Gardiner giver velvære på badeværelset


I badeværelset klarer vi hverdagens tandbørstning, men det er også her vi forkæler vores trætte krop med et varmt bad efter en lang dag. Derfor skal rummet på én gang være praktisk indrettet og give os følelsen af luksus. Det kan de rette gardiner være med til at sørge for. Badeværelset er et privat rum, og afskærmning for nysgerrige blikke er gardinets primære funktion. Heldigvis er der smarte gardinløsninger, så du stadigvæk kan nyde solens stråler. Her på siden giver vi dig vores bedste tips til at vælge gardiner til badeværelset.

Plisségardin ved vask


tip 1: vælg gardintype efter dine specifikke behov

I mange hjem er badeværelsevinduet ikke særlig stort. Derfor er det en god idé at vælge en gardintype, der fylder mindst muligt, når gardinet er rullet op. Persiennerrullegardiner og plisségardiner er oplagte valg. 


Vil du have mulighed for at skærme af for nysgerrige blikke og samtidig nyde solens stråler? Så anbefaler vi, at at du vælger et plisségardin med top down og bottom up funktion.

Blåt plisségardin ved håndvask


tip 2: vælg gardiner, der kan tåle fugt

Når du skal have nye gardiner, er det altid en god idé at tænke over, i hvilke rum gardinerne skal hænge. Der kan nemlig være forhold i det specifikke rum, som gør nogle gardintyper mere oplagte end andre.


Badeværelset er et vådrum, og derfor skal gardinet kunne holde til store mængder fugt. Det er der heldigvis mange af vores produkter, der kan. Især persienner er velegenede til badeværelser, da de ikke tager skade af den høje luftfugtighed.

Persienner på badeværelse


tip 3: skab velvære med diskrete farver

Dit gardinvalg har betydning for, hvordan du oplever rummet. Du kan derfor let vælge gardiner, der gør badeværelset indbydende og giver en følelse af luksus. 


Naturfarver har i mange år været populære farver i badeværelset. Ønsker du et diskret gardin, er hvid og lyse farver velegnede. Vær opmærksom på at lyse og kølige farver får rummet til at virke større, mens mørke og varme farver gør det mindre.

Gule top down plisségardiner på badeværelse

Nu er du klar

Med vores tre tips til valg af gardiner til badeværelset er du godt klædt på til næste skridt: At beslutte hvilke gardiner du vil have i dit badeværelset. Du kan enten handle direkte her i vores webshop eller bestille et gratis besøg af vores gardinbus.


Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Vi anbefaler følgende gardintyper til badeværelset.

Lad dig inspirere af de udvalgte produkter herunder eller klik på gardintypen ovenfor, hvis du vil se hele vores udvalg.

Luxaflex Plissegardin

42 populære farver      
Produceres efter dine mål

Kollektionen fra Luxaflex byder på et hav af smukke design, så du let kan finde et gardin, der passer dig. Plisségardinet fås med den smarte up & down funktion, der gør lysreguleringen yderst fleksibel. Med den moderne PowerView®-løsning kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 777 kr.
Luxaflex Plissegardin

Luxaflex Rullegardin

32 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex rullegardin er et gennemført kvalitetsprodukt. Med over 45 farvemuligheder og flere betjeningsløsninger kan du designe gardinet, så det passer ind i netop dit hjem. Vælg fx den smarte PowerView®-betjening, hvor du styrer gardinet via din telefon.
Priser fra 606 kr.
Luxaflex Rullegardin

Faber Plissegardin

67 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber plissegardin er den perfekte kombination af det funktionelle og det dekorative. Vælg mellem 67 flotte farver og flere stoftyper. Der er mulighed for up/down-funktion samt fem års garanti.
Priser fra 618 kr.
Faber Plissegardin

Base+ Persienne

16 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ persiennen er vores mest populære persienne. Den er især velegnet til baderum og køkkenområder, da persiennen tåler fugt og er meget nem at rengøre. Persiennen produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 203 kr.
Base+ Persienne

Base+ Mellemglas Persienne

16 populære farver      
Produceres efter dine mål

Base+ mellemglas persienne er designet til dobbeltruder således, at gardinet placeres mellem de to ruder. Persiennerne produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 18 flotte farver.
Priser fra 254 kr.
Base+ Mellemglas Persienne

Base+ Plissegardin

28 populære farver      
Produceres efter dine mål

Plissegardinet er smukt at se på og samtidig en smart solafskærmningsløsning til en pris, hvor alle kan være med. Den smarte top down/bottom up funktion gør det let at justere lysindfaldet. Vælg mellem 31 flotte farver.
Priser fra 362 kr.
Base+ Plissegardin