PLISSégardiner

Køb plisségardiner efter mål
Et plisségardin er mulighedernes gardin: Med et overdådigt udvalg af farver og smarte betjeningsløsninger kan du designe dit eget gardin. Plisségardiner er utrolig flotte at se på, moderne og stilrene i udtrykket og samtidig en praktisk og fleksibel solafskærmningsløsning. 

Med den smarte up/down-funktion kan du betjene dine plissegardiner ovenfra, nedenfra eller midt i mellem for at få den perfekte balance mellem privatliv, lys og udsyn.

Base+ Plissegardin

28 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardinet er smukt at se på og samtidig en smart solafskærmningsløsning til en pris, hvor alle kan være med. Den smarte top down/bottom up funktion gør det let at justere lysindfaldet. Vælg mellem 31 flotte farver.
Priser fra 362 kr.
Base+ Plissegardin

Base+ Plissegardin Up and Down

28 populære farver      
Produceres efter dine mål

Den smarte top down/bottom up funktion gør det muligt at indstille gardinet, så du lukker af for indkig udefra men stadigvæk lader solens stråler slippe ind. Der er mange justeringsmuligheder og 31 flotte farver at vælge mellem.
Priser fra 463 kr.
Base+ Plissegardin Up and Down

Base+ Plissegardin Mørklægning

11 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ plisségardin med mørklægningseffekt er et fint og solidt gardin produceret efter dine mål. Vælg mellem enkeltvæv eller dobbeltvæv samt flere smarte betjeningstyper, tre listefarver og 14 flotte stoffarver. Gardinet fås også med den moderne up/down-funktion.
Priser fra 469 kr.
Base+ Plissegardin Mørklægning

Base+ Plissegardin Honeycell

13 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardinet er med dobbeltvæv som skjuler snorene inde i plissen. Derved undgås synlige snorhuller. Honeycell mørklægning har tilmed en særlig isolerende effekt da den er belagt med aluminiumsfolie i midten. Det giver både besparelser på elregningen og afskærmer bedre for lyset.
Priser fra 469 kr.
Base+ Plissegardin Honeycell

Faber Plissegardin

67 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber plissegardin er den perfekte kombination af det funktionelle og det dekorative. Vælg mellem 67 flotte farver og flere stoftyper. Der er mulighed for up/down-funktion samt fem års garanti.
Priser fra 618 kr.
Faber Plissegardin

Faber Plissegardin Duette 25mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber plissegardin Duette har en særlig isolerende effekt, der nedsætter CO2-udslippet og giver besparelser på elregningen. Vælg mellem 35 farver og 10 stoftyper. Der er mulighed for up/down-funktion og fem års garanti.
Priser fra 1.030 kr.
Faber Plissegardin Duette 25mm

Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning

13 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du et plissegardin med mørklægningseffekt, er Fabers gardin et godt valg. Det er et smukt og praktisk kvalitetsprodukt. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 13 flotte farver.
Priser fra 1.334 kr.
Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning

Luxaflex Plissegardin

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Kollektionen fra Luxaflex byder på et hav af smukke design, så du let kan finde et gardin, der passer dig. Plisségardinet fås med den smarte up & down funktion, der gør lysreguleringen yderst fleksibel. Med den moderne PowerView®-løsning kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 777 kr.
Luxaflex Plissegardin

Luxaflex Plissegardin Duette

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det smukke Dutte plissegardin har en unik isoleringseffekt, som holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Gardinet fås i utallige smukke design og med den smarte up/down-funktion samt PowerView®-betjening.
Priser fra 1.166 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette

VELUX Plissegardin

16 populære farver      

Plissegardinet er hverken fastgjort i top eller bund og kan derfor frit placeres i vinduet, hvor du ønsker det. Det giver en unik mulighed for at finjustere lysindfaldet præcis, som du vil have det. Samtidig er plisségardinet en smuk og stilfuld solafskærmningsløsning.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 570 kr.
VELUX Plissegardin

VELUX Energigardin

15 populære farver      

Velux energigardin er flot at se på og emmer af kvalitet. Samtidig reducerer gardinet varmetab med op til 34 % og giver tydelige besparelser på elregningen. Gardinet består af dobbeltplisseret mørklægningsstof med aluminiumsbelægning.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 741 kr.
VELUX Energigardin


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye plisségardiner.hvad er plisségardiner?

