Bestil en gratis Gardinbus

Få gardinbussen på besøg og få professionel hjælp til opmåling og montering af dine nye gardiner.FÅ GRATIS BESØG AF GARDINBUSSEN

Vi gør det let for dig: Udfyld kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler en tid til et gratis besøg af gardinbussen.


Du kan også selv ringe til os på 70 60 59 72 og aftale tid til et besøg af vores gardinbus. Telefonerne er åbne mandag-torsdag kl. 10-15 og fredag kl. 10-12. Det er gratis at få besøg af vores gardinbus, og du er ikke forpligtet til at handle hos os efterfølgende. Gardinbussen kører på hele Sjælland. 


Du får selvfølgelig de samme lave priser som i vores webshop.Med Et besøg af gardinbussen får du


✓ Professionel rådgivning og fremvisning af stofprøver i din stue


✓ Komplet opmåling udført af vores professionelle gardinmontør


✓ Uforpligtende tilbud på dine nye gardiner


✓ Uforpligtende tilbud på montering


✓ Opmålingsgaranti - vi overtager ansvaret for korrekt opmåling


✓ Naturligvis samme lave priser som online.

Gardinbus

3 simple trin til dine nye gardiner

Gardinbus

Bestil en gardinbus

Du får gratis besøg af en gardinbus. Vi sikrer korrekt opmåling, fremviser produkterne og vejleder dig i at finde den bedste løsning.

Kvinde ved computer

Få et godt tilbud

Du modtager et tilbud på de ønskede gardiner direkte i din email-indbakke.

Gardinmontør

Monter dine nye gardiner

Vi kommer ud og monterer dine gardiner for dig - eller du gør det selv ved at følge vores online vejledninger.


2 ting er vigtige, Når du køber gardiner (og vi kan hjælpe dig med dem begge):

  1. Vælg gardiner, der opfylder dit behov. Det kan for eksempel være, at du har brug for et mørklægningsgardin, et særligt energigardin, et børnevenligt gardin og så videre. Det er vigtigt, at du vælger et gardin, der er praktisk og gør din hverdag nemmere.
  2. Vælg gardiner, der passer til stilen. Uanset om du er på udkig efter gardiner til dit hjem eller til arbejdspladsen, så gå efter moderne gardiner, der passer godt ind i rummet. Gardiner der er flotte at se på, kan gøre en stor forskel for indretningen.

Når du bestiller en gardinbus hos os, får du professionel vejledning til både punkt et og to. Vores konsulenter kan hjælpe dig med at afdække dit behov og finde de smukkeste gardinløsninger frem til dig. Det hele foregår i dit hjem, så du med det samme kan se, hvilke gardiner, der giver det flotteste resultat.


Vi forhandler følgende mærker


Velux logo


Faber logo
Base logo


Luxaflex logo
Sunwood logo


BestPrice logoBestil en GRatis gardinbus


Udfyld formularen - så kontakter vi dig og aftaler, hvornår gardinbussen skal besøge dig. Eller ring til os på 70 60 59 72 og aftale tid til et besøg af vores gardinbus. Telefonerne er åbne mandag-torsdag kl. 10-15 og fredag kl. 10-12. Vi kører på hele Sjælland.


Det er gratis at få besøg af vores gardinbus, og du er ikke forpligtet til at handle hos os efterfølgende.