Lifehacks

Tips til en nemmere og sjovere hverdag.



Lifehacks er tips til, hvordan du på en nem måde kan ordne hverdagens gøremål lidt smartere. Lifehacks kan også være idéer til, hvordan du kan bruge ting i hjemmet på en ny og anderledes måde.

 

Vi vil gerne inspirere dig til at få det optimale ud af dine gardiner. Derfor har vi her på siden samlet de bedste lifehacks med gardiner.


Gult rullegardin

1. LUK HELT TIL MED MAGNETER

De fleste af os kender det: Gardinet er trukket for, men alligevel trænger der lidt lys ind i siderne, hvor gardinet ikke lukker helt til. 


Her er løsningen: Sæt en metalskive på vindueskarmen der, hvor du gerne vil lukke helt til. Sæt så magneter på gardinets forside, så gardinet holdes fast mellem magneter og metalskive. På den måde trænger lyset ikke længere ind i siden. 


Bemærk: Dette lifehack er velegnet til rullegardiner. Brug ikke tricket på mørklægningsgardiner, da det kan skade gardinets bagsidebeklædning.

Kvinde ser film i sofa

2. LAV DIN EGEN HJEMMEBIOGRAF

Hvem vil ikke gerne nyde en god film på et stort lærred derhjemme? Desværre er store lærreder ret dyre, men der er heldigvis en anden måde at skabe sin egen hjemmebiograf på.


Her er løsningen: Brug et hvidt mørklægningsgardin som lærred. Det er helt ideelt til de store film.


Rengøring af persienne med gammel strømpe

3. SMART RENGØRINGSTIP

Selvom det er nemt at rengøre gardinets lameller, kan det godt tage lidt tid. I hvert fald hvis du vil være grundig og rengøre lamellerne på begge sider. Heldigvis findes der smarte og tidsbesparende metoder.


Her er løsningen: Brug en gammel (men ren!) strømpe som klud. Stik hånden ind i den. Ved at tage fat om lamellen med strømpehånden og køre langs lamellen kan du rengøre både over- og underside på én gang. 


Vi har lavet rengøringsguides til alle gardintyper. Klik her og se, hvordan du passer godt på dit gardin.


Du kan også besøge www.youtube.com og finde flere videoer af smarte måder at rengøre dit gardin.

Tilmeld dig Nye Gardiners nyhedsbrev

VIL DU OGSÅ HAVE GODE TILBUD OG INSPIRERENDE TIPS?

Så gør som mange andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du får inspiration i din indbakke én gang om måneden.


Det får du: 

  • Gode tilbud og rabatkoder
  • Tips til gardinpleje
  • Inspiration til indretningen.

Tak for din tilmelding - du vil fremover modtage vores nyhedsbrev.


del dit lifehack

Kender du andre lifehacks med gardiner? Så er du mere end velkommen til at sende en mail til os på support@nyegardiner.dk, så andre kan få glæde af det. Skrive gerne "Lifehack" i emnefeltet.


Med vores lifehacks galleri vil vi inspirere dig til at få det bedste ud af dine gardiner. Alle lifehacks udføres på eget ansvar, og Nye Gardiner påtager sig intet ansvar i den forbindelse.