Luxaflex® gardiner

Nye Gardiner er officiel Luxaflex forhandler


Design din egen Luxaflex-løsning til de bedste priser på internettet. Luxaflex® producerer gardiner med et detaljefokus ud over det sædvanlige, og som kvalitetsmæssigt er førende på markedet. Alle gardiner laves efter mål og tilpasses præcis til dine vinduer og med de specifikationer, du har valgt. Med Luxaflex® gardiner får du eksklusivt design, innovative betjeningsløsninger, samt mulighed for at udnytte dagslyset bedre, skærme fleksibelt og isolere mod varme og kulde. Du kan derfor nemt vælge den løsning, der passer til din stil, dit hjem og dine behov. Samtidig kommer hvert Luxaflex® gardin med 5 års garanti.  

Luxaflex Rullegardin

32 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex rullegardin er et gennemført kvalitetsprodukt. Med over 45 farvemuligheder og flere betjeningsløsninger kan du designe gardinet, så det passer ind i netop dit hjem. Vælg fx den smarte PowerView®-betjening, hvor du styrer gardinet via din telefon.
Priser fra 606 kr.
Luxaflex Rullegardin

Luxaflex Rullegardin Mørklægning

14 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med dette mørklægningsgardin får du et gardin, hvor kvaliteten er i topklasse. Du designer selv dit gardin ved at vælge mellem mange flotte farver og smarte betjeningsløsninger. Du kan fx vælge PowerView®, hvor du styrer gardinet med din telefon.
Priser fra 847 kr.
Luxaflex Rullegardin Mørklægning

Luxaflex Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med en Luxaflex persienne får du en enkel solafskærmningsløsning, der fungerer godt i hverdagen. Denne model med en lamelbredde på blot 16 mm er et oplagt valg til små vinduer. Du kan vælge mellem flere flotte farver.
Priser fra 921 kr.
Luxaflex Persienne 16 mm

Luxaflex Persienne 35 mm

11 populære farver      
Produceres efter dine mål

Den populære persienne fra Luxaflex gør det let at justere lysindfaldet i rummet. Persiennen er stilren i udtrykket og gennemtænkt i designet. Med en Luxaflex-løsning, kan du være sikker på høj kvalitet.
Priser fra 1.488 kr.
Luxaflex Persienne 35 mm

Luxaflex Persienne 50 mm

26 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennens afrundede lameller giver et blødt og eksklusivt udtryk, som let kan kombineres med brede dekorative stigebånd. Med sin lamelbredde på 50 mm er persiennen ideel til store vinduespartier, men passer fint til alle størrelser.
Priser fra 1.032 kr.
Luxaflex Persienne 50 mm

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrene hub er central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest fleksible gardinløsning på markedet. Hubben gør det nemlig muligt for dig at betjene dine gardiner direkte via din telefon - også når du ikke er hjemme. Du kan endda indstille dine gardiner til at køre op og ned på forudbestemte tidspunkter.
Priser fra 2.043 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Luxaflex Persienne 70 mm

4 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennen med en lamelbredde på 70 mm er perfekt til de store vinduespartier. Persiennen er flot at se på og samtidig super praktisk. Vælg denne løsning, hvis du vil have en smart solafskærmning i høj kvalitet til dine store vinduer.
Priser fra 1.136 kr.
Luxaflex Persienne 70 mm

Luxaflex Plissegardin

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Kollektionen fra Luxaflex byder på et hav af smukke design, så du let kan finde et gardin, der passer dig. Plisségardinet fås med den smarte up & down funktion, der gør lysreguleringen yderst fleksibel. Med den moderne PowerView®-løsning kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 777 kr.
Luxaflex Plissegardin

Luxaflex Persienne 25 mm

34 populære farver      
Produceres efter dine mål

Denne fleksible persienneløsning passer godt ind i alle slags rum. Persiennen fås i flere populære farver og med mange fine detaljer. Her får du et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 767 kr.
Luxaflex Persienne 25 mm

Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardiner er flotte at se på og samtidig meget funktionelle. Dette gardin med mørklægningsstof har en særlig isoleringseffekt, der gør rummets temperatur behagelig. Du kan også vælge den moderne up/down funktion, så du får en yderst fleksibel lysregulering.
Priser fra 1.458 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette Mørklægning

