Rullegardiner

Køb rullegardiner efter mål
Rullegardiner er en billig, fleksibel og stilren gardinløsning til dit hjem. Med denne løsning kan du nemt regulere eller forhindre lysindfald og afskærme for indkig udefra. Hos os finder du et stort udvalg både med og uden mørklægning og i mange størrelser, farver og mønstre. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige betjeningsløsninger, blandt andet klassisk manuel betjeing ved kædeoptræk eller den moderne, motoriserede PowerView-betjening, hvor du kan styrer gardinet via din telefon eller Ipad.  Se alle vores rullegardiner nedenfor.

Base+ Rullegardin

18 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ rullegardin er vores bedst sælgende rullegardin på specialmål. Det populære gardin er moderne og enkelt i sit udtryk. Det produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem mange flotte farver.
Priser fra 215 kr.
Base+ Rullegardin

Base+ Rullegardin Mørklægning

9 populære farver      
Produceres efter dine mål

Alle fortjener en god nattesøvn. Med vores Base+ rullegardin med mørklægningseffekt sikrer du dig både en god nat samt god kvalitet til prisen. Gardinet er vores bedst sælgende mørklægningsgardin.
Priser fra 345 kr.
Base+ Rullegardin Mørklægning

Faber Rullegardin

79 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber rullegardin er den ideelle løsning, hvis du ønsker et moderne og stilrent udtryk. Kollektionen har mere end 50 flotte designs med mulighed for at vælge personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Monteringen er enkel og hurtig.
Priser fra 513 kr.
Faber Rullegardin

Faber Rullegardin Børnekollektion

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Her er det perfekte rullegardin til børneværelset. Vælg mellem mange flotte og finurlige farver, mønstre og motiver. Gardinet fås også med personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Du kan vælge automatisk betjening, så I undgår snore på børneværelset.
Priser fra 513 kr.
Faber Rullegardin Børnekollektion

BestPrice Rullegardin Mørklægning

5 populære farver      
7 standard størrelser

Er du på jagt efter et kvalitetsgardin til en god pris, så er BestPrice svaret. Dette stilrene rullegardin fra BestPrice har mørklægningseffekt og er helt oplagt i soveværelset, børneværelset og på kontoret.
Priser fra 137 kr.
BestPrice Rullegardin Mørklægning

Faber Rullegardin Mørklægning

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

For mange er et mørklægningsgardin i soveværelset uundværligt og med god grund, da en god nattesøvn er vigtig. Fabers rullegardin med mørklægningseffekt er et kvalitetssikkert valg. Gardinet fås i 13 flotte farver og med mulighed for automatisk betjening.
Priser fra 766 kr.
Faber Rullegardin Mørklægning

Luxaflex Rullegardin

32 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex rullegardin er et gennemført kvalitetsprodukt. Med over 45 farvemuligheder og flere betjeningsløsninger kan du designe gardinet, så det passer ind i netop dit hjem. Vælg fx den smarte PowerView®-betjening, hvor du styrer gardinet via din telefon.
Priser fra 606 kr.
Luxaflex Rullegardin

Luxaflex Rullegardin Mørklægning

14 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med dette mørklægningsgardin får du et gardin, hvor kvaliteten er i topklasse. Du designer selv dit gardin ved at vælge mellem mange flotte farver og smarte betjeningsløsninger. Du kan fx vælge PowerView®, hvor du styrer gardinet med din telefon.
Priser fra 847 kr.
Luxaflex Rullegardin Mørklægning

VELUX Rullegardin

16 populære farver      

Det kendte rullegardin er både moderne og praktisk og fås i 15 populære farver. Gardinet kan placeres frit i vinduet, hvilket sikrer perfekt regulering af dagslyset.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 457 kr.
VELUX Rullegardin

VELUX Mørklægningsgardin

16 populære farver      

Velux mørklægningsgardin er et kendt kvalitetsgardin, der passer ind i ethvert hjem. Gardinet fås i mange flotte designs og mørklægningstoffer for både børn og voksne.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 570 kr.
VELUX Mørklægningsgardin


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye rullegardiner.Brands

Vi forhandler flere forskellige rullegardinmærker. Få et overblik her.