Du kan kende plisségardinet på det plisserede stof, der minder lidt om en papirtrappe. Plisségardinet er den ideelle kombination af det dekorative og det funktionelle. Hos Nye Gardiner finder du plisségardiner i mange designs, og du kan vælge mellem flere smarte betjeningsmodeller, fx den moderne PowerView® betjeningsløsning, hvor du styrer gardinet via din telefon. Hvad er up/down-funktion?

Mange plisségardiner har den smart up/down-funktion. Med den kan du placere gardinet frit i vinduet. Det betyder, at du selv kan vælge, om gardinet skal dække hele vinduet, det øverste, det nederste eller kun midten af vinduet. Det giver en yderst fleksibel lysregulering. HVAD BETYDER plisséBREDDEN?

Vores plisségardiner fås med forskellige plissébredder. De forskellige bredder passer til forskellige vinduesstørrelser.


20 mm: Denne plissébredde er den mest populære. De fleste plisségardiner fra Faber, Luxaflex, Base og Velux kommer i den størrelse.


25 mm: Vælger du et Duette-plisségardin eller et plisségardin med dobbeltstof, bliver plissebredden 25 mm. plisségardiner efter mål

Hos Nye Gardiner kan du bestille plisségardiner, der produceres efter dine præcis mål  - og du får dem stadigvæk til standardpriser. Det betyder, at du slipper for selv at skulle afkorte, tilpasse, eller klippe gardinet efterfølgende. Du kan bruge plisségardiner i alle typer vinduer. Har du runde eller trekantede vinduer, kræver det dog et besøg af gardinbussen. Besøget er gratis og uforpligtende. Brands

Vi forhandler flere forskellige plisségardinmærker. Få et overblik her.


BASE er vores mest populære gardinløsning. BASE producerer plisségardiner i mange farver, og du kan vælge mellem forskellige justeringsmuligheder. BASE laver både de almindelige 20 mm plisségardiner samt gardinerne med en plissébredde på 25 mm, da de er med dobbeltstof. Dobbeltstof er bl.a. velegnet til mørklægning. BASE ligger i et prisleje, hvor alle kan være med. 


Luxaflex er kendt for innovative gardinløsninger i meget høj kvalitet og lækkert design. Udvalget er stort, så du får mange farve- og justeringsmuligheder. Luxaflex gardiner leveres med fem års garanti.


Faber har produceret gardiner i over 70 år, og er et kendt mærke i de danske hjem. Faber har et bredt sortiment af farver og mønstre, der passer perfekt til den nordiske stil og en moderne indretning.


VELUX producerer mest ovenlysvinduer men har også et udvalg af solafskærmningsløsninger til deres ovenlysvinduer. VELUX producerer både et traditionelt plisségardin og et særligt energigardin, Duette. Energigardinet giver besparelser på elregningen og reducerer varmetab med op til 34 %. Når du bestiller et plisségardin fra VELUX, skal du ikke måle op til gardinet men i stedet indtaste dit vindues model- og typenummer.Betjening af plisségardinet

Plisségardinet er vores mest fleksible gardin med flest betjeningsmuligheder. Bliv klogere på de forskellige muligheder her. 


Almindeligt frithængende: Den traditionelle løsning, hvor du styrer gardinet med en betjeningssnor i enten højre eller venstre side.


Wire (lodret styret): Der er wires i hver side af gardinet, så du kan betjene det via et håndtag på den nederste skinne.


