Bestil et gratis besøg af gardinbussen

Få gardinbussen på besøg og få professionel opmåling, personlig vejledning samt et uforpligtende tilbud på gardinerne. 

Du vælger selv, om vi skal montere dine nye gardiner eller om du vil gøre det selv.Bestil en gratis gardinbus

Vi gør det let for dig: Udfyld kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler en tid til et gratis besøg af gardinbussen.


Du kan også selv ringe til os på 30 14 99 47 og aftale tid til et besøg af vores gardinbus. Telefonerne er åbne mandag kl. 12-14, tirsdag-torsdag kl. 11-14 og fredag kl. 10-12. 


Det er gratis at få besøg af vores gardinbus, og du er ikke forpligtet til at handle hos os efterfølgende. 


Gardinbussen kører på hele Sjælland. Bemærk, at klassiske stofgardiner er ikke en del af vores sortiment.


Du får selvfølgelig de samme lave priser som i vores webshop.Med Et besøg af gardinbussen får du


✓ Professionel rådgivning og fremvisning af stofprøver i dit hjem


✓ Komplet opmåling udført af vores professionelle gardinmontør


✓ Gratis og uforpligtende tilbud på dine nye gardiner


✓ Gratis og uforpligtende tilbud på montering


✓ Opmålingsgaranti - vi overtager ansvaret for korrekt opmåling


✓ Samme lave priser som online


✓ Vi kommer hjem til dig når du har tid


✓ Inspiration og vejledning til de bedste løsninger

Gardinbus


Er du i tvivl, om hvilken gardinløsning der passer bedst til dit hjem? Eller er du usikker på opmålingen af dine vinduer, eller hvad der kan lade sig gøre? Så kan vores dygtige gardinkonsulenter hjælpe dig. Vores konsulenter guider dig i gardinløsninger, der tager udgangspunkt i dit hjem og dine ønsker. På den måde får du de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige og bedste gardinløsning til din bolig. Det betyder meget for os, at du får den rigtige gardinløsning til dit hjem som matcher både din stil og dit budget. Vores konsulenter er der for dig og kan vejlede i farvesammensætning, stofkvalitet, produkter og priser og vil med glæde besvare dine spørgsmål i forbindelse med dit valg af gardiner. 


Alt du skal gøre er, at bestille tid til et gratis besøg af vores gardinbus. Du kan bestille gardinbussen ved at udfylde formularen øverst på siden.


Vi glæder os til at besøge dig!


 

Husk, at ingen gardinopmåling er for stor eller lille for os. Vi kommer med glæde hjem til dig og måler op, hvad enten du mangler gardiner til et enkelt vindue eller hele din bolig.


3 simple trin til dine nye gardiner

Gardinbus

Bestil en gardinbus

Du får gratis besøg af en gardinbus. Vi sikrer korrekt opmåling, fremviser produkterne og vejleder dig i at finde den bedste løsning.

Kvinde ved computer

Få et godt tilbud

Du modtager et tilbud på de ønskede gardiner direkte i din email-indbakke.

Gardinmontør

Monter dine nye gardiner

Vi kommer ud og monterer dine gardiner for dig - eller du gør det selv ved at følge vores online vejledninger.


2 ting er vigtige, Når du køber gardiner (og vi kan hjælpe dig med dem begge):

  1. Vælg gardiner, der opfylder dit behov. Det kan for eksempel være, at du har brug for et mørklægningsgardin, et særligt energigardin, et børnevenligt gardin og så videre. Det er vigtigt, at du vælger et gardin, der er praktisk og gør din hverdag nemmere.

  2. Vælg gardiner, der passer til stilen. Uanset om du er på udkig efter gardiner til dit hjem eller til arbejdspladsen, så gå efter moderne gardiner, der passer godt ind i rummet. Gardiner der er flotte at se på, kan gøre en stor forskel for indretningen.

Når du bestiller en gardinbus hos os, får du professionel vejledning til både punkt et og to. Vores konsulenter kan hjælpe dig med at afdække dit behov og finde de smukkeste gardinløsninger frem til dig. Det hele foregår i dit hjem, så du med det samme kan se, hvilke gardiner, der giver det flotteste resultat. På den måde kan du i ro og fred vælge dit nye gardin og være sikker på, at farver og stil passer ind i resten af dit hjem. Gardinbussen har alle vores kollektioner samt stofprøver med i bussen, så du ved fremvisning kan se og mærke kvaliteten af produktet inden du beslutter dig. Vores konsulenter har stor erfaring og glæder sig til at vejlede dig i de bedste løsninger tilpasset din indretning og boligstil.


Når I sammen har fundet frem til en løsning der passer dig, vil du få et uforpligtende tilbud.


Vi forhandler følgende mærker


Velux logo


Faber logo
Base logo


Luxaflex logo
Sunwood logo


BestPrice logoBestil en GRatis gardinbus


Udfyld formularen - så kontakter vi dig og aftaler, hvornår gardinbussen skal besøge dig. Eller ring til os på 30 14 99 47 og aftal tid til et besøg af vores gardinbus. Telefonerne er åbne mandag kl. 12-14, tirsdag-torsdag kl. 11-14 og fredag kl. 10-12. 

Vi kører på hele Sjælland.


Det er gratis at få besøg af vores gardinbus, og du er ikke forpligtet til at handle hos os efterfølgende.