BASE rullegardiner er vores mest populære gardin. Base producerer gardiner til en pris, hvor alle kan være med. Bestiller du rullegardiner fra Base, produceres de i dine mål, og du kan vælge mellem mange farve- og justeringsmuligheder. Lister, tilbehør og kassetter er typisk produceret i hård plast. Base producerer også persienner, lamelgardiner og plisségardiner i god kvalitet.


BestPrice er billige rullegardiner i god kvalitet. BestPrice laver nogle af de bedste rullegardiner og foldegardiner til prisen på det danske marked.


Luxaflex er kendt for at producere innovative rullegardiner i meget høj kvalitet og lækkert design med mange farve- og justeringsmuligheder. Med et gardin fra Luxaflex kan du få den moderne betjeningsløsning PowerView®, hvor du styrer dit gardin via din smartphone eller iPad. Der er fem års garanti på gardinerne fra Luxaflex. Luxaflex producerer også plisségardiner, lamelgardiner, persienner og mørklægningsgardiner.


Faber har produceret gardiner i over 100 år og må siges at have forstand på det, de gør. Faber leverer unikke, skræddersyede gardiner i god kvalitet. Fabers gardiner er kendetegnet ved mange smarte tilpasningsmuligheder, tungekant, listefarver m.m.. Faber producerer også lamelgardiner, plisségardiner og mørklægningsgardiner af høj kvalitet.


VELUX er nok mest kendt for deres ovenlysvinduer, men de producerer også rullegardiner specieldesignet til netop VELUX-vinduerne. Når du bestiller VELUX rullegardiner, skal du ikke måle op til dit gardin men i stedet bruge dit vindues model- og typenummer. Undervejs i bestillingen får du en guide med, hvordan du finder numrene. VELUX producerer også lækre plisségardiner, mørklægningsgardiner og persienner.Betjening af rullegardinet

Vores rullegardiner fås med forskellige betjeningsløsninger. Bliv klogere på de forskellige muligheder her. 


Kædetræk er den klassiske betjeningsform, hvor du betjener gardinet via kædeoptrækket i højre eller venstre side. Kædetræk er et godt valg, hvis du ikke kan nå rullegardinet, fordi det hænger ved et køkkenbord, en sofa eller lignende. Du skal påregne lidt mere luft i siderne, da kædetrækket fylder lidt.


Snoretræk fungerer som kædetræk men med en kraftig snor i stedet for en plasticperlesnor. Vi har det dog ikke i udvalg på hjemmesiden.


Fjeder: Et rullegardin med fjeder er den traditionelle betjening på et rullegardin: ved hjælp af et let ryk i gardinet ruller det op eller ned. Det er en minimalistisk løsning, hvor man betjener rullegardinet midt på ved træk i underliste eller ønskede greb.


Motor: Flere af vores gardiner kan leveres med motor. Det betyder, at du kan betjene gardinet ved hjælp af en fjernbetjening, en kontakt på væggen eller din telefon - uden at du skal hen til gardinet. Der er mange forskellige løsninger, hvis du ønsker et elektronisk gardin. Fælles for dem alle er, at motoriserede gardiner er en fornuftig investering, der giver dig mange muligheder. Du får både en mere praktisk, børnesikker og komfortabel gardinløsning. Se mere om elektriske gardiner her. Ønsker du et elektrisk gardin, der også har mange andre brugbare og innovative funktioner, der gør hverdagen lettere? Så er den moderne Luxaflex PowerView® betjeningsløsning måske noget for dig.hvordan måler jeg op til mine nye rullegardiner?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til dit nye rullegardin. Klik her og se vores opmålingsvejledning for rullegardiner.Samlinger og syninger

