tilbehør

Find det, du står og mangler
Mangler du blot et enkelt beslag til dit gardin? Eller vil du fx opgradere din gardinløsning med en smart betjeningsløsning? Så se dine muligheder her på siden, hvor vi har samlet alle vores tilbehørsprodukter.

Base+ Rullegardin Kædetræk 1,5mSom tilbehør til vores Base+ rullegardiner kan du få denne kæde med ekstra længde. Kæden er let at montere og gør det let for dig at trække dit rullegardin ned og op, når du ønsker det. Kæden har en længde på 1,5 meter.
Priser fra 125 kr.
Base+ Rullegardin Kædetræk 1,5m

Base+ Plissegardin Wire Vægbeslag sætEnkelt beslag til montering af dit Base plisségardin. Vægbeslaget kan bruges til de wirestyrede modeller.
Bemærk: Beslaget passer ikke til de almindelige modeller.
Priser fra 50 kr.
Base+ Plissegardin Wire Vægbeslag sæt

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrene hub er central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest fleksible gardinløsning på markedet. Hubben gør det nemlig muligt for dig at betjene dine gardiner direkte via din telefon - også når du ikke er hjemme. Du kan endda indstille dine gardiner til at køre op og ned på forudbestemte tidspunkter.
Priser fra 2.043 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarte repeater forstærkes signalet mellem din PowerView® hub, fjernbetjening og dine gardiner. Den nye repeater 2.0 model fungerer samtidig som natlampe, hvor lyset tænder og slukker, som du ønsker det.
Priser fra 577 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

Luxaflex PowerView® Pebble

10 populære farver      

Med den smarte Pebble fjernbetjening kan du let betjene dine elektriske gardiner, uanset hvor i rummet du befinder dig. Du får med fjernbetjeningen desuden mulighed for at indstille favorit-positioner for dine forskellige gardiner.
Priser fra 689 kr.
Luxaflex PowerView® Pebble

Luxaflex PowerView® Vægbetjening

3 populære farver      

Gør det let for dig selv: Vælg den vægmonterede fjernbetjening - så ved du altid, hvor den er. Du får de samme fordele som ved pebble fjernbetjeningen og et lige så lækkert design.
Priser fra 746 kr.
Luxaflex PowerView® Vægbetjening

PowerView® Strømforsyning LuxaflexDenne diskrete og stilrene strømforsyning er kompatibel med alle PowerView®-motorer. Det er en kraftfuld strømforsyning, der generer lav varme på grund af den høje effektivitet.
Priser fra 184 kr.
PowerView® Strømforsyning Luxaflex

Base+ Plissegardin VægbeslagSimpelt beslag til montering af dit Base plisségardin. Dette er en reservedel, der kan købes separat.
Priser fra 45 kr.
Base+ Plissegardin Vægbeslag

Base+ Plissegardin LoftbeslagDette er et ekstra beslag til montering af dit Base plisségardin. Beslaget bruges ved loftmontering.
Priser fra 19 kr.
Base+ Plissegardin Loftbeslag

Base+ Plissegardin Wire LoftbeslagMangler du et loftbeslag til at montere dit wirestyrede Base plisségardin, så kan du bruge dette beslag.
Bemærk: Beslaget passer ikke til de almindelige (ikke wire-styrede) modeller.
Priser fra 5 kr.
Base+ Plissegardin Wire Loftbeslag

Base+ Plissegardin HåndtagBetjen dit Base plisségardin med dette diskrete håndtag.
Bemærk: Håndtaget passer kun til udvalgte modeller.
Priser fra 23 kr.
Base+ Plissegardin Håndtag

Universal Lamelgardin 89mm bundlodBundlodden er universal og passer til de fleste lamelgardiner med en lamelbredde på 89 mm. Du kan købe bundlodden separat som tilbehørsprodukt.
Priser fra 25 kr.
Universal Lamelgardin 89mm bundlod

Universal Lamelgardin 127mm bundlodDenne bundlod kan købes separat som tilbehør til dine lamelgardiner. Den passer til lamelgardiner med en lamelbredde på 127 mm.
Priser fra 25 kr.
Universal  Lamelgardin 127mm bundlod

Base+ Persienne MultibeslagMultibeslaget kan både bruges som vægbeslag og som loftbeslag til dine BASE+ persienner. Det er et tilbehørsprodukt, du kan købe enkeltvis.
Priser fra 30 kr.
Base+ Persienne Multibeslag

Base+ Lamelgardin VægbeslagDette simple beslag kan du bruge til at montere dit Base+ lamelgardin med. Bemærk, at beslaget er et tilbehørsprodukt, som du kan købe separat.
Priser fra 45 kr.
Base+ Lamelgardin Vægbeslag


Find det, du mangler

Vi ved godt, at det kan være frustrerende, når du blot mangler et enkelt lille element for at kunne anvende et produkt, du har liggende. Derfor har vi besluttet at forhandle udvalgt tilbehør til vores gardiner. På denne side kan du nemt få overblik over, hvilke tilbehørsprodukter vi tilbyder.Vi udvider løbende

Foreløbig finder du tilbehør til udvalgte Base+ og Luxaflex gardiner. Du kan tilkøbe forskellige beslag til de populære Base+ plisségardiner samt opgradere Powerview® betjeningsløsningen for dit Luxaflex gardin. Vi forhandler både den populære pebble fjernbetjening, vægbetjeningen, de nye versioner af hub’en og repeateren samt naturligvis en passende strømforsyning. Vi udvider løbende vores sortiment af tilbehørsprodukter, så hold dig opdateret her på siden.Lad os hjælpe dig

Er du jagt på efter et tilbehørsprodukt, som du ikke kan finde her på siden? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og høre, om vi har mulighed for at skaffe det til dig. Det er desværre ikke altid, det lykkes, men vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig.