træpersienner

Køb træpersienner efter mål
Træpersienner er den varme, naturlige og eksklusive løsning. Her har du mulighed for flere forskellige lamelbredder og træsorter. Persiennen er et ikonisk og langtidsholdbart valg til dine vinduer, der tilbyder fantastiske muligheder for lysstyring, privatliv og flotte design. På den måde kan du få et gardin i præcis det udtryk, du ønsker. Persienner tåler høj luftfugtighed og er rengøringsvenlige, hvilket gør dem aldeles velegnet i badeværelset og køkkenet.

Sunwood Træpersienne 25mm

8 populære farver      
Produceres efter dine mål

Træpersienner fra Sunwood er det oplagte valg, hvis du ønsker et smukt gardin med et naturligt udtryk. Modellen på 25 mm giver et lille lysindfald. Persiennerne fås i 8 flotte farver og produceres efter dine mål. Som et plus er de nemme at rengøre.
Priser fra 334 kr.
Sunwood Træpersienne 25mm

Sunwood Træpersienne 25 mm med bånd

8 populære farver      
Produceres efter dine mål

Du kan vælge Sunwood træpersienner med og uden stigebånd, som er de brede bånd, du ser på billedet. Med stigebåndene får persiennerne et eksklusivt look. Vælg mellem 8 flotte farver og få gardinerne produceret efter dine mål.
Priser fra 402 kr.
Sunwood Træpersienne 25 mm med bånd

Sunwood Træpersienne 35mm

8 populære farver      
Produceres efter dine mål

Sunwood træpersienner er både smukke og praktiske. Lysindfaldet er let at justere, og persiennerne er nemme at rengøre. Modellen på 35 mm giver et medium lysindfald. Du kan vælge mellem 8 flotte farver.
Priser fra 372 kr.
Sunwood Træpersienne 35mm

Sunwood Træpersienne 35 mm med bånd

8 populære farver      
Produceres efter dine mål

Sunwood træpersienner med stigebånd giver et stilrent look. Stigebånd er de brede bånd, du ser på billedet. Modellen på 35 mm giver et medium lysindfald. Du kan vælge mellem 8 flotte farver.
Priser fra 446 kr.
Sunwood Træpersienne 35 mm med bånd

Sunwood Træpersienne 50mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Sunwood træpersienner skaber en varm atmosfære i dit hjem og er samtidig en praktisk solafskærmningsløsning. Modellen på 50 mm giver et stort lysindfald. Persiennerne laves i dine mål, er af god kvalitet og til en fair pris. Vælg mellem 10 flotte farver.
Priser fra 372 kr.
Sunwood Træpersienne 50mm

Sunwood Træpersienne 50 mm med bånd

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Går du efter et naturligt udtryk, er Sunwood træpersienner et godt valg. Modellen på 50 mm giver et stort lysindfald. Persiennerne fås i 10 flotte farver og laves efter dine mål.
Priser fra 446 kr.
Sunwood Træpersienne 50 mm med bånd


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye træpersienner.hvad er træpersienner?

Træpersiennen  er magen til den klassiske aluminiumspersienne blot produceret i træ i stedet. Træpersienner har et naturligt og varmt udtryk samtidig med, at persiennerne er fleksible, praktiske og nemme at rengøre. Persiennegardinet er lavet af vandrette indstillelige lister af træ til nem og elegant regulering af sollys.hvad betyder lamelbredden?

Vores træpersienner fås med forskellige lamelbredder. De forskellige bredder passer til forskellige vinduesstørrelser.


35 mm: Træpersiennen fra Luxaflex med en lamelbredde på 35 mm er den mindste i vores kollektion. Den egner sig godt til små og almindelige vinduer. Træet giver et ekslusivt og rustikt udtryk og leveres i mange spændende sorter.


50 mm: Denne lamelbredde er den mellemstore i serien og passer godt til store vinduer. 


68 mm: Lamelbredden på 68 mm er den største lamelbredde, vi forhandler træpersienner i. Der er en en unik form på lamellerne der gør, at persiennen kan lukke helt tæt. Denne model er oplagt til de helt store vinduespartier, hvor du gerne vil have fleksibel, eksklusiv og rustik solafskærmning.træpersienner efter mål

Hos Nye Gardiner kan du bestille træpersienner, der produceres efter dine præcis mål. Indtast blot bredden og højden i feltet ud for det specifikke gardin, du ønsker. Herefter udregner systemet prisen. Prisen er afhængig af størrelse, betjening og farve. Træpersienner på mål er en eksklusiv og naturlig gardinløsning, der passer perfekt til den nordiske stil.Betjening af træpersienner

De fleste af vores træpersienner leveres, hvor du kan vælge mellem betjening i højre eller venstre side af gardinet.PARKERINGSHØJDE

Der er forskel på persienners parkeringshøjde. Parkeringshøjden beskriver, hvor meget persiennen fylder, når persiennen er trukket op. Jo tykkere persiennens lameller er, jo mere fylder persiennen i optrukket tilstand. Træpersienners lameller er ofte lidt tykkere end aluminiumspersienner og fylder derfor lidt mere.hvordan måler jeg op til mine nye træpersienner?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til din nye persienne. Klik her og se vores opmålingsvejledning for persienner.hvordan monteres træpersienner?

Der medfølger som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine nye gardiner. Har du mistet den, eller ligger den ikke i pakken, kan du altid downloade en ny monteringsvejledning i PDF-format fra vores hjemmeside.Hvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 60 59 72. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.rengøring af træpersienner

Træpersienner kan rengøres med en fugtig klud.