Elektriske gardiner

Få mere komfort i hverdagen.


Fremtidens gardinløsning er elektronisk. 


Flere og flere af vores kunder spørger, hvilke motoriserede betjeningsløsninger vi har. Det vil vi gerne fortælle dig om her på siden. 


Du kender helt sikkert de traditionelle gardiner med betjeningssnore i siden. Men vidste du, at der i dag findes mange motoriserede gardinløsninger? Du kan fx få et elektrisk gardin, som du betjener via en kontakt på væggen. Du kan også vælge at betjene gardinet via en fjernbetjening. Går du all-in, skal du vælge luksusmodellen: det innovative betjeningssystem PowerView® fra Luxaflex. Med PowerView® kan du bl.a. betjene gardinet direkte fra din telefon – også når du ikke er hjemme!


Bare rolig.


Vores elektriske gardiner er diskrete. Det gælder både lyden og udseendet. Motorerne er selvfølgelig lydsvage, så de ikke generer. Du kan vælge mellem ledningsførte- eller batteridrevne modeller, så du selv bestemmer udtrykket.


Fælles for alle vores løsninger er, at motoriserede gardiner er en fornuftig investering, der giver dig mange muligheder. Du får både en mere praktisk, børnesikker og komfortabel gardinløsning.


what's in it for me?

Med elektriske gardiner får du flere fordele:

Højt skraavindue

Praktisk

Har du gardiner, der er svære at komme til, så er elektriske gardiner en praktisk løsning. Det gælder fx, hvis du har ovenlysvinduer eller andre vinduer, der er placeret højt oppe. En motoriseret løsning gør hverdagen en hel del lettere.

Pige i vindueskarm

Børnesikkert

Med elektriske gardiner kan du undgå betjeningssnore i gardinet. Det betyder, at gardinet bliver 100 % børnevenligt. Vil du slippe for bekymringer, når der er små, nysgerrige pilfingre i hjemmet, er motoriserede gardiner svaret.

Sovende kvinde og hund

Komfortabelt

Når dit gardin styres via motor, slipper du for fysisk at skulle hen til gardinet, når du vil betjene det. Du kan blot justere gardinet med fx en fjernbetjening. Så kan du fortsætte med det, du er i færd med. Det giver dig en større frihed i hverdagen.


Velkommen til fremtiden

Der er ingen tvivl om, at motoriserede gardiner er fremtidens løsning. Udviklingen af nye, innovative betjeningsløsninger er i fuld sving. Vil du være med på beatet? Så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit hjem.


har du svært ved at vælge?

Så er du ikke den eneste.


Vi ved godt, at det som forbruger kan være svært at finde rundt i de mange muligheder. Derfor har vi sørget for, at du kan få professionel rådgivning kvit og frit. Vi har indgået et samarbejde med elektrikerfirmaet Elternativet, så du kan få personlig vejledning. 


Bemærk: Der er mange forskellige løsninger, når du ønsker et elektrisk gardin. Vi har ikke alle vores løsninger online i webshoppen, da udvalget af motorer er stort og skal passe til dit behov. Det kan derfor sagtens være, at vi har en bestemt løsning, du har i tankerne, selvom du ikke kan se den i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og høre om de forskellige motoriserede løsninger, vi tilbyder.


Har du særlige ønsker eller yderligere spørgsmål til teknikken? Eller har du svært ved at gennemskue, hvilken løsning der er den optimale for dig? Så ring blot til Elternativets elektriker på telefon 42 80 70 50. Så vil han hjælpe med at finde den rette løsning for dig.