vind gavekort på 1.000 kr.

Tid til forkælelse på Comwell Hotels.

Tid til forkælelse

Skal det være dig?

Efteråret er lig med tid til forkælelse. Derfor sætter vi et gavekort på 1.000 kr. til Comwell Hotels på højkant. Med gavekortet kan du forkæle dig selv og en du holder af. Brug fx gavekortet på et dejligt hotelophold, en lækker middag eller en afslappende spatur.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev - så er du med i konkurrencen!

Tak for din tilmelding - du vil fremover modtage vores nyhedsbrev.

Vi finder vinderen den 1. november 2019 blandt alle, der er tilmeldt nyhedsbrevet. HELD OG LYKKE!


Det får du

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du gode tilbud, råd om gardinpleje og tips til boligindretningen direkte i din indbakke. For os handler det ikke om at lave mange nyhedsbreve, men om at lave gode nyhedsbreve. Vi vil inspirere dig hver måned, når vores nyhedsbrev lander i din indbakke.

Konkurrencebetingelser

Når du deltager i konkurrencen, siger du ja til at modtage vores nyhedsbrev, samt at vi må kontakte dig og offentliggøre dit navn på vores sociale platforme, såfremt du vinder konkurrencen. Vinderen findes den 1. november 2019 blandt alle, der er tilmeldt nyhedsbrevet. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen. Vinderen kontaktes direkte via den e-mailadresse, som vinderen er tilmeldt nyhedsbrevet med. Hører vi ikke fra vinderen indenfor 1 uge, trækkes en anden vinder. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte i Nye Gardiner kan ikke deltage i konkurrencen. Gavekortet på 1.000 kr. til Comwell Hotels udstedes i vinderens navn. Øvrige bestemmelser for gavekortet er fastsat af Comwell Hotels.Fotocredit: pexels.com