gardiner efter mål

DEN HELT RIGTIGE LØSNING


Rullegardin

Rullegardiner er praktiske, fleksible og stilrene. De passer godt ind i alle typer rum og er velegnede til mørklægning.

Lamelgardiner

Lamelgardiner skaber et eksklusivt og harmonisk udtryk. Det er en oplagt løsning til store vinduespartier.

Plisségardiner

Plisségardiner er en moderne og flot gardinløsning, der også er velegnet til mørklægning. De fås med den smarte up/down-funktion.

mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner er perfekte til alle rum, hvor lyset skal holdes helt ude. De er især oplagte til sove- og børneværelset.

Persienner

Persienner er en klassisk og praktisk gardinløsning. De egner sig godt til køkken og baderum.

Træpersienner

Træpersienner er den varme, naturlige og eksklusive løsning, der samtidig er praktisk.

Foldegardiner

Foldegardiner udstråler hygge og skaber en hjemlig atmosfære i rummet. Stoffet er desuden let at rengøre.

Gardiner i standardmål

Gardiner i standardmål er den nemme løsning, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. gratis besøg af gardinbussen


Vil du slippe for opmåling og montering, så bestil et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus. Vi kommer hjem til dig, når du har tid. Vi sikrer korrekt opmåling, fremviser produkterne og vejleder dig i at finde den bedste løsning. 


BEMÆRK: Vi har et andet og bredere sortiment i vores Gardinbus i forhold til webshoppen.Læs mere og bestil et besøg af gardinbussen

Gardinbus

Gardinguiden - HVILKET SLAGS GARDIN SKAL JEG VÆLGE?

Når du skal købe nye gardiner til dit hjem, er det en fordel først at overveje, hvilke behov dine nye gardiner skal dække. Skal gardinerne blot være til pynt? Eller skal de opfylde en bestemt funktion så som at mørklægge dit soveværelse? Det kan også være, at de skal afskærme for indblik til stuen men samtidig kunne lukke lyset ind? Eller måske har du brug for gardiner, der er smudsafvisende til et køkkenvindue? Den gardintype, du vælger, påvirker de egenskaber, du får. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken gardinløsning du vælger.

Er du i tvivl om, hvilke gardiner du skal vælge, så prøv vores gardinguide. Her kan du få overblik over vores forskellige solafskærmningsprodukter, deres funktioner og egenskaber samt se, hvilke gardiner vi anbefaler til de forskellige rum.

 

Vi hjælper også gerne over telefonen eller kommer på et gratis og uforpligtende besøg hjemme hos dig.


Energivenlige gardiner

gardiner afslører stilen i dit hjem

Gardiner betyder meget for stemningen i et rum og er en vigtig del af indretningen. Det er vi klar over hos Nye Gardiner. Gardiner kan få et rum til at synes større, de kan skabe privatliv og hygge samt afhjælpe lavpraktiske udfordringer som skinnende sol og lyse nætter. Vi har et stort udvalg af gardinprodukter med hver deres unikke funktioner. Naturligvis i høj kvalitet og til overkommelige priser. Det betyder, at du kan finde netop det gardin, der passer til dit behov uden at skulle gå på kompromis med den gode kvalitet eller det visuelle udtryk. 


plisségardin i stue

Få gardiner specialdesignet til dig

Vores sortiment byder på både billige gardiner i ordentlig kvalitet og eksklusive og innovative gardinløsninger til solafskærmning. Du kan vælge gardiner efter standardmål eller få produceret gardiner efter dine specifikke mål. Det vil sige, at vores produkter skræddersyes og tilpasses til netop dine vinduer. Vi har mange løsninger - også en til dig.


Find dit gardin online i vores webshop eller bestil et gratis besøg af vores gardinbus.Gardiner – et alsidigt indretningsprodukt

Gardiner behøver ikke kun at være et praktisk element i hjemmet, som udelukkende anvendes til at skærme for solen og forhindre indkig. Flotte gardiner kan også anvendes til at udtrykke personlig stil eller bruges som den røde tråd, der binder hele boligens indretning sammen. I vores webshop finder du et stort udvalg af flotte og moderne solafskærmningsprodukter, hvad end du er til det stilrene, romantiske, grafiske eller klassiske udtryk. Med andre ord er det muligt at forene funktion og udseende og samtidig opnå den ønskede effekt og det pæne design.