PRISER

Vi har Danmarks absolut billigste udvalg af gardiner. 


RULLEGARDINER FRA 75,-


Rullegardiner givet et rent og enkelt udtryk, gardinet tilbyder nem regulering eller forhindring af lysindfald, vi har mange farve- og kombinationsmuligheder,  det er en  velegnet gardintype til mørklægning og ikke mindst en gardinløsning der ikke knækker budgettet.


Gå til produkterne | Gå til opmåling

Rullegardin

persienner fra 157,-


Med persienner får du mulighed for at vælge en fleksibel og stilren gardinløsning, når du ønsker at afskærme dine vinduer for solens stråler eller uønskede blikke. Lysindfald reguleres nemt, og persienner er desuden nemme at rengøre..


Gå til produkterne | Gå til opmåling

Persienne

lamelgardiner fra 404,-


Et Lamelgardin giver med sine elegante linjer ro og balance i rummet. Du kan nemt regulere lysindfaldet alt efter behov. Det er en oplagt gardinløsning til de store vinduespartier, eller hvis det bare gerne må være lidt eksklusivt.


Gå til produkterne | Gå til opmåling

Lamelgardin

plisséGARDINER FRA 335,-


Et plisségardin er mulighedernes gardin og perfekt til mørklægning. Med et kæmpeudvalg af stoftyper, farver og mange smarte betjeningsmuligheder er det let at skabe et stilrent og blødt look, der samtidig er praktisk.


Gå til produkterne | Gå til opmåling

Plisségardin

foldeGARDINER FRA 507,-


Foldegardiner, også kendt som hejsegardiner og liftgardiner, er en stilren, trendy og tidløs gardinløsning. Stoffet kan nemt vaskes, og vi har mange forskellige farve- og nuancemuligheder.  Foldegardinerne leveres med kæde- eller snoretræk.


Gå til produkterne | Gå til opmåling

Foldegardin

Fragtpris

Vi har en fast fragtpris på 69 kr. Det gælder leveringer i Danmark og uanset ordrestørrelsen.


Prismatch på alle varer

Vi laver jævnligt pristjeks på tværs af branchen, og derfor er du altid sikret den laveste pris på www.nyegardiner.dk. Skulle du imod al forventning finde en billigere løsning, så matcher vi selvfølgelig prisen.