Elektriske gardiner

Få mere komfort i hverdagen.


Flere og flere af vores kunder spørger efter motoriserede betjeningsløsninger. Her på siden kan du læse mere om dine fordele ved den motoriserede løsning. Længere nede på siden kan du se, hvilke gardiner vi tilbyder motoriseret betjeningsløsninger til.


what's in it for me?

Med elektriske gardiner får du flere fordele:

Højt skraavindue

Praktisk

Har du gardiner, der er svære at komme til, så er elektriske gardiner en praktisk løsning. Det gælder fx, hvis du har ovenlysvinduer eller andre vinduer, der er placeret højt oppe. En motoriseret løsning gør hverdagen en hel del lettere.

Pige i vindueskarm

Børnesikkert

Med elektriske gardiner kan du undgå betjeningssnore i gardinet. Det betyder, at gardinet bliver 100 % børnevenligt. Vil du slippe for bekymringer, når der er små, nysgerrige pilfingre i hjemmet, er motoriserede gardiner svaret.

Sovende kvinde og hund

Komfortabelt

Når dit gardin styres via motor, slipper du for fysisk at skulle hen til gardinet, når du vil betjene det. Du kan blot justere gardinet med fx en fjernbetjening. Så kan du fortsætte med det, du er i færd med. Det giver dig en større frihed i hverdagen.


lydsvage og flotte løsninger

Er du klar over, at der i dag findes mange motoriserede gardinløsninger? Du kan fx få et elektrisk gardin, som du betjener via en kontakt på væggen. Du kan også vælge at betjene gardinet via en fjernbetjening. Går du all in, skal du vælge luksusmodellen: det innovative betjeningssystem PowerView® fra Luxaflex. Med PowerView® kan du bl.a. betjene gardinet direkte fra din telefon – også når du ikke er hjemme!


Bare rolig.


Vores elektriske gardiner er diskrete. Det gælder både lyden og udseendet. Motorerne er selvfølgelig lydsvage, så de ikke generer. Du kan vælge mellem ledningsførte eller batteridrevne modeller, så du selv bestemmer udtrykket.


Fælles for alle vores løsninger er, at motoriserede gardiner er en fornuftig investering, der giver dig mange muligheder. Du får en mere praktisk, børnesikker og komfortabel gardinløsning.


Velkommen til fremtiden

Der er ingen tvivl om, at motoriserede gardiner er fremtidens løsning. Udviklingen af nye, innovative betjeningsløsninger er i fuld sving. Vil du være med på beatet? Så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

har du svært ved at vælge?

Så er du ikke den eneste.


Vi ved godt, at det som forbruger kan være svært at finde rundt i de mange muligheder. Derfor har vi sørget for, at du kan få professionel rådgivning kvit og frit. Vi har indgået et samarbejde med elektrikerfirmaet Elternativet, så du kan få personlig vejledning. 


Bemærk: Der er mange forskellige løsninger, når du ønsker et elektrisk gardin. Vi har ikke alle vores løsninger online i webshoppen, da udvalget af motorer er stort og skal passe til dit behov. Det kan derfor sagtens være, at vi har en bestemt løsning, du har i tankerne, selvom du ikke kan se den i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og høre om de forskellige motoriserede løsninger, vi tilbyder.


Har du særlige ønsker eller yderligere spørgsmål til teknikken? Eller har du svært ved at gennemskue, hvilken løsning der er den optimale for dig? Så ring blot til Elternativets elektriker på telefon 42 80 70 50. Så vil han hjælpe med at finde den rette løsning for dig.


Vælg et Gardin med motoriseret betjening

Herunder kan du se alle vores gardiner med mulighed for elektronisk betjening.