Vores rullegardiner fremstilles som udgangspunkt altid uden samlinger i stoffet. En samling er dog indlagt, hvis både bredde og højde overstiger 165 cm.mørklægningsstof

Mørklægningsgardiner er oplagte i soveværelset og andre rum, hvor du vil lukke al lys ude. I mørklægningsstoffet er et tyndt lag aluminium, der stopper solens stråler. Typisk er mørklægningsgardiner hvide på bagsiden, men enkelte gardiner leveres med en bagside, der matcher forsiden.mønstret gardinstof

Vi har et stort udvalg af gardiner i forskellige farver, mønstre og motiver. Vær opmærksom på, at designet/mønstret kun er synligt på forsiden, medmindre andet er beskrevet under informationen om stoffarven.transparent gardinstof

Enkelte af vores gardinstoffer leveres med semi-transparent eller transparent stof. Disse gardinstoffer er velegnede, hvis du gerne vil have dagslys ind i rummet men samtidig skærme af for direkte sol.Brandhæmmende stof (TREVIRA CS)

Trevira CS betyder, at stoffet er produceret i et brandhæmmende materiale, hvilket er et krav for mange virksomheder.dustblock

Dustblock i stoffet gør vævet modstandsdygtigt overfor smuds, vand og oliebaserede væsker. Se vores Faber rullegardiner, hvis du vil have Dustblock i stoffet.

Hvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 60 59 72. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.hvad koster rullegardiner?

Vi har rullegardiner i alle prisklasser. Når du er inde på et specifikt produkt og har indtastet de ønskede mål for gardinet, kan du se prisen ved at klikke på "beregn pris". Herefter har du mulighed for at tilvælge forskellige features til gardinet, hvor enkelte koster ekstra.hvor kan jeg købe rullegardiner?

De gamle dage med gardinbutikkerne er forbi. Nu bestiller alle deres gardiner på nettet eller ved et besøg af gardinbussen. Hos Nye Gardiner har vi siden 2010 specialiseret os i online salg af gardiner. Du kan derfor være sikker på at finde de bedste priser og det bedste udvalg lige her i vores webshop på www.nyegardiner.dkhvordan monteres rullegardiner?

Der medfølger som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine nye gardiner. Har du mistet den, eller ligger den ikke i pakken, kan du altid downloade en ny monteringsvejledning i PDF-format fra vores hjemmeside.rengøring af rullegardiner

Mindre pletter fjernes skånsomt ved at benytte en opvredet klud. Du kan også børste gardinet forsigtigt. Benyt eventuelt en lille smule flydende vaskemiddel - det er vigtigt, at du tørrer efter flere gange med en ren, opvreden klud. Gentag behandlingen, indtil pletten er væk.hvis gardinet ikke vil rulle op

For rullegardiner med fjedertræk kan det ske, at gardinet bliver slapt. Det er typisk tegn på, at fjederen er løs. Den kan du selv stramme op ved at gøre følgende: Rul gardinet halvt ned. Tag gardinet ud af beslagene. Rul gardinet manuelt op igen. Sæt gardinet op i beslagene igen. Dette strammer gardinet og kan eventuelt gøres flere gange. Bliver gardinet for stramt, kan du gøre det modsatte for at løsne det igen.Hvis gardinet ruller skævt

Der kan være flere årsager til, at dine rullegardiner ruller skævt. Først skal du sikre dig, at gardinet sidder i vater. Hvis det er rullegardiner med fjedertræk, så skal du sikre dig, at du trækker det helt lige op og følger gardinet helt op, uden at slippe det. Du kan eventuelt justere denne skævhed ved at rulle gardinet helt ned, så du kan se rullen. Herefter sætter du et stykke malertape i den side på rullen, hvor gardinet ruller udover (sæt eventuelt flere ovenpå hinanden). Herefter ruller gardinet lige igen.