Motoriseret: Gardinet hænger frit og styres med motor. Du betjener gardinet med en fjernbetjening, en kontakt på væggen eller sågar din telefon. Det er en simpel og moderne løsning, der giver dig en praktisk, børnesikker og komfortabel hverdag. Se mere om vores elektriske gardiner her. 


PowerView®: PowerView® er en af vores motoriserede betjeningsløsninger. Med PowerView® fra Luxaflex kan dine gardiner følge din døgnrytme, således at gardinet indtilles i din foretrukne position helt automatisk. Med PowerView® kan du styre dine gardiner via din smartphone eller ipad. Se mere om PowerView® her.


Up & Down: Med up and down funktionen kan du placere gardinet, hvor du vil i vinduet. Det er perfekt, når du fx ønsker at skærme af for indkig forneden men stadigvæk gerne vil have sollys ind foroven. Se mere om up & down her.


Andre muligheder: Har du en bestemt betjeningsløsning i tankerne, som ikke er nævnt her? Så kontakt vores kundeservice og hør, om det alligevel er noget, vi kan tilbyde.


Luxaflex LiteRise®: En meget populær og fleksibel løsning. Med denne løsning betjener du nemt gardinet via et lille greb i toppen og bunden af gardinet. På den måde kan du placere gardiner nøjagtig, hvor du ønsker det i vinduet. LiteRise® er en snorefri betjeningsløsning, hvilket gør den ekstra børnesikker. SmartCord®: Med SmartCord® er der ingen lange snore. Plissegardinet løftes ved at trække let i snoren og sænkes ved et let træk mod midten. Snoren længde ændrer sig ikke, når du trækker gardinet op eller ned. Smartcord sørger desuden for, at gardinet køres ned i én blød bevægelse. Leveres enten med dobbelttræk eller frithængende plisse.
Stoftyper

De fleste plisségardiner er lavet af tætvævet eller semi-transparent stof. Ønsker du et gardin med en mørklæggende effekt, anbefaler vi, at du vælger Duette med dobbeltstof. Når du er ved at vælge dit gardin, kan du ud fra hver mulig stoffarve på dit gardin klikke på "info". Herved kan du se, hvis der er mere information om stoffet, fx om det er flammehæmmende, transparent eller særlig smudsafvisende.hvordan måler jeg op til mit nye plisségardin?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til dit nye plisségardin. Klik her og se vores opmålingsvejledning for plisségardiner.Hvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 60 59 72. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.hvad koster plissségardiner?

Vi har plisségardiner i alle prisklasser. Når du er inde på et specifikt produkt og har indtastet de ønskede mål for gardinet, kan du se prisen ved at klikke på "beregn pris". Herefter har du mulighed for at tilvælge forskellige features til gardinet, hvor enkelte koster ekstra.hvor kan jeg købe plisségardiner?

De gamle dage med gardinbutikkerne er forbi. Nu bestiller alle deres gardiner på nettet eller ved et besøg af gardinbussen. Hos Nye Gardiner har vi siden 2010 specialiseret os i online salg af gardiner. Du kan derfor være sikker på at finde de bedste priser og det bedste udvalg lige her i vores webshop på www.nyegardiner.dkhvordan monteres plisségardiner?

Der medfølger som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine nye gardiner. Har du mistet den, eller ligger den ikke i pakken, kan du altid downloade en ny monteringsvejledning i PDF-format fra vores hjemmeside.rengøring af plisségardiner

Det er en god idé at orientere dig om, hvilket stof dine gardiner er lavet af. På den måde kan du bedst vedligeholde dem korrekt. Er du i tvivl om, hvordan du skal vedligeholde og rengøre dit gardin, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp. Forskellige stoftyper har forskellige rengøringsmetoder, men de fleste tåler fint en forsigtig rengøring med støvsugerens børste og møbelmundstykke (sørg for at mundstykket er rent).