OPMÅLINGSVEJLEDNING til PERSIENNER


Husk at følge opmålingsvideoen og opmålingsbeskrivelsen nøjagtigt. Du er velkommen til at ringe til kundeservice, hvis du har spørgsmål.


generelt for opmåling

Når der skal måles op, er det vigtigt, at der bliver lavet minimum 2 mål af bredden og 2 mål af højden. Mål altid i toppen af vinduet og i bunden af vinduet. De mål, du skal angive i bestillingen, vil altid være det smalleste i bredden og det højeste i højden. På den måde vil persiennen kunne være i vinduet og kunne dække hele vinduet i højden. De mål, der bliver angivet i bestillingen, vil være de færdige mål, hvilket betyder, at der ikke bliver lagt til eller trukket fra målet.


opmåling af bredden

Bredden måles der, hvor persiennen skal sidde. Den bredde, du bestiller, er det færdige breddemål på persiennen. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Skal persiennen sidde i en karm eller vinduesramme, skal der fratrækkes 1 cm ved aluminiumspersienner og 1,5 cm ved træpersienner. (dog kun ½ cm hvis det er en persienne til mellemglas). På den måde undgår du, at persiennen støder på siderne, når den trækkes op eller ned. 


opmåling af højden

Mål højden der, hvor persiennen skal sidde. Den højde, du bestiller, er det færdige højdemål på persiennen. Der bliver hverken tillagt eller fratrukket noget på de bestilte mål. Det mål, der skal oplyses, er den højeste højde på vinduet. Vi sørger for, at der tages højde for beslag.PERSIENNER - INDVENDIG MONTERING


vejledning

Bemærk: Har du et VELUX vindue, anbefaler vi, at du køber et VELUX gardin. VELUX gardiner er nemlig specieldesignet, så de passer perfekt til VELUX vinduer. Klik her og se vores opmålingsvejledning for alle VELUX gardiner.