Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse. Klik OK for at acceptere dette. OK
 

Opmålingsvejledning til rullegardinerUdvendig placering
Indvendig placering

Generelt for opmåling:
Når der skal måles op, er det vigtigt, at der bliver lavet minimum 2 mål af bredden og 2 mål af højden. Mål altid i toppen af vinduet og i bunden af vinduet. De mål, du skal angive i bestillingen, vil altid være det smalleste i bredden og det højeste i højden.

På den måde vil rullegardinet kunne være i vinduet og kunne dække hele vinduet i højden. De mål, der bliver angivet i bestillingen, vil være de færdige mål, hvilket betyder, at der ikke bliver lagt til eller trukket fra målet.

1. Opmåling af bredde

Mål bredden af den vindues- eller døråbning, hvor dine nye rullegardiner skal sidde.
Den bredde, du skal måle og bestille, er det færdige breddemål på rullegardinet - fra ydersiden af beslag i den ene side til ydersiden af til beslag i den anden ende. Eller den maximale bredde af det færdige rullegardin inklusiv beslag.

Skal dine rullegardiner sidde i en karm eller vinduesramme, skal du trække 0.5 cm fra det samlede mål. Dette for at være sikker på der luft til at få rullegardinet på plads og samtidig sikrer du, at der er plads til beslagene. Eksempel Vindueshullet er 140 cm i bredden og det skal sidde inde i vinduesrammen så rullegardinet skal bestilles 139,5 cm.

Du skal dog være opmærksom på, at da et rullegardin er sidemonteret vil lærredets / stoffets samlede breddemål være ca 4 cm smallere (2cm i hver side) i forhold til det du indtaster, for at sikre problemfrit op og nedrulning. (altså ca 135,5cm).2. Opmåling af højde
Mål højden, der hvor dine rullegardiner skal sidde. Den højde, du bestiller, er det færdige højdemål på dine rullegardiner. Vi sørger for at tilføje den nødvendige ekstra højde til oprulningen.
 

Opmålingsvejledning til lamelgardiner


Udvendig placering
Indvendig placering


Generelt for opmåling:
Når der skal måles op, er det vigtigt, at der bliver lavet minimum 2 mål af bredden og 2 mål af højden. Mål altid i toppen af vinduet og i bunden af vinduet. De mål, du skal angive i bestillingen, vil altid være det smalleste i bredden og det laveste i højden. På den måde vil lamelgardinet kunne være i vinduet og kunne dække hele vinduet i højden. De mål, der bliver angivet i bestillingen, vil være de færdige mål, hvilket betyder, at der ikke bliver lagt til eller trukket fra målet.

1. Opmåling af bredden
Bredden skal måles der, hvor lamelgardinet skal sidde. Den bredde, du bestiller, er det færdige breddemål på lamelgardinet. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål.

Skal lamelgardinet sidde i en karm eller vinduesramme, skal der fratrækkes 1 cm fra det mindste breddemål.

2. Opmåling af højden
Mål højden der, hvor lamelgardinet skal sidde. Den højde. du bestiller, er det færdige højdemål på lamelgardinet. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Skal lamelgardinet gå til en karm, skal der trækkes 1 cm fra det laveste mål. Skal lamelgardinet gå til gulvet, skal der trækkes 2 cm fra det laveste mål. Vi sørger for, at der tages højde for beslag.

OBS:
Bestiller du Base Lamelgardiner med vægbeslag skal du fratrækker yderligere 2 cm. fra højden.


Opmålingsvejledning til plisségardiner


Udvendig placering
Indvendig placering


Generelt for opmåling:
Når der skal måles op, er det vigtigt, at der bliver lavet minimum 2 mål af bredden og 2 mål af højden. Mål altid i toppen af vinduet og i bunden af vinduet. De mål, du skal angive i bestillingen, vil altid være det smalleste i bredden og det højeste i højden. På den måde vil plisségardinet kunne være i vinduet og kunne dække hele vinduet i højden. De mål, der bliver angivet i bestillingen, vil være de færdige mål, hvilket betyder, at der ikke bliver lagt til eller trukket fra målet.

1. Opmåling af bredden
Mål bredden der, hvor plisségardinet skal sidde. Den bredde, du bestiller, er det færdige breddemål på plisségardinet. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Skal plisségardinet sidde i en karm eller vinduesramme, skal der fratrækkes 1 cm, så man undgår, at plisségardinet støder på siderne, når det trækkes op eller ned.

2. Opmåling af højden

Mål højden der, hvor plisségardinet skal sidde. Den højde, du bestiller, er det færdige højdemål på plisségardinet. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Det mål, der skal oplyses, er den stramme højde på vinduet. Vi sørger for, at der tages højde for beslag.


Opmålingsvejledning til persienner


Udvendig placering
Indvendig placering


Generelt for opmåling:
Når der skal måles op, er det vigtigt, at der bliver lavet minimum 2 mål af bredden og 2 mål af højden. Mål altid i toppen af vinduet og i bunden af vinduet. De mål, du skal angive i bestillingen, vil altid være det smalleste i bredden og det højeste i højden. På den måde vil persiennen kunne være i vinduet og kunne dække hele vinduet i højden. De mål, der bliver angivet i bestillingen, vil være de færdige mål, hvilket betyder, at der ikke bliver lagt til eller trukket fra målet.

1. Opmåling af bredden
Bredden måles der, hvor persiennen skal sidde. Den bredde, du bestiller, er det færdige breddemål på persiennen. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål.

Skal persiennen sidde i en karm eller vinduesramme, skal der fratrækkes 1 cm, så man undgår, at persiennen støder på siderne, når den trækkes op eller ned.

2. Opmåling af højden
Mål højden der, hvor persiennen skal sidde. Den højde, du bestiller, er det færdige højdemål på persiennen.
Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Det mål, der skal oplyses, er den stramme højde på vinduet. Vi sørger for, at der tages højde for beslag.


Opmålingsvejledning til foldegardiner


Generelt for opmåling:
Når der skal måles op, er det vigtigt at der bliver lavet minimum 2 mål af bredden og 2 mål af højden. Mål altid i toppen af vinduet og i bunden af vinduet. De mål, du skal angive i bestillingen, vil altid være det smalleste i bredden og det højeste i højden. På den måde vil persiennen kunne være i vinduet og kunne dække hele vinduet i højden. De mål, der bliver angivet i bestillingen, vil være de færdige mål, hvilket betyder, at der ikke bliver lagt til eller trukket fra målet.

Tag 2 eller 3 mål af bredden og højden på vinduet (på forskellige steder)

Foldegardinet bliver leveret 100 % i de mål, som du bestiller. Der bliver aldrig fratrukket eller tillagt noget. Skal foldegardinet sidde i en karm, skal du fratrække 1 cm fra bredden på det smalleste karmmål.
 

EV SSL
Kontakt os
Her kan du betale med: