Vil du også have gode tilbud og inspirerende tips?

Så gør som mange andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

DET FÅR DU:

  • Gode tilbud og rabatkoder
  • Tips til gardinpleje
  • Inspiration til indretningen.

For os handler det ikke om at lave mange nyhedsbreve, men om at lave gode nyhedsbreve. Vi gør vores bedste for at inspirere dig hver måned, når vores nyhedsbrev lander i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tak for din tilmelding - du vil fremover modtage vores nyhedsbrev.


derfor er det en god idé

Vi kender godt den der følelse af at drukne i gode tilbud fra alle de firmaer, man har handlet hos gennem tiden. Derfor har vi valgt at lave et lidt anderledes nyhedsbrev. De gode tilbud bliver du ikke snydt for, men samtidig giver vi dig masser af indretningstips og gode råd til at passe godt på dine nye gardiner. Derfor er det en gode idé at sige ja tak til vores nyhedsbrev.

Kvinde ved plisségardin
Lamelgardin i stue
Gardin ved spisebord

Drukner min indbakke i nyhedsbreve fra jer?

Nej, det tør vi godt love. Cirka en gang om måneden vil et spændende nyhedsbrev ligge klar til dig, når du tjekker din mailkonto. Resten af måneden kan du følge os på Facebook, hvis du ikke vil gå glip af tips og gode tilbud.


Jeg mangler ikke gardiner, så hvorfor skal jeg modtage nyhedsbrevet?

Vi ved godt, at gardiner ikke er noget, man køber så ofte. Derfor handler vores nyhedsbrev om meget andet end nye gardiner. Du får fx tips og tricks til at vedligeholde dine gardiner, så de holder længst muligt. Med nyhedsbrevet får du også inspiration til indretningen i hjemmet og lidt fun facts fra en nørdet gardinverden. Og så bliver du selvfølgelig blandt de første til at høre om kampagner og andre uimodståelige tilbud.


Jeg følger jer allerede på Facebook, så hvorfor skal jeg også modtage nyhedsbrevet?

Hvor er det dejligt, at du har lyst til at følge os på Facebook. Tak for det! Du får ikke automatisk adgang til nyhedsbrevet, blot fordi du følger os på Facebook. Så hvis du vil have alle indretningstips, vedligeholdelsestricks og aktuelle tilbud, så skal du sige ja tak til vores nyhedsbrev.