dekorative detaljer til dit rullegardin

Skab et unikt gardin med dekorationsbånd, tunger og nedtræk.De små detaljer gør forskellen

Rullegardiner er simple i designet og passer derfor godt ind i de fleste rum. Gardinets minimalistiske udtryk kan med fordel suppleres af enkle, fine detaljer. Når du vælger et rullegardin fra vores populære producent Faber, får du mulighed for at peppe dit stilrene rullegardin op med smukke dekorationsbånd, nedtræk og tunger. Her på siden har vi samlet lidt inspiration til dig, der vil have et på én gang stilrent og dekorativt gardin.


Dekorationsbånd

Dekorationsbånd er et vandret mønster nederst på gardinet. Vælger du et ensfarvet rullegardin, kan det se flot ud, når du lader et dekorationsbånd bryde harmonien. Vi har naturligvis både dekorationsbånd i flotte grafiske designs samt børnedesigns. Du kan se dem alle, når du bestiller dit nye rullegardin i vores webshop.

Dekorationsbånd zigzag

Zigzag design.

Dekorationsbånd blå/hvid striber

Blå/hvid striber.

Dekorationsbånd lyserød/hvid striber

Lyserød/hvid striber.

Dekorationsbånd bamser

Bamser.

Dekorationsbånd prikker lyserød

Lyserød/lilla prikker.

Dekorationsbånd blå prikker

Blå prikker.


Nedtræk

Når du vælger den klassiske betjeningsform med almindelig fjeder, kan du pynte gardinet med et smart nedtræk. Nedtrækket bruger du til at betjene gardinet med ved blot at trække i nedtrækket. Vi har forskellige modeller i både læder og aluminium, så du kan vælge det nedtræk, der matcher din stil bedst. Du kan se dem alle, når du bestiller dit nye rullegardin i vores webshop.

Nedtræk læderstrop i sort

Læderstrop i sort.

Nedtræk kvast i hvid

Kvast i hvid.

Nedtræk lædersnor sort

Lædersnor i sort.

Nedtræk lædersnor natur

Lædersnor i natur.

Nedtræk læderstrop i brun

Læderstrop i brun.

Nedtræk cylinder grå

Cylinder i grå.


Tunger

Tunger er afslutningen nederst på gardinet. Du kan vælge mellem flotte bølgende afslutninger og simple afslutningsbånd. Du kan se alle mulighederne, når du bestiller dit nye rullegardin i vores webshop.

Tunge U

Diskret bånd.

Tunge Q

Markant bånd.

Tunge R
Rundt bånd.
Tunge bølgende

Bølger.

Tunge spidser

Spidser.

Tunge kryds

Kryds.


Design dit personlige gardin

Vælg en unik sammensætning af dekorationsbånd, tunge, nedtræk og gardinstof. Så er du sikker på at få et gardin, der er lidt ud over det sædvanlige. Du vælger de specifikke detaljer undervejs i bestillingen af dit nye gardin. Først skal du vælge, om du ønsker et Faber rullegardin, Faber rullegardin børnekollektion eller Faber rullegardin mørklægning. Når du derefter har indtastet målene på dit gardin og klikker dig videre i bestillingen, guides du igennem de mange muligheder for at vælge dekorationsbånd, tunger og nedtræk.