National gardindag 2020


konkurrencen er slut

Stort TILLYKKE til Nathalie, der blev den heldige vinder af et gavekort på 1.000 kr. til nye gardiner!


VIND 1.000 KR. TIL NYE GARDINER

Stor konkurrence i anledning af National Gardindag den 25. oktober.Kom med på holdet og kryds fingre!

Søndag den 25. oktober fejrer vi National Gardindag. I den anledning trækker vi lod om et gavekort på 1.000 kr. til nye gardiner.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du gode tilbud, råd om gardinpleje og tips til boligindretningen direkte i din indbakke.


Tilmeld dig i dag og kryds fingre den søndag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind 1.000 kr.


Tak for din tilmelding - du vil fremover modtage vores nyhedsbrev.National Gardindag 2020


konkurrencebetingelser

Når du deltager i konkurrencen, siger du ja til at modtage vores nyhedsbrev, samt at vi må kontakte dig og offentliggøre dit navn på vores sociale platforme, såfremt du vinder konkurrencen. Vinderen findes søndag den 25. oktober blandt alle, der er tilmeldt nyhedsbrevet den søndag kl. 9.00. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen. Vinderen kontaktes direkte via den e-mailadresse, som vinderen er tilmeldt nyhedsbrevet med. Hører vi ikke fra vinderen indenfor 1 uge, trækkes en anden vinder. Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte i Nye Gardiner kan ikke deltage i konkurrencen. Gavekortet kan ikke videregives til andre personer men udelukkende indløses af den udnævnte vinder. Gavekortet på 1000 kr. til Nye Gardiner gælder 1 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet skal bruges på produkter hos Nye Gardiner. Det er ikke muligt at få udbetalt gavekortets beløb. Anvendes gavekortets fulde beløb ikke ved din første brug af gavekortet, vil du kunne beholde gavekortet med det resterende beløb. Gavekortets gyldighedsperiode ændres ikke.


INspirationsgalleri

Gardiner ved sofa i stue
Gardiner på badeværelse
Gardiner på kontor
Gardiner på børneværelse
Gardiner i køkken
Gardiner ved seng
Gardiner i stue
Gardiner på arbejdsplads
Gardiner ved stuebord