mørklægningsgardiner: måske hjemmets vigtigste gardin


Mørklægningsgardiner sikrer dig en god nattesøvn.


Sov sødt med mørklægningsgardiner


Når du vil sove sødt

For de fleste er mørklægningsgardiner den bedste løsning til en god nattesøvn. Det er faktisk videnskabeligt bevist, at kroppen har brug for mørke omgivelser for at sove godt. I mørket lader kroppen bedst op, så du er frisk og klar til en ny dag, når du vågner. Mørklægningsgardiner er derfor så godt som uundværlige i soveværelset og børneværelset.


Mange har også glæde af mørklæggende gardiner på kontoret og i stuen, da det kan være rart at skærme af for solens stråler mod computer- og fjernsynsskærme.


Vi har et stort udvalg af mørklægningsgardiner, så du let kan finde et gardin, der matcher din stil.


ABSOLUT MØRKE ELLER MØRKLÆGGENDE EFFEKT

Det er forskelligt fra person til person, om vi ønsker fuldstændig mørke i soveværelset eller foretrækker, at der trænger lidt lys ind. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger: Vi har deciderede mørklægningsgardiner, hvor intet lys trænger gennem stoffet. Vi har også gardiner, hvor stoffet har en mørklæggende effekt. 


Booker du en gratis gardinbus, kan vores fagmænd vise dig de forskellige muligheder. Handler du i webshoppen, kan du finde information om gardinstoffet således: Vælg et gardin og indtast de ønskede mål. Du skal nu vælge gardinstof (farve). Ved hvert stof kan du klikke på det lille informationsikon ”I” og se specifik information om stoffet. Er du i tvivl, om hvorvidt et bestemt gardin er den rette løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at rådgive dig.


Mørklægningsgardin i soveværelse


Vælg dit yndlingsdesign

Gardintypen afgør, hvordan du monterer dit gardin, betjener dit gardin og vedligeholder dit garn. Vi ved godt, at man kan være vild med en bestemt gardintype. Derfor kan flere af vores gardintyper fås som mørklægningsgardiner. Du kan vælge det klassiske rullegardin, det stilrene lamelgardin eller det moderne plisségardin. Vælg en gardintype, der passer godt sammen med hjemmets øvrige indretning.


Ved plisségardiner skal du være opmærksom på, at der trænger lys igennem de små huller i gardinet, hvor betjeningssnoren går igennem. Ønsker du et plisségardin, der mørklægger fuldstændig, skal du vælge vores plisségardiner med dobbeltvæv, Duette og Honeycell. Se flere fordele ved Duette og Honeycell.


Du er nu klar til at finde dit nye mørklægningsgardin.


inspirationsgalleri

Mørklæggende rullegardin


Mørklæggende lamelgardin


Plisségardin med mørklægningseffekt


Gult rullegardin med mørklægningseffekt


Mørklægningsgardin med dekorationsbånd


Blåt plisségardin med mørklægningseffekt


Mørklægningsgardin med børnedesign


Duette mørklægningsgardin