FÅ flotte Gardiner til store vinduer


Til store vinduespartier er plisségardiner og lamelgardiner den absolut bedste løsning. Begge gardintyper er ideelle til gulv-til-loft vinduer samt andre typer store vinduespartier. Du kan også få både lamel- og plisségardiner med mørklægningsstof, så du kan bruge dem i soveværelset. I nogle tilfælde kan rullegardiner og persienner også være egnede til store vinduespartier. Her på siden guider vi dig i dit valg af gardiner til store vinduer.

Kvinde ved plisségardiner

Plisségardiner (Smukke og hjemlige)

Plisségardiner er både trendy og smukke i udtrykket. Med deres fine design skaber skaber de en hjemlig atmosfære i rummet. Enkelte af vores plisségardiner leveres desuden med Duette-stof, der isolerer ekstra godt og kan give besparelser på elregningen.


lamelgardiner (luksuriøse OG stilrene)

Lamelgardiner kan designes i meget store størrelser og er derfor oplagte til store vinduespartier. Med de lodrette linjer skaber gardinerne ro i rummet og skaber samtidig et stilrent look. Lamelgardiner indrammer de store vinduer på en flot og minimalistisk måde.


Størrelsen betyder noget

Når det handler om lige netop gardiner, så betyder størrelsen uden tvivl en hel del. Herunder har vi lavet en oversigt, så du kan se, hvor store de forskellige gardintyper kan designes. 

Gardiner i stue

PLISSÉGARDINER


Luxaflex Duette

Maks. bredde: 300 cm. Maks. højde: 300 cm.


Luxaflex LiteRise Duette

Maks. bredde: 300 cm. Maks. højde: 300 cm.


Luxaflex Smart Cord Duette

Maks. bredde: 300 cm. Maks. højde: 300 cm.


Lamelgardiner i stue

LAMELGARDINER


Base+ 89 mm.

Maks. bredde: 300 cm. Maks. højde: 300 cm.


Base+ 127 mm.

Maks. bredde: 300 cm. Maks. højde: 300 cm.


Luxaflex 63 mm.

Maks bredde: 500 cm. Maks. højde: 260 cm.


Luxaflex 89 mm.

Maks. bredde: 690 cm. Maks. højde: 400 cm.


Luxaflex 127 mm.

Maks bredde: 690 cm. Maks højde: 400 cm.Persienner i dagligstue

PERSIENNER


Luxaflex 35 mm.

Maks. bredde: 400 cm. Maks. højde: 300 cm.


Luxaflex 50 mm.

Maks. bredde: 500 cm. Maks. højde: 480 cm.


Luxaflex 70 mm.

Maks. bredde: 500 cm. Maks. højde: 480 cm.

Rullegardiner i køkken

RULLEGARDINER


Faber rullegardin

Maks. bredde: 200 cm. Maks. højde: 250 cm.


Base+ rullegardin

Maks. bredde: 200 cm. Maks. højde: 250 cm.


Luxaflex rullegardin

Maks bredde: 210 cm. Maks. højde: 300 cm.


nu er du klar

Efter at have læst vores anbefalinger her på siden er du nu godt klædt på til næste skridt: At beslutte hvilke gardiner du vil have. Du kan enten handle direkte her i vores webshop eller bestille et gratis besøg af vores gardinbus. Herunder kan du se et udvalg af vores gardiner til store vinduer.


Har du spørgsmål til vores produkter eller har du brug for mere vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@nyegardiner.dk eller telefonisk på 70 60 59 72.

Luxaflex Persienne 50 mm

26 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennens afrundede lameller giver et blødt og eksklusivt udtryk, som let kan kombineres med brede dekorative stigebånd. Med sin lamelbredde på 50 mm er persiennen ideel til store vinduespartier, men passer fint til alle størrelser.
Priser fra 1.032 kr.
Luxaflex Persienne 50 mm

Luxaflex Persienne 70 mm

4 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex persiennen med en lamelbredde på 70 mm er perfekt til de store vinduespartier. Persiennen er flot at se på og samtidig super praktisk. Vælg denne løsning, hvis du vil have en smart solafskærmning i høj kvalitet til dine store vinduer.
Priser fra 1.136 kr.
Luxaflex Persienne 70 mm

Faber Lamelgardin 127mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 127 mm lameller er velegnet til store vinduespartier. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 759 kr.
Faber Lamelgardin 127mm

Faber Lamelgardin 63mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 63 mm lameller egner sig bedst til mindre vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 1.619 kr.
Faber Lamelgardin 63mm

Faber Lamelgardin 89mm

54 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 89 mm lameller er en populær størrelse, der er velegnet til alle slags vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 935 kr.
Faber Lamelgardin 89mm