PowerView® Rullegardin

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Rullegardinet fra Luxaflex er en rigtig klassiker. Det er et stilrent kvalitetsprodukt, der trods sin popularitet igennem mange år følger med tiden, hvad angår både funktionalitet og design. Vælg mellem mange flotte farver, få den smarte up/down funktion og det innovative PowerView®-betjeningssystem.
Priser fra 2.467 kr.
PowerView® Rullegardin

PowerView® Plissegardin Duette

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Det særlige ved Duette plisségardinet er dets unikke isoleringseffekt. Med det særlige isoleringslag holder gardinet varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Vælg mellem mange flotte farver og få up/down-funktionen og den innovative PowerView® betjeningsløsning med i købet.
Priser fra 3.912 kr.
PowerView® Plissegardin Duette

PowerView® Plissegardin

21 populære farver      
Produceres efter dine mål

Hvis du ønsker en yderst fleksibel lysregulering, så er plisségardiner med den smarte top/down-funktion et godt valg. Kollektionen fra Luxaflex rummer mange flotte designs, og med det innovative PowerView®-system kan du styre gardinet med din telefon.
Priser fra 3.523 kr.
PowerView® Plissegardin

PowerView® Persienne 25 mm

34 populære farver      
Produceres efter dine mål

Dennne all-round persienne passer ind i alle typer rum. Du kan vælge mellem mange flotte farver og designs. Med PowerView® får du en nem og moderne betjeningsløning, som gør hverdagen lettere. Dette er et kvalitetsprodukt med fem års garanti.
Priser fra 2.575 kr.
PowerView® Persienne 25 mm

PowerView® Persienne 16 mm

25 populære farver      
Produceres efter dine mål

Luxaflex-persiennen er et oplagt valg for dig, der ønsker en simpel solafskærmningsløsning. Du kan vælge mellem mange flotte designs, og med PowerView® får du en praktisk og moderne betjeningsløsning, der gør dagligdagen lettere. Med lamelbredden på 16 mm egner denne model sig godt til små vinduer.
Priser fra 2.729 kr.
PowerView® Persienne 16 mm

PowerView® Lamelgardin 89 mm

121 populære farver      
Produceres efter dine mål

Vores mest populære model der egner sig godt til næsten alle vinduesstørrelser. Luxaflex er et kvalitetsikkert valg, og selvfølgelig kan du vælge mellem flere moderne og flotte designs. Med PowerView® får du markedets smarteste betjeningsløsning, hvor du kan styre gardinet via din telefon eller en fjernbetjening.
Priser fra 3.112 kr.
PowerView® Lamelgardin 89 mm

PowerView® Lamelgardin 127 mm

58 populære farver      
Produceres efter dine mål

Dette lamelgardin på 127 mm egner sig særdeles godt til store vinduespartier. Vi har et stort farvesortiment, så du kan finde det design, der passer ind i dit hjem. Med PowerView® får du markedets mest innnovative og smarteste betjening af dit gardin.
Priser fra 2.893 kr.
PowerView® Lamelgardin 127 mm

Luxaflex Powerview BatteripakkeGør hverdagen nemmere med den genopladelige batteripakke fra Luxaflex Powerview®. Du får her en diskret og elegant løsning. Du vælger selv farve på batteripakken, så den passer ind i dit hjem.
Priser fra 567 kr.
Luxaflex Powerview Batteripakke

Luxaflex PowerView® Hub 2.0Den stilrene hub er central i PowerView®-systemet. Med hub 2.0 får du den mest fleksible gardinløsning på markedet. Hubben gør det nemlig muligt for dig at betjene dine gardiner direkte via din telefon - også når du ikke er hjemme. Du kan endda indstille dine gardiner til at køre op og ned på forudbestemte tidspunkter.
Priser fra 2.043 kr.
Luxaflex PowerView® Hub 2.0

Luxaflex PowerView® Repeater 2.0Med den smarte repeater forstærkes signalet mellem din PowerView® hub, fjernbetjening og dine gardiner. Den nye repeater 2.0 model fungerer samtidig som natlampe, hvor lyset tænder og slukker, som du ønsker det.
Priser fra 577 kr.
Luxaflex PowerView® Repeater 2.0

PowerView® Strømforsyning LuxaflexDenne diskrete og stilrene strømforsyning er kompatibel med alle PowerView®-motorer. Det er en kraftfuld strømforsyning, der generer lav varme på grund af den høje effektivitet.
Priser fra 184 kr.
PowerView® Strømforsyning Luxaflex

VELUX Rullegardin

16 populære farver      

Det kendte rullegardin er både moderne og praktisk og fås i 15 populære farver. Gardinet kan placeres frit i vinduet, hvilket sikrer perfekt regulering af dagslyset.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 457 kr.
VELUX Rullegardin

