plisségardiner up & down

Et plisségardin med up & down funktion giver den absolut mest fleksible lysregulering på markedet.


et smart design

Når du vælger et plisségardin, kan du få den smarte up & down funktion. Med up & down kan du selv vælge, om gardinet skal dække hele vinduet, kun det øverste af vinduet, kun det nederste af vinduet eller kun midten af vinduet. Med andre ord kan du placere gardinet frit i vinduet og på den måde nøjes med at skærme af nøjagtig der, hvor du ønsker. Det kalder vi for fleksibel lysregulering.


Plisségardiner er elegante i deres udtryk og passer godt ind i alle rum. Se vores store udvalg af plisségardiner med up & down funktion og find det design, der passer til dig.

Luxaflex Plissegardin

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Kollektionen fra Luxaflex byder på et hav af smukke design, så du let kan finde et gardin, der passer dig. Plisségardinet fås med den smarte up & down funktion, der gør lysreguleringen yderst fleksibel. Med den moderne PowerView®-løsning kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 777 kr.
Luxaflex Plissegardin

Luxaflex Plissegardin Duette

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det smukke Dutte plissegardin har en unik isoleringseffekt, som holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Gardinet fås i utallige smukke design og med den smarte up/down-funktion samt PowerView®-betjening.
Priser fra 1.166 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette

Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardiner er flotte at se på og samtidig meget funktionelle. Dette gardin med mørklægningsstof har en særlig isoleringseffekt, der gør rummets temperatur behagelig. Du kan også vælge den moderne up/down funktion, så du får en yderst fleksibel lysregulering.
Priser fra 1.458 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

Base+ Plissegardin Honeycell

13 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardinet er med dobbeltvæv som skjuler snorene inde i plissen. Derved undgås synlige snorhuller. Honeycell mørklægning har tilmed en særlig isolerende effekt da den er belagt med aluminiumsfolie i midten. Det giver både besparelser på elregningen og afskærmer bedre for lyset.
Priser fra 469 kr.
Base+ Plissegardin Honeycell

Base+ Plissegardin Up and Down

28 populære farver      
Produceres efter dine mål

Den smarte top down/bottom up funktion gør det muligt at indstille gardinet, så du lukker af for indkig udefra men stadigvæk lader solens stråler slippe ind. Der er mange justeringsmuligheder og 31 flotte farver at vælge mellem.
Priser fra 463 kr.
Base+ Plissegardin Up and Down

Base+ Plissegardin

28 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardinet er smukt at se på og samtidig en smart solafskærmningsløsning til en pris, hvor alle kan være med. Den smarte top down/bottom up funktion gør det let at justere lysindfaldet. Vælg mellem 31 flotte farver.
Priser fra 362 kr.
Base+ Plissegardin

Faber Plissegardin

67 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber plissegardin er den perfekte kombination af det funktionelle og det dekorative. Vælg mellem 67 flotte farver og flere stoftyper. Der er mulighed for up/down-funktion samt fem års garanti.
Priser fra 618 kr.
Faber Plissegardin

Faber Plissegardin Duette 25mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber plissegardin Duette har en særlig isolerende effekt, der nedsætter CO2-udslippet og giver besparelser på elregningen. Vælg mellem 35 farver og 10 stoftyper. Der er mulighed for up/down-funktion og fem års garanti.
Priser fra 1.030 kr.
Faber Plissegardin Duette 25mm

Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning

13 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du et plissegardin med mørklægningseffekt, er Fabers gardin et godt valg. Det er et smukt og praktisk kvalitetsprodukt. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 13 flotte farver.
Priser fra 1.334 kr.
Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning


Innovative betjeningsløsninger

Vores plisségardiner med up & down funktion fås med forskellige betjeningsløsninger. I filmene herunder kan du se, hvordan nogle af de forskellige betjeningsløsninger fungerer. I filmene fremvises LiteRise betjening, SmartCord betjening og PowerView motorisering. Derudover kan du naturligvis også vælge helt klassisk betjening med kæde- eller snoretræk. Eller du kan vælge en anden motoriseret løsning (se mere om vores elektriske gardiner her). Fælles for alle betjeningsløsningerne er, at de er gennemtestede systemer, der fungerer godt i hverdagen.
LiteRise® betjening

LiteRise® er en snorefri betjeningsløsning, hvilket gør den ekstra børnesikker. Du betjener let gardinet med de små greb i toppen og bunden af gardinet. Ved at tage fat i grebet kan du hæve og sænke gardinet og dermed placere det præcis, hvor du ønsker i vinduet.


SmartCord® betjening

Fordelen ved SmartCord® er, at betjeningssnoren altid er kort. Dens længde ændrer sig altså ikke, når du trækker gardinet op eller ned. Med denne betjeningsløsning undgår du lange og besværlige snore. Med et let træk i betjeningssnoren kan du nemt indstille gardinet, som du ønsker det. 


PowerView® Motorisering

Med PowerView® Motorisering kan du betjene dit gardin direkte fra din smartphone, tablet eller den smarte pebble fjernbetjening. Du kan forudprogrammere gardinet til at køre op og ned på bestemte tidspunker - også når du ikke er hjemme! Klik her og læs mere om PowerView® motorisering.