Persienner: Klassikeren der aldrig går af mode


Med sit tidløse og funktionelle design bliver persiennen ved med at være populær.

Kvinde ved persienne


3 plusser ved persienner

Mon ikke næsten alle voksne danskere på et tidspunkt i deres liv har haft en persienne? Det er der gode grunde til:


1. tidløst design

Med sit enkle design passer persiennen godt ind i alle hjem uanset stilen. De lange lameller skaber balance og gør gardinet til et diskret designelement. Vi har persienner i mange farver og design.

2. ultranem rengøring

Persienner kræver næsten ingen pleje for at holde sig pæne i lang tid. Gardinet er derfor en oplagt solafskærmningsløsning i hverdagen. Se vores vedligeholdelsestips.

3. fleksibel lysregulering

Med persienner kan du indstille lysindslippet meget præcist. Du vinkler nemt gardinets lameller og styrer på den måde, hvor meget lys du vil lukke ind i rummet.
Persiennen er et godt gardin til hverdagen. Se vores udvalg af forskellige design, mærker, priser og størrelser. Vi har også en løsning til dig.


det skal du vide om dine persienner


vælg materiale

Aluminium: Vi har et stort udvalg af aluminiumspersienner, da de kan bruges i alle rum. De er særligt oplagte i køkkenet og badeværelset, da de tåler den høje luftfugtighed godt.


Træ: Vi har et eksklusivt udvalg af træpersienner. Den varme glød og de smukke nuancer gør træpersiennen til et populært alternativ til den traditionelle aluminiumspersienne.tænk på Lamelbredden

Persienner fås med forskellige lamelbredder. Det kan være en fordel af tage højde for, hvilken størrelse dine vinduer har, når du vælger lamelbredde.


25 mm: Lamelbredden egner sig til alle slags vinduer, små som store.

35 mm: Lamelbredden egner sig især til mellemstore vinduer.

50 og 70 mm: lamelbredden egner sig især til store vinduespartier.Nu er du godt klædt på til at vælge dine nye persienner


inspirationsgalleri

Persienner i soveværelset


Gule persienner
Persienner i stuen


Persienner på badeværelset


Smuk træpersienne


Persienner på kontoret