skab et godt arbejdsmiljø med gardiner

De fleste af os tilbringer rigtig meget tid på arbejdspladsen eller hjemmekontoret. Derfor er det vigtigt, at indeklimaet er i orden. Vi har gardintyper og gardinstoffer, der passer til alle slags erhverv og kontormiljøer. Her på siden giver vi dig vores bedste tips til at vælge gardiner til arbejdspladsen. 


Er der særlige forhold på din arbejdsplads, vil vi råde dig til at tage en snak med vores kundeservice. De kan vejlede dig i, hvad der er den bedste løsning for jer. 

Rullegardiner på arbejdsplads

tip 1: undgå genskin på skærmene

Det er vigtigt, at du eller dine medarbejdere ikke generes af genskin på skærmen, fx bærbaren eller fjernsynet, når du arbejder. Det kan du sikre med de rette gardiner. 


Vi anbefaler lamelgardinerpersienner og plisségardiner. Med de gardintyper får du stadigvæk det naturlige lys udefra og undgår samtidig lysrefleksioner på skærmene.

Lamelgardiner ved kontorplads

tip 2: Få styr på sikkerhedskravene

Der kan være særlige sikkerhedskrav til interiøret på arbejdspladser. For eksempel er brandhæmmende stoffer et krav mange steder. De fleste af vores Faber og Luxaflex rullegardiner leveres med brandhæmmende egenskaber. 


Under hvert af vores produkter kan du finde relevant information i forhold til, om produktet opfylder sikkerhedskravene for arbejdspladsen. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

Top down plisségardiner i møderum

tip 3: vælg gardiner, der sikrer en god temperatur

Vi arbejder mest effektivt, når vi har gode arbejdsforhold. Derfor er det vigtigt at sikre, at kontoret ikke er for varmt. Med de rette gardiner kan du let justere lysindfaldet, så lokalet ikke bliver uudholdeligt at være i på grund af solens stråler. Sådan kan du skabe de optimale betingelser for arbejdsklimaet.

Duette plisségardiner fra Luxaflex er specielt velegnet til rum, der er ekstra udsat for solens stråler. Det isolerende dobbeltvæv skærmer for solens stråler om sommeren men holder på varmen i vinterhalvåret.

Persienner ved kontorplads

tip 4: brug farver bevidst

Gardiner er med til at skabe stemningen i et rum. Derfor er det en god idé at tænke over, hvordan rummet skal opleves. 


Vælger du gardiner med hvide og afdæmpede farver, kan du skabe et roligt og struktureret udtryk. Omvendt kan du signalere kreativitet og innovation ved at vælge et gardin i en stærk farve. Vær opmærksom på at lyse og kølige farver får et rum til at synes større, mens mørke og varme farver typisk får rummet til at virke mindre.


Røde plisségardiner ved arbejdsplads

Nu er du klar

Med vores fire tips til valg af gardiner til arbejdspladsen eller hjemmekontoret er du godt klædt på til næste skridt: At beslutte hvilke gardiner du vil have. Du kan enten handle direkte her i vores webshop eller bestille et gratis besøg af vores gardinbus.


Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Vi anbefaler følgende gardintyper til kontorpladsen.

Lad dig inspirere af de udvalgte produkter herunder eller klik på gardintypen ovenfor, hvis du vil se hele vores udvalg.

Base+ Rullegardin

19 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ rullegardin er vores bedst sælgende rullegardin på specialmål. Det populære gardin er moderne og enkelt i sit udtryk. Det produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem mange flotte farver.
Priser fra 202 kr.
Base+ Rullegardin

Base+ Plissegardin

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardinet er smukt at se på og samtidig en smart solafskærmningsløsning til en pris, hvor alle kan være med. Den smarte top down/bottom up funktion gør det let at justere lysindfaldet. Vælg mellem 31 flotte farver.
Priser fra 337 kr.
Base+ Plissegardin

Luxaflex Lamelgardin 127 mm

123 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du en smuk solafskærmning til et stort vinduesparti, er dette Luxaflex lamelgardin et oplagt valg. Gardinet fås i mange populære farver og med smarte betjeningsmodeller, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig.
Priser fra 784 kr.
Luxaflex Lamelgardin 127 mm

Luxaflex Lamelgardin 89 mm

203 populære farver      
Produceres efter dine mål

Lamelgardinet fra Luxaflex emmer af kvalitet og er et sikkert valg. Denne model med en lamelbredde på 89 mm er den mest populære, da den passer godt til de fleste vinduesstørrelser.
Priser fra 980 kr.
Luxaflex Lamelgardin 89 mm

Luxaflex Lamelgardin 63 mm

72 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex leverer kvalitetsgardiner, og med et lamelgardin får du en flot og moderne solafskærmningsløsning. Modellen med lameller på 63 mm passer især godt til små og mellemstore vinduer.
Priser fra 1.274 kr.
Luxaflex Lamelgardin 63 mm

Luxaflex Plissegardin Duette

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det smukke Dutte plissegardin har en unik isoleringseffekt, som holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Gardinet fås i utallige smukke designs og med den smarte up/down-funktion samt PowerView®-betjening.
Priser fra 1.033 kr.
Luxaflex Plissegardin Duette