luxaflex gardiner

Design din egen Luxaflex-løsning til de bedste priser på internettet
Luxaflex producerer gardiner, der kvalitetsmæssigt er førende på markedet. Med Luxaflex får du eksklusivt design og innovative betjeningsmuligheder samt fem års garanti.


mangler du noget særligt?

Har du brug for tilbehør til dit Luxaflex gardin? Eller vil du opgradere din gardinløsning med en smart betjeningsløsning? Så klik her og se, hvad vi kan tilbyde.

Luxaflex Lamelgardin 127 mm

28 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du en smuk solafskærmning til et stort vinduesparti, er dette Luxaflex lamelgardin et oplagt valg. Gardinet fås i mange populære farver og med smarte betjeningsmodeller, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.
Priser fra 846 kr.
Luxaflex Lamelgardin 127 mm

Luxaflex Lamelgardin 63 mm

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex leverer kvalitetsgardiner, og med et lamelgardin får du en flot og moderne solafskærmningsløsning. Modellen med lameller på 63 mm passer især godt til små og mellemstore vinduer.
Priser fra 1.374 kr.
Luxaflex Lamelgardin 63 mm

Luxaflex Lamelgardin 89 mm

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardinet fra Luxaflex emmer af kvalitet og er et sikkert valg. Denne model med en lamelbredde på 89 mm er den mest populære, da den passer godt til de fleste vinduesstørrelser.
Priser fra 1.057 kr.
Luxaflex Lamelgardin 89 mm

Luxaflex Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med en Luxaflex persienne får du en enkel solafskærmningsløsning, der fungerer godt i hverdagen. Denne model med en lamelbredde på blot 16 mm er et oplagt valg til små vinduer. Du kan vælge mellem flere flotte farver.
Priser fra 1.005 kr.
Luxaflex Persienne 16 mm

Luxaflex Persienne 25 mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Denne fleksible persienneløsning passer godt ind i alle slags rum. Persiennen fås i flere populære farver og med mange fine detaljer. Her får du et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 874 kr.
Luxaflex Persienne 25 mm

Luxaflex Persienne 35 mm

10 populære farver      
Produceres efter dine mål

Den populære persienne fra Luxaflex gør det let at justere lysindfaldet i rummet. Persiennen er stilren i udtrykket og gennemtænkt i designet. Med en Luxaflex-løsning, kan du være sikker på høj kvalitet.
Priser fra 1.293 kr.
Luxaflex Persienne 35 mm

Luxaflex Persienne 50 mm

27 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennens afrundede lameller giver et blødt og eksklusivt udtryk, som let kan kombineres med brede dekorative stigebånd. Med sin lamelbredde på 50 mm er persiennen ideel til store vinduespartier, men passer fint til alle størrelser.
Priser fra 988 kr.
Luxaflex Persienne 50 mm

Luxaflex Persienne 70 mm

4 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennen med en lamelbredde på 70 mm er perfekt til de store vinduespartier. Persiennen er flot at se på og samtidig super praktisk. Vælg denne løsning, hvis du vil have en smart solafskærmning i høj kvalitet til dine store vinduer.
Priser fra 1.086 kr.
Luxaflex Persienne 70 mm

Luxaflex Persienne Basic 25 mm

14 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Luxaflex persiennen får du design og funktionalitet i et. Persiennen er både pæn at se på og yderst holdbar. Den høje kvalitet betyder nemlig, at lamellerne kan bøjes, uden at det efterlader mærker.
Priser fra 701 kr.
Luxaflex Persienne Basic 25 mm

Luxaflex Plissegardin

43 populære farver      
Produceres efter dine mål

Kollektionen fra Luxaflex byder på et hav af smukke designs, så du let kan finde et gardin, der passer dig. Plisségardiet fås med den smarte top/down-funktion, der gør lysreguleringen yderst fleksibel. Med den moderne PowerView®-løsning kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 750 kr.
Luxaflex Plissegardin

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrene hub er central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest fleksible gardinløsning på markedet. Hubben gør det nemlig muligt for dig at betjene dine gardiner direkte via din telefon - også når du ikke er hjemme. Du kan endda indstille dine gardiner til at køre op og ned på forudbestemte tidspunkter.
Priser fra 1.999 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Luxaflex PowerView® Pebble

10 populære farver      

Med den smarte Pebble fjernbetjening kan du let betjene dine elektriske gardiner, uanset hvor i rummet du befinder dig. Du får med fjernbetjeningen desuden mulighed for at indstille favorit-positioner for dine forskellige gardiner.
Priser fra 675 kr.
Luxaflex PowerView® Pebble

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarte repeater forstærkes signalet mellem din PowerView® hub, fjernbetjening og dine gardiner. Den nye repeater 2.0 model fungerer samtidig som natlampe, hvor lyset tænder og slukker, som du ønsker det.
Priser fra 565 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

Luxaflex PowerView® Vægbetjening

3 populære farver      

Gør det let for dig selv: Vælg den vægmonterede fjernbetjening - så ved du altid, hvor den er. Du får de samme fordele som ved pebble fjernbetjeningen og et lige så lækkert design.
Priser fra 730 kr.
Luxaflex PowerView® Vægbetjening

Luxaflex Rullegardin

53 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex rullegardin er et gennemført kvalitetsprodukt. Med over 45 farvemuligheder og flere betjeningsløsninger kan du designe gardinet, så det passer ind i netop dit hjem. Vælg fx den smarte PowerView®-betjening, hvor du styrer gardinet via din telefon.
Priser fra 577 kr.
Luxaflex Rullegardin

Luxaflex Rullegardin Mørklægning

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med dette mørklægningsgardin får du et gardin, hvor kvaliteten er i topklasse. Du designer selv dit gardin ved at vælge mellem mange flotte farver og smarte betjeningsløsninger. Du kan fx vælge PowerView®, hvor du styrer gardinet med din telefon.
Priser fra 807 kr.
Luxaflex Rullegardin Mørklægning

PowerView® Strømforsyning LuxaflexDenne diskrete og stilrene strømforsyning er kompatibel med alle PowerView®-motorer. Det er en kraftfuld strømforsyning, der generer lav varme på grund af den høje effektivitet.
Priser fra 180 kr.
PowerView® Strømforsyning Luxaflex


LUXAFLEX - DEN BÆREDYGTIGE TRENDSÆTTER


Luxaflex har siden 1950’erne produceret gardiner i høj kvalitet med god funktionalitet og lækkert design. Luxaflex er ejet af Hunter Douglas.


Luxaflex er anerkendt som trendsætteren indenfor gardinbranchen og har vundet mange innovative priser for opfindelser så som Duette®, Silhouette®, og Facette®. 


Med et Luxaflex gardin kan du få den moderne betjeningsløsning PowerView®, hvormed du kan styre dit gardin via din smartphone og ipad. Se mere om Luxaflex PowerView® her. Du kan også vælge andre motoriserede betjeningsløsninger. Se mere om vores elektriske gardiner her.


Social ansvarlighed spiller en stor rolle for Luxaflex. Derfor producerer de kun bæredygtige produkter, der bidrager til energieffektiviteten. Når du køber et Luxaflex gardin, modtager du et unikt produkt, der er skræddersyet til dine behov.


Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan vejlede dig i dit gardinvalg. 


Du kan se mere om Luxaflex på www.luxaflex.dk og i videoen herunder.