foldegardiner

Køb foldegardiner efter mål

Foldegardinet er en smuk og tidløs gardinløsning, som bidrager til en rar atmosfære i ethvert rum. De bløde stoffolder tilfører et luksuriøst præg til din bolig og giver dine vinduer et stilfuldt udtryk. Du kan vælge mellem både transparente og tætte stoftyper samt mørklægning, hvilket giver dig mulighed for, at skærme præcis som du ønsker. Foldegardiner kaldes også for hejsegardiner og liftgardiner.

BestPrice Foldegardin Luksus

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

Foldegardiner er helt oplagte i rum, hvor du gerne vil have en hjemlig stemning. Denne model er med kædetræk, hvilket er en meget smart betjeningsløsning.
Priser fra 844 kr.
BestPrice Foldegardin Luksus

BestPrice Foldegardin

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

Når du vælger et produkt fra BestPrice, er du garanteret høj kvalitet til en god pris. Dette smukke foldegardin er oplagt i rum, hvor du ønsker at skabe en hjemlig og harmonisk atmosfære.
Priser fra 723 kr.
BestPrice Foldegardin


GODT AT VIDE

Herunder finder du al nødvendig information til køb af dine nye foldegardiner.foldegardiner efter mål

Hos Nye Gardiner kan du bestille foldegardiner, der produceres efter dine præcis mål  - og du får dem stadigvæk til standardpriser. Uanset hvilket mål du ønsker, kan du nemt og hurtigt designe dit nye gardin direkte her på hjemmesiden.Betjening af foldegardinet

Foldegardiner kommer oftest med kædetræk, som er en smart og funktionel betjeningsløsning.hvordan måler jeg op til mit nye foldegardin?

Vi har lavet en udførlig opmålingsguide til dig, så du let kan finde de rette mål til dit nye foldegardin. Klik her og se vores opmålingsvejledning for foldegardiner Hvordan bestiller jeg mine nye gardiner?

Find det gardin, du ønsker og vælg farve, betjeningsløsning m.v. Gå derefter til kurven, indtast navn og leveringsadresse, udfør betalingen og godkend. Derefter holder vi dig løbene underrettet via e-mail om status, leveringstider, tracking m.m. 


Hvis du ønsker hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 60 59 72. Du er naturligvis også meget velkommen til at bestille et gratis besøg af vores gardinbus.hvor kan jeg købe foldegardiner?

De gamle dage med gardinbutikkerne er forbi. Nu bestiller alle deres gardiner på nettet eller ved et besøg af gardinbussen. Hos Nye Gardiner har vi siden 2010 specialiseret os i online salg af gardiner. Du kan derfor være sikker på at finde de bedste priser og det bedste udvalg lige her i vores webshop på www.nyegardiner.dkhvordan monteres foldegardiner?

Der medfølger som regel en monteringsvejledning i pakken, når du modtager dine nye gardiner. Har du mistet den, eller ligger den ikke i pakken, kan du altid downloade en ny monteringsvejledning i PDF-format fra vores hjemmeside.