Faber gardiner

Faber Gardiner har over 100 års erfaring og har altid produceret kvalitetsgardiner
Faber Gardiner leverer elegante og moderne solafskærmningsløsninger i meget høj kvalitet. Alle Fabers gardiner produceres efter mål og tilpasses præcis til dine vinduer. Med mere end 75 forskellige farver og mønstre, gardintyper og betjeningsløsninger, er der rig mulighed for, at designe et kvalitetsgardin, der passer perfekt ind i dit hjem. Nye Gardiner er officiel Faber forhandler.

Faber Rullegardin

79 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber rullegardin er den ideelle løsning, hvis du ønsker et moderne og stilrent udtryk. Kollektionen har mere end 50 flotte designs med mulighed for at vælge personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Monteringen er enkel og hurtig.
Priser fra 513 kr.
Faber Rullegardin

Faber Rullegardin Mørklægning

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

For mange er et mørklægningsgardin i soveværelset uundværligt og med god grund, da en god nattesøvn er vigtig. Fabers rullegardin med mørklægningseffekt er et kvalitetssikkert valg. Gardinet fås i 13 flotte farver og med mulighed for automatisk betjening.
Priser fra 766 kr.
Faber Rullegardin Mørklægning

Faber Rullegardin Børnekollektion

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Her er det perfekte rullegardin til børneværelset. Vælg mellem mange flotte og finurlige farver, mønstre og motiver. Gardinet fås også med personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Du kan vælge automatisk betjening, så I undgår snore på børneværelset.
Priser fra 513 kr.
Faber Rullegardin Børnekollektion

Faber Plissegardin

67 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber plissegardin er den perfekte kombination af det funktionelle og det dekorative. Vælg mellem 67 flotte farver og flere stoftyper. Der er mulighed for up/down-funktion samt fem års garanti.
Priser fra 618 kr.
Faber Plissegardin

Faber Plissegardin Duette 25mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber plissegardin Duette har en særlig isolerende effekt, der nedsætter CO2-udslippet og giver besparelser på elregningen. Vælg mellem 35 farver og 10 stoftyper. Der er mulighed for up/down-funktion og fem års garanti.
Priser fra 1.030 kr.
Faber Plissegardin Duette 25mm

Faber Lamelgardin 63mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 63 mm lameller egner sig bedst til mindre vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 1.619 kr.
Faber Lamelgardin 63mm

Faber Lamelgardin 127mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 127 mm lameller er velegnet til store vinduespartier. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 759 kr.
Faber Lamelgardin 127mm

Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning

13 populære farver      
Produceres efter dine mål

Ønsker du et plissegardin med mørklægningseffekt, er Fabers gardin et godt valg. Det er et smukt og praktisk kvalitetsprodukt. Gardinet produceres efter dine mål, og du kan vælge mellem 13 flotte farver.
Priser fra 1.334 kr.
Faber Plissegardin Duette 25mm Mørklægning

Faber Lamelgardin 89mm

54 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 89 mm lameller er en populær størrelse, der er velegnet til alle slags vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 935 kr.
Faber Lamelgardin 89mm


FABER - OVER 100 ÅR MED GARDINER


Faber blev etableret i 1900 af malermester Chresten Faber og hans hustru. Dengang blev der kun produceret håndmalede rullegardiner med herregårds- og slotsmotiver. 


Efter fem år flyttede virksomheden til Fyn, hvor hovedkvarteret endnu er den dag idag. Regeringens påbud om mørklægningsgardiner under 2. Verdenskrig betød, at mange pludselig fik brug for Fabers gardiner. 


Senere lancerede Faber aluminiumspersiennen, som blev en stor succes i de danske hjem. Gennem 70'erne fik virksomheden endnu en opblomstring, da lamelgardiner blev populære - først til erhverv men sidenhen også i private hjem. 


Med den megen succes i bagagen opstartede Faber datterselskaber i både Frankrig, England, USA og Australien. I dag er Faber ejet af Hollandske Hunter Douglas. 


Faber er i dag Danmarks førende producent af rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner, persienner, plisségardiner og markiser. 


Fra deres hovedkvarteret i Odense designer, udvikler, og markedsfører de deres produkter, der gennem et århundrede er kendt for høj kvalitet og elegant design. De interne designere og ingeniører arbejder konstant på at udvikle nye farver, mønstre, funktioner og innovative betjeningsmetoder (se fx vores elektriske gardiner). Målet har været det samme i over 100 år: At skabe skræddersyet kvalitet til dine vinduer. 


Nye Gardiner er officiel Faber-forhandler.