rullegardiner: En sikker vinder hver gang


Rullegardiner er både stilrene og praktiske. De kan bruges i alle rum og egner sig også til mørklægning. 


Du går med andre ord aldrig galt i byen med rullegardiner. Her på siden introducerer vi dig for rullegardinets mange fordele.

Hvidt rullegardin i skraavindue


der er også et gardin til dig

Rullegardinet er et godt all-round-gardin, som du finder i de fleste hjem. Derfor har vi et stort udvalg af rullegardiner i forskellige farver, mønstre, mærker, priser og størrelser. Vi har også et gardin til dig.


3 fordele ved rullegardinet

Hvidt rullegardin

1. STILRENT DESIGN MED ET TVIST

Når du vælger rullegardiner, vælger du en stilren løsning - uanset om du foretrækker et ensfarvet eller mønstret gardin. Du kan pifte looket op med flotte detaljer såsom dekorationsbånd, tunger og nedtræk. Rullegardinet er en god løsning for dig, der ønsker en stilfuld og enkel solafskærmning.

Rullegardin med mørklægningstof

2. SUPER NEM VEDLIGEHOLDELSE

Du finder ikke et gardin, der er lettere at vedligeholde end rullegardinet. Det gælder også, når du placerer gardinet i badeværelset eller køkkenet, hvor det dagligt udsættes for høj luftfugtighed. Se her, hvordan du nemt rengør dit rullegardin.

Rødt rullegardin med dekorationsbånd

3. HURTIG OPMÅLING OG MONTERING

Med vores trin-for-trin-guide kan du let måle op til dine nye rullegardiner. Du kan også bestille en gratis gardinbus og lade os stå for opmålingen. Vi har selvfølgelig udførlige monteringsvejledninger på hjemmesiden. Skal det være ekstra nemt, monterer vi gerne gardinerne for dig.


DET SKAL DU VIDE OM DIT RULLEGARDIN


Hvordan vil du betjene dit gardin?

Rullegardinet byder på flere muligheder. Du har frit valg mellem de smarte betjeningsmodeller:


Kædetræk: Klassisk betjening af gardinet, hvor du trækker det op og ned via en kæde i siden. Du vælger selv, om kæden placeres i gardinets venstre eller højre side. Kædetræk er en smart løsning, hvis gardinet er svært at nå, fordi det fx er placeret over et køkkenbord, en sofa eller lignende. 


Fjeder: Med et let ryk i gardinet kan du få det til at rulle op og ned. Du kan også anvende et diskret greb midt på gardinet, hvis du ønsker det. Fjederbetjening er en minimalistisk og børnesikker løsning, der intet fylder.


Motor: Vælger du motoriseret betjening, kan du styre rullegardinet via en fjernbetjening, en vægkontakt eller din smartphone og tablet. Det bliver ikke mere fleksibelt! Du får på én gang en børnesikker, komfortabel og praktisk løsning. Vi har flere motoriserede betjeningsløsninger, så du kan finde den, der bedst opfylder dine behov.

Gult rullegardin

gardinstof med særlige evner

Vores rullegardiner fås med forskellige typer gardinstof. Bliv klogere på dem her:


Mørklægningsstof: Et tyndt lag aluminium i stoffet hindrer solens stråler i at trænge igennem. Et oplagt valg til børne- og soveværelset.


Transparent stof: Enkelte af vores rullegardiner fås med transparent eller semitransparent stof. Det er oplagt, når du ønsker dagslys i rummet, men vil afskærme for kraftigt sollys.


Brandhæmmende stof (Trevira CS): Trevira CS betyder, at stoffet er produceret i et brandhæmmende materiale, hvilket er et krav for mange virksomheder.


Dustblock-stof: Dustblock gør vævet modstandsdygtigt overfor smuds, vand og oliebaserede væsker. Se vores Faber rullegardiner, hvis du ønsker et smudsafvisende gardin.

Rullegardin med mørklægningsstof

Valget er dit

Du er nu godt klædt på til at vælge dine nye rullegardiner.


inspirationsgalleri

Hvidt rullegardin
Rullegardin i soveværelset


Blomstret rullegardin med mørklægningseffekt


Turkis rullegardin i køkkenet


Rullegardin til kontoret


Gråt rullegardin med mørklægningseffekt


Rullegardin med dekorationsbånd