OPMÅLINGSVEJLEDNING til PLISSéGARDINER


Husk at følge opmålingsvideoen og opmålingsbeskrivelsen nøjagtigt. Du er velkommen til at ringe til kundeservice, hvis du har spørgsmål.


generelt for opmåling

Når der skal måles op, er det vigtigt, at der bliver lavet minimum 2 mål af bredden og 2 mål af højden. Mål altid i toppen af vinduet og i bunden af vinduet. De mål, du skal angive i bestillingen, vil altid være det smalleste i bredden og det højeste i højden. På den måde vil plisségardinet kunne være i vinduet og kunne dække hele vinduet i højden. De mål, der bliver angivet i bestillingen, vil være de færdige mål, hvilket betyder, at der ikke bliver lagt til eller trukket fra målet.


opmåling af bredden

Mål bredden der, hvor plisségardinet skal sidde. Den bredde, du bestiller, er det færdige breddemål på plisségardinet. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Skal dit plisségardinet sidde i en karm eller vinduesramme, anbefaler vi, at du trækker 1 cm. fra det samlede mål. Således undergår du, at plisségardinet støder på siderne, når det trækkes op eller ned.


Bemærk at de 1 cm. er vejledende. Skal plissegardinet fungere som mørklægningsgardin i et soveværelse, anbefaler vi, at gardinet monteres uden på rammen for at skærme mest muligt for lysindfald.100% mørklægning kan kun opnås såfremt gardinet monteres med skinner og kassette.


opmåling af højden

Mål højden der, hvor plisségardinet skal sidde. Den højde, du bestiller, er det færdige højdemål på plisségardinet. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Det mål, der skal oplyses, er den højeste højde på vinduet. Vi sørger for, at der tages højde for beslag.opmålingsvideo

Se også denne korte film om, hvordan du måler korrekt op til dine nye plisségardiner. Bemærk at vejledningen gælder for både indvendig og udvendig montering.


Bemærk: Har du et VELUX vindue, anbefaler vi, at du køber et VELUX gardin. VELUX gardiner er nemlig specieldesignet, så de passer perfekt til VELUX vinduer. Klik her og se vores opmålingsvejledning for alle VELUX gardiner.