Luxaflex PowerView® Pebble

10 populære farver      

Med den smarte Pebble fjernbetjening kan du let betjene dine elektriske gardiner, uanset hvor i rummet du befinder dig. Du får med fjernbetjeningen desuden mulighed for at indstille favorit-positioner for dine forskellige gardiner.
Priser fra 689 kr.
Luxaflex PowerView® Pebble

Luxaflex PowerView® Vægbetjening

3 populære farver      

Gør det let for dig selv: Vælg den vægmonterede fjernbetjening - så ved du altid, hvor den er. Du får de samme fordele som ved pebble fjernbetjeningen og et lige så lækkert design.
Priser fra 746 kr.
Luxaflex PowerView® Vægbetjening

VELUX Plissegardin

16 populære farver      

Plissegardinet er hverken fastgjort i top eller bund og kan derfor frit placeres i vinduet, hvor du ønsker det. Det giver en unik mulighed for at finjustere lysindfaldet præcis, som du vil have det. Samtidig er plisségardinet en smuk og stilfuld solafskærmningsløsning.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 570 kr.
VELUX Plissegardin

VELUX Persienne

6 populære farver      

Velux persiennen er en klassisk solafskærmningsløsning med nem lysregulering. Den passer godt til dig, der ønsker et solidt produkt med et pænt og diskret design.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 741 kr.
VELUX Persienne

VELUX Energigardin

15 populære farver      

Velux energigardin er flot at se på og emmer af kvalitet. Samtidig reducerer gardinet varmetab med op til 34 % og giver tydelige besparelser på elregningen. Gardinet består af dobbeltplisseret mørklægningsstof med aluminiumsbelægning.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 741 kr.
VELUX Energigardin

Luxaflex Powerview BatteriopladerBrug denne praktiske batterioplader sammen med din genopladelige batteripakke og få en smartere hverdag. Med opladeren er det let at genoplade batteripakken.
Priser fra 287 kr.
Luxaflex Powerview Batterioplader

Faber Rullegardin

79 populære farver      
Produceres efter dine mål

Faber rullegardin er den ideelle løsning, hvis du ønsker et moderne og stilrent udtryk. Kollektionen har mere end 50 flotte designs med mulighed for at vælge personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Monteringen er enkel og hurtig.
Priser fra 513 kr.
Faber Rullegardin

Faber Lamelgardin 63mm

35 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 63 mm lameller egner sig bedst til mindre vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 1.619 kr.
Faber Lamelgardin 63mm

Faber Rullegardin Mørklægning

30 populære farver      
Produceres efter dine mål

For mange er et mørklægningsgardin i soveværelset uundværligt og med god grund, da en god nattesøvn er vigtig. Fabers rullegardin med mørklægningseffekt er et kvalitetssikkert valg. Gardinet fås i 13 flotte farver og med mulighed for automatisk betjening.
Priser fra 766 kr.
Faber Rullegardin Mørklægning

Faber Lamelgardin 127mm

36 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 127 mm lameller er velegnet til store vinduespartier. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 759 kr.
Faber Lamelgardin 127mm

VELUX Mørklægningsgardin

16 populære farver      

Velux mørklægningsgardin er et kendt kvalitetsgardin, der passer ind i ethvert hjem. Gardinet fås i mange flotte designs og mørklægningstoffer for både børn og voksne.
Bemærk: Gardinet passer kun til VELUX vinduer
Priser fra 570 kr.
VELUX Mørklægningsgardin

Faber Lamelgardin 89mm

54 populære farver      
Produceres efter dine mål

Med Faber lamelgardin får du en moderne løsning, der uanset størrelsen giver en fleksibel justering af lys og indkig. Modellen med 89 mm lameller er en populær størrelse, der er velegnet til alle slags vinduer. Vælg mellem mange stoftyper, listefarver og betjeningsmetoder.
Priser fra 935 kr.
Faber Lamelgardin 89mm

Faber Rullegardin Børnekollektion

31 populære farver      
Produceres efter dine mål

Her er det perfekte rullegardin til børneværelset. Vælg mellem mange flotte og finurlige farver, mønstre og motiver. Gardinet fås også med personlige bundlister, kvaster og dekorationsbånd. Du kan vælge automatisk betjening, så I undgår snore på børneværelset.
Priser fra 513 kr.
Faber Rullegardin Børnekollektion