gardiner til høje vinduer


Vi har gardiner til både de store vinduespartier og de høje smalle vinduer. De store og høje vinduer er populære i moderne byggerier, da de giver flere timer med lys i rummet og samtidig skaber et moderne udtryk i hjemmet. Her på siden guider vi dig i dit valg af gardiner til høje vinduer.

Lamelgardiner i dagligstue

Vælg gardin efter vinduestypen

Det behøver ikke være en stor udfordring at finde passende gardiner til høje vinduer. Lamelgardiner er et oplagt valg, uanset om vinduerne er brede eller smalle. Vi har lamelgardiner i fire forskellelige størrelser, så du kan vælge den rette til dine vinduer. Hvis dine vinduer er høje og brede, kan Luxaflex plisségardiner også være en god løsning - vi har et stort udvalg af farver, så du kan finde din favorit.BETJENING AF GARDINEt ER VIGTIG

Det er vigtigt at vælge den rette betjeningsløsning, så du let kan regulere gardinerne, selv hvis du ikke kan nå toppen af vinduet.

Lamelgardiner kan du altid trække til siden ved hjælp af snoretrækket, som alle kan nå. Det er også nemt at justere lysindfaldet ved brug af justeringsstangen.


Du kan vælge mellem flere forskellige betjeningsmuligheder, når du vælger et Luxaflex plisségardin: Deko plus er den traditionelle løsning med snoretræk. SmartCord løftes nemt med det smarte snoresystem og kan trækkes ned med et let træk mod midten. LiteRise er ikke altid velegnet til høje vinduet, da gardinet er fuldstændig snorefrit og betjenes ved et træk eller skub på underlisten.


Vil du have ultimativ komfort og sikkerhed, skal du vælge en motoriseret betjeningsløsning. Så kan du fx styre dit gardin med en fjernbetjening eller via din telefon. Se mere om vores elektriske gardiner her.


vi anbefaler disse gardiner til høje vinduer


nu er du klar

Efter at have læst vores anbefalinger her på siden er du nu godt klædt på til næste skridt: At beslutte hvilke gardiner du vil have. Du kan enten handle direkte her i vores webshop eller bestille et gratis besøg af vores gardinbus.


Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for mere vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Faber Lamelgardin 127mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 127 mm lameller er velegnet til store vinduespartier. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 759 kr.
Faber Lamelgardin 127mm

Faber Lamelgardin 89mm

54 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 89 mm lameller er en populær størrelse, der er velegnet til alle slags vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 935 kr.
Faber Lamelgardin 89mm

Luxaflex Rullegardin

32 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex rullegardin er et gennemført kvalitetsprodukt. Med over 45 farvemuligheder og flere betjeningsløsninger kan du designe gardinet, så det passer ind i netop dit hjem. Vælg fx den smarte PowerView®-betjening, hvor du styrer gardinet via din telefon.
Priser fra 606 kr.
Luxaflex Rullegardin

Luxaflex Lamelgardin 127 mm

122 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du en smuk solafskærmning til et stort vinduesparti, er dette Luxaflex lamelgardin et oplagt valg. Gardinet fås i mange populære farver og med smarte betjeningsmodeller, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.
Priser fra 875 kr.
Luxaflex Lamelgardin 127 mm

Luxaflex Lamelgardin 63 mm

71 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex leverer kvalitetsgardiner, og med et lamelgardin får du en flot og moderne solafskærmningsløsning. Modellen med lameller på 63 mm passer især godt til små og mellemstore vinduer.
Priser fra 1.422 kr.
Luxaflex Lamelgardin 63 mm

Luxaflex Lamelgardin 89 mm

201 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardinet fra Luxaflex emmer af kvalitet og er et sikkert valg. Denne model med en lamelbredde på 89 mm er den mest populære, da den passer godt til de fleste vinduesstørrelser.
Priser fra 1.094 kr.
Luxaflex Lamelgardin 89 mm

Luxaflex Plissegardin

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Kollektionen fra Luxaflex byder på et hav af smukke design, så du let kan finde et gardin, der passer dig. Plisségardinet fås med den smarte up & down funktion, der gør lysreguleringen yderst fleksibel. Med den moderne PowerView®-løsning kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 777 kr.
Luxaflex Plissegardin