velux gardiner

Passer perfekt til originale VELUX vinduer
Med et originalt VELUX gardin sikrer du en perfekt regulering af dagslyset i alle typer værelser. Velux har over 75 års erfaring i levering af klassiske solafskærmningsløsninger i solid kvalitet og pæne design. Med et Velux gardin kan du vælge mellm flere forskellige betjeningsløsninger, der gør lysreguleringen yders fleksibel. Gardinerne fra VELUX er specialdesignet til VELUX vinduer. Vælg mellem mange farver og modeller.

VELUX Rullegardin

16 populære farver      

Det kendte rullegardin er både moderne og praktisk og fås i 15 populære farver. Gardinet kan placeres frit i vinduet, hvilket sikrer perfekt regulering af dagslyset.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 457 kr.
VELUX Rullegardin

VELUX Plissegardin

16 populære farver      

Plissegardinet er hverken fastgjort i top eller bund og kan derfor frit placeres i vinduet, hvor du ønsker det. Det giver en unik mulighed for at finjustere lysindfaldet præcis, som du vil have det. Samtidig er plisségardinet en smuk og stilfuld solafskærmningsløsning.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 570 kr.
VELUX Plissegardin

VELUX Persienne

6 populære farver      

Velux persiennen er en klassisk solafskærmningsløsning med nem lysregulering. Den passer godt til dig, der ønsker et solidt produkt med et pænt og diskret design.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 741 kr.
VELUX Persienne

VELUX Mørklægningsgardin

16 populære farver      

Velux mørklægningsgardin er et kendt kvalitetsgardin, der passer ind i ethvert hjem. Gardinet fås i mange flotte designs og mørklægningstoffer for både børn og voksne.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 570 kr.
VELUX Mørklægningsgardin

VELUX Energigardin

15 populære farver      

Velux energigardin er flot at se på og emmer af kvalitet. Samtidig reducerer gardinet varmetab med op til 34 % og giver tydelige besparelser på elregningen. Gardinet består af dobbeltplisseret mørklægningsstof med aluminiumsbelægning.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 741 kr.
VELUX Energigardin

Adapter til teleskopstænger (ZOZ 085)Har du vinduer, som du ikke selv kan nå? Med denne smarte adapter og VELUX' teleskopstang kan du nemt betjene gardinerne ved vinduer placeret udenfor din rækkevidde. Adapteren gør, at du kan få fat på gardinet med stangen.
Priser fra 79 kr.
Adapter til teleskopstænger (ZOZ 085)

Forlængerled til teleskopstang (ZCT 100)Rækker din teleskopstang ikke langt nok? Så kan du med forlængerleddet øge stangens længde med hele 100 cm. Folængerleddet er holdt i samme stilrene design som teleskopstangen.
Priser fra 115 kr.
Forlængerled til teleskopstang (ZCT 100)

Teleskopstang (ZCT 200K)Med den praktiske og stilrene teleskopstang kan du nemt betjene gardinerne ved de vinduer, der er placeret udenfor din rækkevidde, fx ovenlysvinduer.
Priser fra 239 kr.
Teleskopstang (ZCT 200K)


VELUX GARDINER - DET PERFEKTE MATCH MED VELUX VINDUER


VELUX Danmark A/S sælger og markedsfører ovenlysvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning og elbetjening i Danmark, Grønland og på Færøerne. Du kan naturligvis også få VELUX gardiner med elektrisk betjening hos Nye Gardiner. Se mere om mulighederne for motoriserede betjeningsløsninger her.


VELUX er et aktieselskab under VELUX Gruppen. VELUX Gruppen blev grundlagt i Danmark i 1941. Siden firmaets start har de hjulpet kunder med at optimere indeklimaet og dermed forbedret bolig- og arbejdsforhold ved hjælp af indlys og frisk luft.nem montering

Det er meget let at montere VELUX Gardiner med det smarte Pick & Click system. VELUXs ovenlysvinduer er udstyret med beslag, der letter monteringen. Gardinets topkasse klikkes på plads i de formonterede beslag på vinduet, og sideskinnerne monteres. Enkelt og hurtigt.