Luxaflex Plissegardin Duette

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det smukke Dutte plissegardin har en unik isoleringseffekt, som holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Gardinet fås i utallige smukke design og med den smarte up/down-funktion samt PowerView®-betjening.
Priser fra 1.166 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette

Luxaflex Lamelgardin 63 mm

71 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex leverer kvalitetsgardiner, og med et lamelgardin får du en flot og moderne solafskærmningsløsning. Modellen med lameller på 63 mm passer især godt til små og mellemstore vinduer.
Priser fra 1.422 kr.
Luxaflex Lamelgardin 63 mm

Luxaflex Lamelgardin 89 mm

201 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardinet fra Luxaflex emmer af kvalitet og er et sikkert valg. Denne model med en lamelbredde på 89 mm er den mest populære, da den passer godt til de fleste vinduesstørrelser.
Priser fra 1.094 kr.
Luxaflex Lamelgardin 89 mm

Luxaflex Lamelgardin 127 mm

122 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du en smuk solafskærmning til et stort vinduesparti, er dette Luxaflex lamelgardin et oplagt valg. Gardinet fås i mange populære farver og med smarte betjeningsmodeller, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.
Priser fra 875 kr.
Luxaflex Lamelgardin 127 mm

Luxaflex PowerView® Pebble

10 populære farver      

Med den smarte Pebble fjernbetjening kan du let betjene dine elektriske gardiner, uanset hvor i rummet du befinder dig. Du får med fjernbetjeningen desuden mulighed for at indstille favorit-positioner for dine forskellige gardiner.
Priser fra 689 kr.
Luxaflex PowerView® Pebble

Luxaflex PowerView® Vægbetjening

3 populære farver      

Gør det let for dig selv: Vælg den vægmonterede fjernbetjening - så ved du altid, hvor den er. Du får de samme fordele som ved pebble fjernbetjeningen og et lige så lækkert design.
Priser fra 746 kr.
Luxaflex PowerView® Vægbetjening

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarte repeater forstærkes signalet mellem din PowerView® hub, fjernbetjening og dine gardiner. Den nye repeater 2.0 model fungerer samtidig som natlampe, hvor lyset tænder og slukker, som du ønsker det.
Priser fra 577 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

Luxaflex Powerview BatteripakkeGør hverdagen nemmere med den genopladelige batteripakke fra Luxaflex Powerview®. Du får her en diskret og elegant løsning. Du vælger selv farve på batteripakken, så den passer ind i dit hjem.
Priser fra 567 kr.
Luxaflex Powerview Batteripakke

Luxaflex Powerview BatteriopladerBrug denne praktiske batterioplader sammen med din genopladelige batteripakke og få en smartere hverdag. Med opladeren er det let at genoplade batteripakken.
Priser fra 287 kr.
Luxaflex Powerview Batterioplader

PowerView® Strømforsyning LuxaflexDenne diskrete og stilrene strømforsyning er kompatibel med alle PowerView®-motorer. Det er en kraftfuld strømforsyning, der generer lav varme på grund af den høje effektivitet.
Priser fra 184 kr.
PowerView® Strømforsyning Luxaflex


LUXAFLEX - DEN BÆREDYGTIGE TRENDSÆTTER


Luxaflex har siden 1950’erne produceret gardiner i høj kvalitet med god funktionalitet og lækkert design. Luxaflex er ejet af Hunter Douglas.


Luxaflex er anerkendt som trendsætteren indenfor gardinbranchen og har vundet mange innovative priser for opfindelser så som Duette®, Silhouette®, og Facette®. 


Med et Luxaflex gardin kan du få den moderne betjeningsløsning PowerView®, hvormed du kan styre dit gardin via din smartphone og ipad. Se mere om Luxaflex PowerView® her. Du kan også vælge andre motoriserede betjeningsløsninger. Se mere om vores elektriske gardiner her.


Social ansvarlighed spiller en stor rolle for Luxaflex. Derfor producerer de kun bæredygtige produkter, der bidrager til energieffektiviteten. Når du køber et Luxaflex gardin, modtager du et unikt produkt, der er skræddersyet til dine behov.


Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan vejlede dig i dit gardinvalg. 


Du kan se mere om Luxaflex på www.luxaflex.dk og i videoen herunder.