højde: 30 cm.


LamelgardinerMin. bredde: 20 cm. Min. højde: 20 cm.


PlisségardinerMin. bredde: 35 cm. Min. højde: 35 cm.


FoldegardinerMin. bredde: 20 cm. Min. højde: 20 cm.


PersiennerMin. bredde: 27 cm. Min. højde: 20 cm.

Rullegardin close up

nu er du klar

Efter at have læst vores anbefalinger her på siden er du nu godt klædt på til næste skridt: At beslutte hvilke gardiner du vil have. Du kan enten handle direkte her i vores webshop eller bestille et gratis besøg af vores gardinbus. Herunder kan du se et udvalg af vores gardiner til små vinduer.


Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for mere vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@nyegardiner.dk eller telefonisk på 70 60 59 72.

Base+ Lamelgardin 89mm

19 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardiner er eksklusive, men de behøver ikke at koste en formue. Når du vælger et Base+-produkt får du nemlig god kvalitet til en fornuftig pris. Modellen med lameller på 89 mm passer bedst til små og mellemstore vinduespartier.
Priser fra 467 kr.
Base+ Lamelgardin 89mm

BestPrice Foldegardin

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

Når du vælger et produkt fra BestPrice, er du garanteret høj kvalitet til en god pris. Dette smukke foldegardin er oplagt i rum, hvor du ønsker at skabe en hjemlig og harmonisk atmosfære.
Priser fra 723 kr.
BestPrice Foldegardin

Luxaflex Lamelgardin 63 mm

71 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex leverer kvalitetsgardiner, og med et lamelgardin får du en flot og moderne solafskærmningsløsning. Modellen med lameller på 63 mm passer især godt til små og mellemstore vinduer.
Priser fra 1.422 kr.
Luxaflex Lamelgardin 63 mm

Base+ Mellemglas Persienne

16 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ mellemglas persienne er designet til dobbeltruder således, at gardinet placeres mellem de to ruder. Persiennerne produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 254 kr.
Base+ Mellemglas Persienne

Base+ Persienne

16 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ persiennen er vores mest populære persienne. Den er især velegnet til baderum og køkkenområder, da persiennen tåler fugt og er meget nem at rengøre. Persiennen produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 203 kr.
Base+ Persienne